- 2 Kasım 2020
- 72
- 76
- 29
Ben 26 esim 31 umarım isteyen dileyen tüm anne adaylarına rabbim bu duyguyu tattirsinBen 29 yaşındayım, Eşim 33
Sen kaç yaşındasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 26 esim 31 umarım isteyen dileyen tüm anne adaylarına rabbim bu duyguyu tattirsinBen 29 yaşındayım, Eşim 33
Sen kaç yaşındasın
Canım belki senin dikkatinden kaçmıştır, belki testte sorun olmuştur. Doktorla beraber yumurta takibi yaptın mı? Sıkma canınıKizlar benim bugün 58.günüm hala yumurtlama da görmedim adette olmadım. Hiç bu kadar geç yumurtlayan duydunuz mu? hasta mi olucam yoksa daha yumurtlama olmadimi oldu da ben mi görmedim bilemiyorum... ovulasyon testide yapıyorum ancak hiç koyuluk görmedim canım çok sıkkın bi tek burda paylaşabiliyorum içimi dökmek istedim biraz... bugün erken gebelik yaptım negatifi gördüm vücudum benimle konuşmuyor heralde hiç bi şey anlamıyorum
Ben civardaki eczanelerde mimlendim diye düşünüyorum bir de her gidişe erken gebelik normal gebelik 10 tane falan alıp çıkıyordum. aylardır İlk kez bu ay almadım muhtemelen hamile kaldım zannediyorlardırHaftaya pazartesine kadar bekleyeceğim olmazsam kan testi yaptırcam, ama artık aynı yere gidip yaptırmaktan beni tanıdılar utanıyorum artık gebelik siparişini de eczaneden sürekli alıp utandığım için artık internetten toplu sipariş verdim :) Allah gülsün yüzümüze inşallah
Hahaha inşallah gerçekten hamile kalırsın :) eczaneye giderken direk gebelik testi çıkartıyorlar artıkBen civardaki eczanelerde mimlendim diye düşünüyorum bir de her gidişe erken gebelik normal gebelik 10 tane falan alıp çıkıyordum. aylardır İlk kez bu ay almadım muhtemelen hamile kaldım zannediyorlardır
Valla bnim 3 gündür yumurtlamam var bi çatlamadı bn çatladım o çatlamadıSimdilik yok hafif kasik ağrım var ama onuda sogan kurune yoruyorum iltihap vs ne varsa temizliyor hamile kalmak bi yana içimin temizlendigini hissettim. Hafif ağrılarım oyuzdendir diye dusunuyorum
Ovi kullanıyor musun?Araya girdigim icin ozur ama bende kasim sonu bekliyorum. Birsey soracagim.Yumurtlama donemini degerlendirdik ancak yumurtlama sonrasi iki uc gundur kanama goruyorum. Gecen ay da boyle olmustu gebelik olusmamisti. Yasayan var mi acaba? Dr a gidecegim daha
Ovülasyon testi yaniAraya girdigim icin ozur ama bende kasim sonu bekliyorum. Birsey soracagim.Yumurtlama donemini degerlendirdik ancak yumurtlama sonrasi iki uc gundur kanama goruyorum. Gecen ay da boyle olmustu gebelik olusmamisti. Yasayan var mi acaba? Dr a gidecegim daha
Ovi ney canim? Ovulasyon testine basladim bu ay. Yumurtlama gunlerinj degerlendirdik ama test yapmasamda anlardim cunku cok agrim oldu yumurtlama gun sonrada kan gelince sorayim dedimOvi kullanıyor musun?
Kaç gün sonra geldi yumurtlamadanOvi ney canim? Ovulasyon testine basladim bu ay. Yumurtlama gunlerinj degerlendirdik ama test yapmasamda anlardim cunku cok agrim oldu yumurtlama gun sonrada kan gelince sorayim dedim
Kaç gün sonra geldi yumurtlamadan
Bende onun için sordum kuzum benim her ay aynısı olur çatlama kanaması o az az gelir tuvalete gidince gelir korkma bende her ay standart birşey o içini ferah tutuYumurtlama dan iki gun sonra diyebilirim. Yani catladi ve kan geldi galiba normal mi?
Belirtileriniz nelerMerhaba,
Bende geçen ay 18 Ekim’de regl olmuştum.Bugğn test çubuğu testi yaptım.Hamile olduğumu öğrendim.Karışık duygular içerisindeyim. Temmuz’da evlenmiştim .Erken oldu
İnşallah belirtileriniz nelerAmin canim cok sagol size de en kisa zamanda nasib olur insallah
P pandaaa burada yazdim herseyi canim1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
29-31 gün arasinda degisiyor
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
Adetin 15. Günü gördüm 16. Gün catladi
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Evet kullaniyorum
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
Clearblue (yurtdisindayim)
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Henüz bir doktora gitmedim bilmiyorum ama yok galiba
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
Evet var catlamadan 11 gün sonra ögrendim
7- İlk belirtilerin neydi?
Yumurtlamadan bi kac gün sonra adet olacakmis gibi sancim oldu ve siskinlik vardi ama iki gün sürdü sadece. Ve ayni günler cok fazla beyaz akintim oldu hala var ama o kadar fazla degil. Sasirmistim cünkü benim adetten önce tek belirtim en fazla iki gün önce adet sancisi cekmekti baska da yoktu. Yumdan hemen sonra olmasi süphelendirdi beni. Bata 1 hafta kala da calisirken nerdeyse tüm gün kasiklarim sizladi asiri derecede hem de yürürken bile zorlanmistim. Ayni gün cok fazla da gaz vardi ama kabizlik olmadi hic hala da yok. Aksam da oda soguk olmasina ve cok üsüyen biri olmama ragmen acayip ates basti beni atesimi ölctüm 37.2 ydi ondan sonra her aksam ölctüm 37 civarlariydi. Ondan sonra bisey olmadi kendimi cok kaptirmak istemedigim icin fazla hayal kurmadim ama iki gün önce gögüslerimi yokladim ve büyüdügünü farkettim onun disinda ne hassaslik ne aci ne de renk degisimi var. Sadece agiirlastiklarini hissettim. Ondan önce de hic bir zaman bi adet belirtisi degildi gögüslerim. Ilk defa oldu. Idrarim da cok koyulasti. Ha bir de bi hafta kala bir rüya gördüm test yapiyordum ve iki cizgi de kipkirmizi cikiyordu
Hakkinizi helal edin cok yazdim ama umarim yardimci olabilmisimdir
merhaba canım hatırlarsın belki batlarımız yakın demiştim benim de 23 Kasım ve seninle şuan aynı durumdayım ben de başka bir başlığa attım ama bir iki kişi gördü. diğerleri de sallamadı. senin de çok kişi görmüş yorumlamamış. Bence gölgede olsa var tabi 5 dakika içinde çıktıysa.Çok ağrım vardı az önce test yaptım fazla su içmiştim 10 dakika sonra böyle oldu testim resmen hayaletin de hayaleti çizgi böyle çıkan var mıdır acaba başka, en son 12 ekimde adet gördüm, ovülasyona göre de geç yumurtlayıp 8 kasımda yumurtlama gördüm, tahminen 22 ya da 24 kasım da adet olmam lazım
Inşallah canım benim sağol. Bakalım şimdilik adet yok ama dediğim gibi mantar oluşumu var. Inşallah bu da gebelik belirtisidir. Başka bi belirti yok adet olacağıma dair ama yine de umutlanmak istemiyorum.Hemen olumsuz dusunme canim bu ay olmazsa obur ay olur yada sonraki ay belkide hiç belirtin olmaz zaten adet belirtisiyle gebeliğin cok benzer diyorlariyi düşün iyi olsun
Bence iki üç gün sonra yine yapın gecikme baya olmuş ama geç döllenme olduysa ancak belli olacaktır. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Merhaba newmoon10 canım benim.bat 13 Kasım di henüz adet olmadım 6 gün gecikme gözüküyor 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar yapmadım yapmaya da korkuyorum eşim öğretmen rabbim.nasip etse ona güzel haber versem ne kadar mutlu olur bir oğlum.var benim.hamdolsun rabbim.ona hayırlı ömür versin geçen gün iki gün oluyor herhalde anne kardeşimi çok beklemedim mi karnında bebek mi var senin dedi aşırı kardes istegi var kaç akşam ağladığını bilirim ne zaman tekrar test yapsam