- 2 Kasım 2020
- 72
- 76
- 29
Doktora gittik testlerimizi yaptırdık degerlerimiz normal cikti.26 yasindayim 1 bucuk yıldır deniyoruz hic korunmadik.burdan ve bi kac yerden duyduğum kadarıyla sogan kurunu denemek istedim aşırı derecede söyleyenler faydasını görenler olmuş bu ay deniyorum bat tarihim 30 Kasım bakalim insallah cok istiyorum .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim hamilenin duası kabul olur bizede dua et lutfennnEvet canım ben de okumuştum çok ama doktora gidip baktır bence hormonlarına ben prolaktin yüksekliğini hiç bilmiyordum ve ilacını kullandığım ay hamile kaldım çok şükür inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder
Tabi ederim inşallah sen de en kısa zaman da güzel haberler alırsın canım Rabbim isteyen herkese nasıp etsinDoktora gittik testlerimizi yaptırdık degerlerimiz normal cikti.26 yasindayim 1 bucuk yıldır deniyoruz hic korunmadik.burdan ve bi kac yerden duyduğum kadarıyla sogan kurunu denemek istedim aşırı derecede söyleyenler faydasını görenler olmuş bu ay deniyorum bat tarihim 30 Kasım bakalim insallah cok istiyorum .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim hamilenin duası kabul olur bizede dua et lutfennn
Batlarımız aynı benim 28 de olmam gerekiyordu geç yumurtladım o yüzden 30 a kaydım beraber sayalımDoktora gittik testlerimizi yaptırdık degerlerimiz normal cikti.26 yasindayim 1 bucuk yıldır deniyoruz hic korunmadik.burdan ve bi kac yerden duyduğum kadarıyla sogan kurunu denemek istedim aşırı derecede söyleyenler faydasını görenler olmuş bu ay deniyorum bat tarihim 30 Kasım bakalim insallah cok istiyorum .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim hamilenin duası kabul olur bizede dua et lutfennn
Ne oldu iyi misinizkalbim çok aciyo çok aciyo çok aciyooo
elimden dua etmekten başka hicbisey gelmiyo
İyi DeğilimNe oldu iyi misinizkusura bakmayın belki yazdınız ama ben görmedim, mesajınıza kayıtsız kalmak da istemedim
Amanınn!! Ben 11 tl ye aldım doğum için bi tanesini canım artmısmı fiyatı gecen yıl kasımda aldım hattaBende aldım aktardan teki 50tl idi
Bir çoğumuz bu durumda... Allah hepimize hayırlısını versin inşallah. Ama yalnız değilsinİyi Değilimumursamiyomus gibi davranmak,kimse üzülmesin diye paylasamamak canımı çok yakiyo üzülüyorum işte üzülüyorum en çok ta benim canım yaniyo ama kimseye söyleyemiyorum hep gülmekten nefret ediyorum nefret ediyorum
Bu mesaj banada umut oldu teşekkür ederimGünaydın canım, yeni gördüm yazını. Valla şöyle söylim sana bundan öncekilerde ben hep pik öncesi ve pik gününü değerlendirdim ve tutmadı. ama ondan kaynaklı mı biliyorum. Bu ay dedim daha kontrollü düzenli ilerleyeceğim. Ve bu ay pike kadar gün aşırı yaptık. Pik günü 15 Kasımı değerlendirdik. 16 ve 17 yi de değerlendirdik. İşte bugün 18 i bugünü de değerldnrip nadasa çekicem galiba kendimi. Aslında bugünü değerlendirmeyip yarını değerlendirecektim ama yarın eşim geve vardiyasında olacak görüşemeyeceğiz. Bir de doktorlar şöyle tavsiye ediyor. Yumurtlamadan 3 gün önce ve 3 gün sonrasını ii değerlendirin baktığın zaman bir hafta gibi bir yumurtlama haftamız bu bu bir hafta boyunca her gün yapmak lazım. Gerisi şansa kalmış. O ay yumurtamız kaliteliyse oluşur gebelik yok hala olmuyorsa elbet vardır bir sebep.
15 inde pik olduğunda değelendirmemişsin ama 14 ü bir önceki gün değerlendirmişsi. Sonuçta en kötü sperm 2 gün yaşar. AKlitesli olanlar 5 güne kadar yaşıyormuş. Biz en kötüyü düşünecek olursak 2 gün diyelim. 16 sını da değerlendrimişsin. Bu spermler 17 sinede canlı kalmıştır. Tutma şansın var yani :)
Moral bozmak yok diycem de benimde keyfim hic yok. Bat 8 gün kaldı ama hiç bisey hissetmiyorum. Ben öğretmenim 24 Kasım geliyor bende istiyorum hediye olarak hamis olmak amaOf ya keske hamile olsam 3 aralik dogum gunum ne guzel hediye olurdu kizlaaaar moralim bozuuk
Amin canimMoral bozmak yok diycem de benimde keyfim hic yok. Bat 8 gün kaldı ama hiç bisey hissetmiyorum. Ben öğretmenim 24 Kasım geliyor bende istiyorum hediye olarak hamis olmak amayok gibi duruyor suan da .
O yüzden moral bozmuyorum dua ediyoruz ve inslhh bebislerimize bir an önce kavuşuyoruz
Merhaba, beni yanlış anlamayın bende yaşadım o sebepten yazıyorum ama ben psikolojik destek almadan atlatamamıştım bu durumu , inanın çok faydasını göreceksiniz o kaygılarınız üzüntülerinizin yerini başka şeyler alacak ve ben sonra inanıyorum ki ne zaman vazgeçerseniz o zaman müjdeyi alacaksınız. Lütfen sabır ..İyi Değilimumursamiyomus gibi davranmak,kimse üzülmesin diye paylasamamak canımı çok yakiyo üzülüyorum işte üzülüyorum en çok ta benim canım yaniyo ama kimseye söyleyemiyorum hep gülmekten nefret ediyorum nefret ediyorum
Canım senin beta kaç göründümü kese2 yumurtam gelişmişti 1 i döllendi aşılama ile.
Ah benimde 3 aralık doğum günüm 29 kasım bat . Allah bize bi hediye verse keşkeOf ya keske hamile olsam 3 aralik dogum gunum ne guzel hediye olurdu kizlaaaar moralim bozuuk
Daha olmadim 3 gun gecikmem var gecen ay kimyasal olmustu bu ay cok umutluyum Rabbimden 7gun sonra inseALLAH bende hayitli haberlerle gelirimHanımlar 17 Kasım itibariyle 25 hamilemiz var
Diğer günü geçmiş arkadaşlarımızda bizlere en kısa sürede bilgi vermelerini rica ederim. :) Burda büyük bi aile olduk hep güzel haberler aldık inşallah almaya da devam edeceğiz. Hadi kızlar inanıyorum bugün bitmeden güzel haberler duyacağız enerjisinizi pozitif düşüncenizi hiç bir zaman kaybetmeyin birbirimize duayı hiç bir zaman eksik etmeyelim.
Al benden de o kadar. Valla stres de yapıyorum kafaya da takıyorum. Öyle de olmuyor. 50 aydır ağlıyorum.İyi Değilimumursamiyomus gibi davranmak,kimse üzülmesin diye paylasamamak canımı çok yakiyo üzülüyorum işte üzülüyorum en çok ta benim canım yaniyo ama kimseye söyleyemiyorum hep gülmekten nefret ediyorum nefret ediyorum