Aile hekımlıgınde 2 gun de bir takip ederler diye biliyorum kan tahlili için. Her aile hekimliğinde kan alınıyor diye biliyorum.Kan vermeye aile hekimine gitmeyi mi diyorsunuz? Daha önce bir tek kadın doğuma kan vermiştim ben, aile hekimliğinde yapıyorlar mı bilmiyorum açıkçası
Hamile olduğunuzu nasıl hissettinizHerkese merhaba, iyi haber alan herkese hayırlı olsunumarım güzel haberler gelmeye devam eder Ben bu ay olmaz herhalde diye düşünüyordum ama içten içe bekliyordum ve dün sabah yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim Benim size sormak istediğim bir şey var, ilk kontrole doktora gitmek için biraz bekleyen oldu mu acaba aranızda? Ben 6. haftayı doldurup öyle gitmek istiyorum ama size de danışmak istedim. Doktorun önerdiği folik asidi uzun süredir kullanıyorum bu arada, hamile olduğumu hissedene kadar ara ara multivitamin de kullanıyordum hatta.
Burda birisi de üç gün önce erken gebelik yapmış negatif çıkmış Battan bir gün sonra pozitif olmuş da o geldi aklıma. Umut işteBeklicem ama olsa hafifte olsa çıkardı diye düşünüyorum nasip bir sonraki aya
Çok teşekkür ederimAile hekımlıgınde 2 gun de bir takip ederler diye biliyorum kan tahlili için. Her aile hekimliğinde kan alınıyor diye biliyorum.
insallah yerlesme kanamasidir canimKizlar bu ayda erken oldum regli galiba yani daha kan gelmedi oyle ama peceteye sanki kahverengi bisey geldi ama eminde olamadim o yuzden test falan yapmicam hic bosuna
benim normalde akıntım bile olmaz yumurtlama daherkese merhabalar düzenli şekilde test yapmaya devam ediyorum.tahmini yumurtlamadan 9 yada 10 gün sonra ilişki tarihinden 11 gün sonra ve adtten 4-5 gün önce gece 3 te erken gebelik sabah yedide de normal test yaptım.normal test negatif. prediktörde ışığa tutunca gölge bir çizgi var.ama ben daha önce daha belirgin çizgilerde negatif çıkmış biri olarak bu gölge çizgi beni umutlandırmadı.umutlar tükenerek test yapa yapa adete doğru gidiyorum. olmadıkça umut var. ama akıntım hiç yok.daha önceki gebeliklerimde adet oldum sanıp tualete koşuyordum.en büyük belirtim buydu.malesef o belirti de yok.halen bir umut bekliyorum ama benim büyük ihtimal negatif çıkıcak
24 saat içerisinde kanama başlamazsa yerleşme olabilir canım sen yine de dikkat et.Kizlar bu ayda erken oldum regli galiba yani daha kan gelmedi oyle ama peceteye sanki kahverengi bisey geldi ama eminde olamadim o yuzden test falan yapmicam hic bosuna
Hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.. Bat kaçtı canım? Bir de belirti hissetmiş miydin?Herkese merhaba, iyi haber alan herkese hayırlı olsunumarım güzel haberler gelmeye devam eder Ben bu ay olmaz herhalde diye düşünüyordum ama içten içe bekliyordum ve dün sabah yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim Benim size sormak istediğim bir şey var, ilk kontrole doktora gitmek için biraz bekleyen oldu mu acaba aranızda? Ben 6. haftayı doldurup öyle gitmek istiyorum ama size de danışmak istedim. Doktorun önerdiği folik asidi uzun süredir kullanıyorum bu arada, hamile olduğumu hissedene kadar ara ara multivitamin de kullanıyordum hatta.
Sağ kasığımda sızlama oldu, regl olacağım zamanlarda alt karnım ağrır direkt ama bu sefer tek tarafımda sızı ve batma şeklinde oldu. Yüzümde de regl öncesinde hiç yağlanma, sivilce vs. olmadı, normalde eski sivilcelerimden biri de olsa ille kabarıp kızarırdı. Bir de regl olmamdan önceki günler çok fazla tatlı ihtiyacı duyardım o da hiç olmadı. Ben acaba derken, regl günümde birkaç damla kahverengi lekelenmem oldu, önce regl oldum sandım ama kesildiğini görünce hamile olduğumu anladım.Hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz
İnşallah gölge beta hcg varlığını gösteriyordu.. İnşallahherkese merhabalar düzenli şekilde test yapmaya devam ediyorum.tahmini yumurtlamadan 9 yada 10 gün sonra ilişki tarihinden 11 gün sonra ve adtten 4-5 gün önce gece 3 te erken gebelik sabah yedide de normal test yaptım.normal test negatif. prediktörde ışığa tutunca gölge bir çizgi var.ama ben daha önce daha belirgin çizgilerde negatif çıkmış biri olarak bu gölge çizgi beni umutlandırmadı.umutlar tükenerek test yapa yapa adete doğru gidiyorum. olmadıkça umut var. ama akıntım hiç yok.daha önceki gebeliklerimde adet oldum sanıp tualete koşuyordum.en büyük belirtim buydu.malesef o belirti de yok.halen bir umut bekliyorum ama benim büyük ihtimal negatif çıkıcak
Ah çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.. Bat kaçtı canım? Bir de belirti hissetmiş miydin?
Ne güzel canim hayirlisi olsun insallahAh çok teşekkür ederimBat 13 kasımdı. Ya ben bir sürü belirti hissettim ama ne kadarı ilişkili bilmiyorum tabii, son ana kadar kaptırmamaya çalışsam da etkilendim ister istemez, sağ kasımda sızı var en erken belirtim oydu, bir haftadır bulantım oluyor normalde hiç midesi bulanan insan değilimdir, yataktan, sandalyeden kalkarken, başım hafif bir sallanıyor ama o battan sonra başlamış olabilir tam emin değilim. Sürekli ağzım kuruyor ve çok sık tuvalete gidiyorum. Gaz ve şişkinlik hissi de var çok yememememe ve gazlı hiçbir şey tüketmememe rağmen
Daha önce bir gebelik yaşadınız mı ? Boş dış gebelık kımyasal gebelik vs. Öyleyse doktora gitmelisiniz . Ben 3+2 de öğrendim idrarla 5. Haftada kese icin 7.haftada kalp atışı icin gittim. Korona olduğu ıcın hastanelerde beklemek de sıkıntılı. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla alırsın ins kucağınaHerkese merhaba, iyi haber alan herkese hayırlı olsunumarım güzel haberler gelmeye devam eder Ben bu ay olmaz herhalde diye düşünüyordum ama içten içe bekliyordum ve dün sabah yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim Benim size sormak istediğim bir şey var, ilk kontrole doktora gitmek için biraz bekleyen oldu mu acaba aranızda? Ben 6. haftayı doldurup öyle gitmek istiyorum ama size de danışmak istedim. Doktorun önerdiği folik asidi uzun süredir kullanıyorum bu arada, hamile olduğumu hissedene kadar ara ara multivitamin de kullanıyordum hatta.
Canım benim de migren ağrısı gibi baş ağrım vardı sürekli mide ekşimesi mide ağrısı yaşıyordum ki hayatımda yasamadim hiç mide bulantısı mi bilmiyorum ama sürekli midemde garip bişey yaşıyorum hala ama kusma isteğim yokHamile kalan anne adaylarına bir sorum olacak baş ağrısı yaşadınız mı regl tarihiniz yaklaşırken? Baş ağrısı ve hafif mide bulantısı yaşamaya başladım. Genelde adetim bitince yaşardım. Şuan 5 gün var regl günüme.
Aslında aynı his kusma yok sanki baş ağrım mideme yansıyor gibi :/ bat tarihiniz kaç peki?Canım benim de migren ağrısı gibi baş ağrım vardı sürekli mide ekşimesi mide ağrısı yaşıyordum ki hayatımda yasamadim hiç mide bulantısı mi bilmiyorum ama sürekli midemde garip bişey yaşıyorum hala ama kusma isteğim yok
Merhaba canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum çünkü benim için o çift çizgiyi görene kadar geçen süre bile çok zordu simdi doktora gidip kese yok kalp atışı yok böyle beklemek daha zor olacak o yüzden bekleyip 6.haftada gidicem ben deHerkese merhaba, iyi haber alan herkese hayırlı olsunumarım güzel haberler gelmeye devam eder Ben bu ay olmaz herhalde diye düşünüyordum ama içten içe bekliyordum ve dün sabah yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim Benim size sormak istediğim bir şey var, ilk kontrole doktora gitmek için biraz bekleyen oldu mu acaba aranızda? Ben 6. haftayı doldurup öyle gitmek istiyorum ama size de danışmak istedim. Doktorun önerdiği folik asidi uzun süredir kullanıyorum bu arada, hamile olduğumu hissedene kadar ara ara multivitamin de kullanıyordum hatta.