Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gittik testlerimizi yaptırdık degerlerimiz normal cikti.26 yasindayim 1 bucuk yıldır deniyoruz hic korunmadik.burdan ve bi kac yerden duyduğum kadarıyla sogan kurunu denemek istedim aşırı derecede söyleyenler faydasını görenler olmuş bu ay deniyorum bat tarihim 30 Kasım bakalim insallah cok istiyorum .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim hamilenin duası kabul olur bizede dua et lutfennn

Tabi ederim inşallah sen de en kısa zaman da güzel haberler alırsın canım Rabbim isteyen herkese nasıp etsin

Batlarımız aynı benim 28 de olmam gerekiyordu geç yumurtladım o yüzden 30 a kaydım beraber sayalım

Iyi akşamlar hanımlar. Bat 19 kasım bugün genital bölgemde kaşıntı oldu ve adet öncesi oluyordu. Sanırım adet olucam. Nasip olmayacak bu ay galiba ama bekliyorum yine de 3 gün daha

Kızlar mrb bat 23 kasım merakla beklyrm size bisey sorcam yeni hamisler aferdersnz ama karnım da sürekli bi gaz hali var böyle bi belirtisi olan var mı

Ne oldu iyi misiniz kusura bakmayın belki yazdınız ama ben görmedim, mesajınıza kayıtsız kalmak da istemedim
İyi Değilim umursamiyomus gibi davranmak,kimse üzülmesin diye paylasamamak canımı çok yakiyo üzülüyorum işte üzülüyorum en çok ta benim canım yaniyo ama kimseye söyleyemiyorum hep gülmekten nefret ediyorum nefret ediyorum

Bir çoğumuz bu durumda... Allah hepimize hayırlısını versin inşallah. Ama yalnız değilsin

Bu mesaj banada umut oldu teşekkür ederim

Of ya keske hamile olsam 3 aralik dogum gunum ne guzel hediye olurdu kizlaaaar moralim bozuuk
Moral bozmak yok diycem de benimde keyfim hic yok. Bat 8 gün kaldı ama hiç bisey hissetmiyorum. Ben öğretmenim 24 Kasım geliyor bende istiyorum hediye olarak hamis olmak ama yok gibi duruyor suan da .
O yüzden moral bozmuyorum dua ediyoruz ve inslhh bebislerimize bir an önce kavuşuyoruz

Merhaba, beni yanlış anlamayın bende yaşadım o sebepten yazıyorum ama ben psikolojik destek almadan atlatamamıştım bu durumu , inanın çok faydasını göreceksiniz o kaygılarınız üzüntülerinizin yerini başka şeyler alacak ve ben sonra inanıyorum ki ne zaman vazgeçerseniz o zaman müjdeyi alacaksınız. Lütfen sabır ..

Daha olmadim 3 gun gecikmem var gecen ay kimyasal olmustu bu ay cok umutluyum Rabbimden 7gun sonra inseALLAH bende hayitli haberlerle gelirim

Kizlar benim bugün 58.günüm hala yumurtlama da görmedim adette olmadım. Hiç bu kadar geç yumurtlayan duydunuz mu? hasta mi olucam yoksa daha yumurtlama olmadimi oldu da ben mi görmedim bilemiyorum... ovulasyon testide yapıyorum ancak hiç koyuluk görmedim canım çok sıkkın bi tek burda paylaşabiliyorum içimi dökmek istedim biraz... bugün erken gebelik yaptım negatifi gördüm vücudum benimle konuşmuyor heralde hiç bi şey anlamıyorum

Al benden de o kadar. Valla stres de yapıyorum kafaya da takıyorum. Öyle de olmuyor. 50 aydır ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…