Sizin kaç yumurtanız gelişmişti ben pko mu vardıYeni gelişmelerim şöyle ;
Bugün doktor muayene vardı. Beta hcg normal olması gerekenden fazla yükselmiş ikiz olabilir mi acaba dedi. Bugün kese gözükmez ama yinede kontrol edelim dedi. Rahim içi kalınlığım iyimiş cumartesine randevu verdi. Bakalım hayırlısısınız
Silinmiş galiba canım kusura bakma ben de soğan kurunu adetim gecikince kullanıyordum iyi geliyordu ama hamilelik düşünmeye başlayınca doktora gittim prolaktin yüksek çıktı o sırada da internette hep arastiriyordum hamilelik için kürler soğan kürü vardı hep sonra forumda okudum ki soğan da prolaktin yukseltiyormus ve prolaktin yüksekliği hamileliğe engel oluyorCevabin yarim görünüyor canim silinmiş sanirim okuyamadim
WAAYY BE NE GÜZEL KEŞKE BENDE AYNI ŞEYLERİ YAŞASAM ALSAM O MUTLU HABERİ HAYIRLISIYLASağ kasığımda sızlama oldu, regl olacağım zamanlarda alt karnım ağrır direkt ama bu sefer tek tarafımda sızı ve batma şeklinde oldu. Yüzümde de regl öncesinde hiç yağlanma, sivilce vs. olmadı, normalde eski sivilcelerimden biri de olsa ille kabarıp kızarırdı. Bir de regl olmamdan önceki günler çok fazla tatlı ihtiyacı duyardım o da hiç olmadı. Ben acaba derken, regl günümde birkaç damla kahverengi lekelenmem oldu, önce regl oldum sandım ama kesildiğini görünce hamile olduğumu anladım.
Yaaa ,ben cok okumuştum kullandığı ay hamile kalan cok olmus rahmi temizlediği icin sanirim hamileliğe hazırlık oluyormuş diye biliyordumSilinmiş galiba canım kusura bakma ben de soğan kurunu adetim gecikince kullanıyordum iyi geliyordu ama hamilelik düşünmeye başlayınca doktora gittim prolaktin yüksek çıktı o sırada da internette hep arastiriyordum hamilelik için kürler soğan kürü vardı hep sonra forumda okudum ki soğan da prolaktin yukseltiyormus ve prolaktin yüksekliği hamileliğe engel oluyor
Umarım bir an önce yaşarsınız siz deWAAYY BE NE GÜZEL KEŞKE BENDE AYNI ŞEYLERİ YAŞASAM ALSAM O MUTLU HABERİ HAYIRLISIYLA
2 yumurtam gelişmişti 1 i döllendi aşılama ile.Sizin kaç yumurtanız gelişmişti ben pko mu vardı
Hayırlınolsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar dun ki testim 4 gün önce yaptım ilk testi erken gebelik testi prediktorun ve silik çizgi çıktı sonra hergun devam ettim dün de kaset test yaptım çift çizgi inanamiyorum hala
Kalp atışı için erken daha ondandır kötü birşey değil içini ferah tutArkadaşlar merhaba , kese göründü yanında bir kere daha var dediler iç organlarının gelişmesi icinmissonra tekrar gittim fasulye göründü içinde ama 5+3 um kalbi duyulmadı hala bu kötü birşey değil demi.
Teşekkürler.
Kaç mm olmuşlardı sıkıntınız var mıydı2 yumurtam gelişmişti 1 i döllendi aşılama ile.
Teşekkür ederim:)Kalp atışı için erken daha ondandır kötü birşey değil içini ferah tut
20 mm olduysa yeterince gelişmiş demektir sonradan silik olmasını da çatladığı için olduğunu biliyorum çatlatma iğnesi kullanmadan kendi haline mi bıraktınızMerhaba ben yeniyim :) bir şey soracaktım lütfen cevap verin benim için çok önemli.
pko olduğum için doktorum klomen verdi kullandım iki yumurtam ikisi de 20 cm olmuştu ama çatlamamış daha dedi doktor. Bi hafta boyunca ger gün ilişkiye gir dedi. Ovulasyon testi yaptım üç gün çift çizgi bariz belliydi şimdi neredeyse yok gibi ama hiç pik olmadı sebebi nedir sizce
Merhaba ben yeniyim :) bir şey soracaktım lütfen cevap verin benim için çok önemli.
pko olduğum için doktorum klomen verdi kullandım iki yumurtam ikisi de 20 cm olmuştu ama çatlamamış daha dedi doktor. Bi hafta boyunca ger gün ilişkiye gir dedi. Ovulasyon testi yaptım üç gün çift çizgi bariz belliydi şimdi neredeyse yok gibi ama hiç pik olmadı sebebi nedir sizce
Evet doktorum iğne vermedi regl olmazsan mutlaka test yap eğer olursan da üçüncü günü tekrar gel dedi çatlatma iğnesi vermedi20 mm olduysa yeterince gelişmiş demektir sonradan silik olmasını da çatladığı için olduğunu biliyorum çatlatma iğnesi kullanmadan kendi haline mi bıraktınız
Ama 20 mm olduğunda doktor kontrolüne gittim henüz çatlama olmamıştı sonrasında her güm test yaptım ama hiç pik olmadı20 mm olduysa yeterince gelişmiş demektir sonradan silik olmasını da çatladığı için olduğunu biliyorum çatlatma iğnesi kullanmadan kendi haline mi bıraktınız
Sıkıntım yoktu 16-18 mm gibiydi saat gece 12 de 2 adet gonapeptyl 1 adet ovitrelle vuruldum. 36 saat sonrada aşılamam oldu.Kaç mm olmuşlardı sıkıntınız var mıydı
O unut hep var aslındaBurda birisi de üç gün önce erken gebelik yapmış negatif çıkmış Battan bir gün sonra pozitif olmuş da o geldi aklıma. Umut işte
Sanmiyorum kuzu bakaliminsallah yerlesme kanamasidir canim
Bat tarihim 18 kasim canım bugün yani ama ben bir haftadir yaşıyordum bunları en belirgin olan akintimin olması oldu normalde olmaz akıntım ve 3 gündür inanılmaz bir kasık ağrısı var ayağa kalkmak istemiyorum o ağrıdanAslında aynı his kusma yok sanki baş ağrım mideme yansıyor gibi :/ bat tarihiniz kaç peki?
Evet canım ben de okumuştum çok ama doktora gidip baktır bence hormonlarına ben prolaktin yüksekliğini hiç bilmiyordum ve ilacını kullandığım ay hamile kaldım çok şükür inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip ederYaaa ,ben cok okumuştum kullandığı ay hamile kalan cok olmus rahmi temizlediği icin sanirim hamileliğe hazırlık oluyormuş diye biliyordum