Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bizim 14 ve 16.si sabah oldu ilişki o kadar ama 17.de çatladığı icin sanirim tutmuycak sen nasıld egerlendirdin catladigi gun iliski olmazsa tutmazmi yaaa
Günaydın canım, yeni gördüm yazını. Valla şöyle söylim sana bundan öncekilerde ben hep pik öncesi ve pik gününü değerlendirdim ve tutmadı. ama ondan kaynaklı mı biliyorum. Bu ay dedim daha kontrollü düzenli ilerleyeceğim. Ve bu ay pike kadar gün aşırı yaptık. Pik günü 15 Kasımı değerlendirdik. 16 ve 17 yi de değerlendirdik. İşte bugün 18 i bugünü de değerldnrip nadasa çekicem galiba kendimi. Aslında bugünü değerlendirmeyip yarını değerlendirecektim ama yarın eşim geve vardiyasında olacak görüşemeyeceğiz. Bir de doktorlar şöyle tavsiye ediyor. Yumurtlamadan 3 gün önce ve 3 gün sonrasını ii değerlendirin baktığın zaman bir hafta gibi bir yumurtlama haftamız bu bu bir hafta boyunca her gün yapmak lazım. Gerisi şansa kalmış. O ay yumurtamız kaliteliyse oluşur gebelik yok hala olmuyorsa elbet vardır bir sebep.

15 inde pik olduğunda değelendirmemişsin ama 14 ü bir önceki gün değerlendirmişsi. Sonuçta en kötü sperm 2 gün yaşar. AKlitesli olanlar 5 güne kadar yaşıyormuş. Biz en kötüyü düşünecek olursak 2 gün diyelim. 16 sını da değerlendrimişsin. Bu spermler 17 sinede canlı kalmıştır. Tutma şansın var yani :)

Ben israr test yaptım evde yalnız negatif beni listeden çıkarabilirsin canım

Herkese merhaba, iyi haber alan herkese hayırlı olsun umarım güzel haberler gelmeye devam eder Ben bu ay olmaz herhalde diye düşünüyordum ama içten içe bekliyordum ve dün sabah yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim Benim size sormak istediğim bir şey var, ilk kontrole doktora gitmek için biraz bekleyen oldu mu acaba aranızda? Ben 6. haftayı doldurup öyle gitmek istiyorum ama size de danışmak istedim. Doktorun önerdiği folik asidi uzun süredir kullanıyorum bu arada, hamile olduğumu hissedene kadar ara ara multivitamin de kullanıyordum hatta.

Ay hadi inşallah canim
Sende dedigin gibi bol bol degerlendir ins 2mizde guzel haberler aliriz bu ay

Bence kan tahlili yaptır 2 kere 2 gun ara ile eger sonuclar 2 katina ciktiysa doktora gitmek icin biraz bekleyebilirsin zaten hemen gidince kese yeni olusuyor 10 gun sonta tekrar gel fln diyorlar

Hayırlı olsun canım Allahın izniyle benim de bir kaç gün sonra pozitif çıkarsa ben de beklicem 6.haftada gidicem hepsini bir arada görmek istiyorum. hastane ve kan vermek yoruyor insanı

Insallah olur canim bian once bi tedavi fln onerdimi doktorr
Canım rahim fim sperm testi vs istenildi hepsini halelttik. Rahim fimiyle birlikte 3-4 ay daha normal deneyelim dedi dr. Bana multi vitamin verdi işte yumurta geliştirici. Rahim filmi çektireli 2 ay oldu ama ben daha fazla beklemeyeceğim. Aşılama isteyeceğim önümüzdeki ay. Yani çatlaama iğnesi vs o da zaman kaybı boşuna hormon fazlalğı aşılama denerim yine olmazsa artık bırakırım kendi haline yapayım. 38 yaşındayım 39 olucam yakında. Bir yanım artık korunma yollarına geç diyor bir yanım bu haksızlık oğluma diyorum.

Bence kan tahlili yaptır 2 kere 2 gun ara ile eger sonuclar 2 katina ciktiysa doktora gitmek icin biraz bekleyebilirsin zaten hemen gidince kese yeni olusuyor 10 gun sonta tekrar gel fln diyorlar
Kan vermeye aile hekimine gitmeyi mi diyorsunuz? Daha önce bir tek kadın doğuma kan vermiştim ben, aile hekimliğinde yapıyorlar mı bilmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…