Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her ay yumurtlama belirtin yoksa bence doktor takibi ile öğren . çoğu kişi neden daha önce doktor takibi ile takip etmedim diye pişman. ovulasyon her zaman doğru sonuç vermiyormuş. kadın doğum bence çözer canını sıkma. yumurtlama yoksa ilaç verir çatlamıyorsa çatlatır. Allahın izniyle olur

Aynı durumdayız ya aglasam derdımı anlatsam ne kadar cok takıyorsun stres yapıyorsun dıyorlar kımseye bırsey anlatıp paylasamamak

Yumurtlama olmayan aylarda olabiliyor. İnş siz gözünüzden kaçırıp degerlendirmişsinizdir

Batlarımız aynı benim 28 de olmam gerekiyordu geç yumurtladım o yüzden 30 a kaydım beraber sayalım
Sayalım kiz hadi inşallah ozaman ovulasyon testimi kullandın.?Benim adet dongum düzenli oldugu icin hic o testten kullanmadım zaten yumurtlama haftasini da değerlendiriyorum hep,bakalim insallah diyelim dua ediyorum burda okudukça gördükçe hem sizlere hem kendime rabbim kabul etsin. benide haberdar et bari

Iyi akşamlar hanımlar. Bat 19 kasım bugün genital bölgemde kaşıntı oldu ve adet öncesi oluyordu. Sanırım adet olucam. Nasip olmayacak bu ay galiba ama bekliyorum yine de 3 gün daha
Hemen olumsuz dusunme canim bu ay olmazsa obur ay olur yada sonraki ay belkide hiç belirtin olmaz zaten adet belirtisiyle gebeliğin cok benzer diyorlariyi düşün iyi olsun

Kızlar selam adetim 6 gün gecikti, ne regl ağrım var, ne hamilelik belirtim. 3 gün önce gebelik testi yaptım negatif gördüm. Tekrar yapıp da canımı sıkmak istemiyorum bu belirsizlik çok kötü sadace göğüs uçlarında sızlama var okadar. Bu ay zaten tam yumurtlama olmadı diye düşünüyorum yeterince pik göremedim ama değerlendirdim, geç döllenme mi oluyor acaba

Olabilir canim bence direk kan testi ver 6 gun geçtiyse kesin sonucu öğrenmiş olursun.insallah hamilesindir değilsende kendini üzme denemeye devam sabir,dua,tevekkül...

Tamam canım bak belirtin olursa yaz bn ovü testi kullanıyorum canım bnim adet kafasına esince geliyor

Olabilir canim bence direk kan testi ver 6 gun geçtiyse kesin sonucu öğrenmiş olursun.insallah hamilesindir değilsende kendini üzme denemeye devam sabir,dua,tevekkül...
Haftaya pazartesine kadar bekleyeceğim olmazsam kan testi yaptırcam, ama artık aynı yere gidip yaptırmaktan beni tanıdılar utanıyorum artık gebelik siparişini de eczaneden sürekli alıp utandığım için artık internetten toplu sipariş verdim :) Allah gülsün yüzümüze inşallah

Tamam canım bak belirtin olursa yaz bn ovü testi kullanıyorum canım bnim adet kafasına esince geliyor
Simdilik yok hafif kasik ağrım var ama onuda sogan kurune yoruyorum iltihap vs ne varsa temizliyor hamile kalmak bi yana içimin temizlendigini hissettim. Hafif ağrılarım oyuzdendir diye dusunuyorum

Hadi inşallah bizi de haberdar et

Zaten şu testlere tahlillere verdiğimiz paralarla zengin oldu firmalar.bende senin gibi bigun özel bir hastaneye gitmiştim test için hasta kabulden aldım sonucu nasıl yani yokmu gerçekten demiştim orda oturan genç çocuğa oda kardesim yaşında 20 anca vardı yok abla maalesef demişti ben durdum bı an çocukta benimle üzüldü yazık

1, 5 yıllık evliyim ama ilk 5 6 ay düzenli ilişkimiz olmade hemen hemen 1,5 sene 2 aydır korunmuyoruz
1, 5 yıllık evliyim ama ilk 5 6 ay düzenli ilişkimiz olmadi

Ya üzücü oluyor gerçekten, sürekli belirti arıyorum yüzümde sivilce çıksa, dudağımda uçuk çıksa, herşeye ama :) inşallah en yakın zamanda hamile kalırız

Çok ağrım vardı az önce test yaptım fazla su içmiştim 10 dakika sonra böyle oldu testim resmen hayaletin de hayaleti çizgi böyle çıkan var mıdır acaba başka, en son 12 ekimde adet gördüm, ovülasyona göre de geç yumurtlayıp 8 kasımda yumurtlama gördüm, tahminen 22 ya da 24 kasım da adet olmam lazım

Eklentiler

• 7682DE01-EEEF-46B1-B0A4-169FA75D8BEC.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 70
  • DB5C3C59-145D-44B7-819A-0DED8DDD4868.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 037EFD2C-311B-41F2-8708-3950EF10239F.jpeg
    23,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 920785F8-A0A2-40AC-9FD4-B69940D70ED9.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…