Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni aldım ama net bir bilgi bulamadım bazıları üzerinde taşınacak içilmeyecek diyor bazıları içilip içildiği kadar üzerine ilave edilecek diyor . Hiç bir aktarda bulamamıştım sadece bu adam satıyormus buda baya pahalıydı ama yapacak birşey yok maalesef aldım .
Ben bütün bilgileri toplayıp yazdım canım en güzeli hergun taze yapılması zaten uzun süre yapilmiyo ovulasyon zamanında afedersin ilişki günleri pahalı almışsın ama bidahakine ozaman netten getirt daha uygun olur olsun bebiş için değmez mi kuru otu yeserten Allah bizimde içimizde yesertmez mi ben inanıyorum bu vesileye 🤲

Kızlar beta bhcg değerim 11 çıktı erken gebelik testi yaptım hafif çizgi var 😊 ama çok az değil mi değer gece olduğu için doktora soramadım siz yardımcı olur musunuz 💐🙏🏻
Tebriklerrrr hamilesin sanırım yeni olduğu için silik çıktı 2 gün sonra yine tekrarla istersen

Merhaba,
Bende geçen ay 18 Ekim’de regl olmuştum.Bugğn test çubuğu testi yaptım.Hamile olduğumu öğrendim.Karışık duygular içerisindeyim. Temmuz’da evlenmiştim .Erken oldu :KK43:
Aaa tebrik ederim canım hayırlısı böyleymiş allah sağlıkla kucağınıza almak nasıp etsin bat tarihini söyler misin senide ekleyelim hamisler listemize 😊

Kızlar beta bhcg değerim 11 çıktı erken gebelik testi yaptım hafif çizgi var 😊 ama çok az değil mi değer gece olduğu için doktora soramadım siz yardımcı olur musunuz 💐🙏🏻
Canım yumurtlamam ne zamandı? Hayırlı olsun canım benim tebrik ederim allah kucağınıza almak nasıp etsin inşallah 😊

Yaş olarak eşimle 30-31 yaşlarındayız.Eşimde normal bir süreç diyor.Kısmet böyleymiş diyor.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin 🙏🏻
Korunurken mi gebe kaldınız? Arkadaşım da doğum kontrol hapı kullandığı halde kalmıştı ama inanın nasibiyle mutluluk getirdi. İnşallah sizin de öyle olur. ❤️ Belirti yaşamış mıydınız?

Ayyy insaAllahhhhh 🤲🏻💐 çok teşekkürler heyecanla bekliyorum inşaAllah değer yükselir 💕🎉
Canım benim bat 22 dün beta hcg baktırdım negatif yine de var mı acaba diyorum. Senin hayli hayli kaç gün önceden yüksek çıkmış maşallah.. inşallah sağlıkla ilerler ve bebeğine kavuşursun🌺🌺🌺

Hamile kalan anne adaylarına bir sorum olacak baş ağrısı yaşadınız mı regl tarihiniz yaklaşırken? Baş ağrısı ve hafif mide bulantısı yaşamaya başladım. Genelde adetim bitince yaşardım. Şuan 5 gün var regl günüme.

Canım benim bat 22 dün beta hcg baktırdım negatif yine de var mı acaba diyorum. Senin hayli hayli kaç gün önceden yüksek çıkmış maşallah.. inşallah sağlıkla ilerler ve bebeğine kavuşursun🌺🌺🌺
InsaAllah Canım duzensizdi benim reglim sat 22 ekimdi 😊 30 40 gün arasında oluyorum.InsaAllah seninde vardır 💐

Canım değerin düşük olması önemli değil. 2 günde bir 2 kat artıyorsa güzel gidiyordur 2 gün sonra tekrar ver 22 uzeri çıkarsa rahat bir nefes al :) hayırlı olsun inşallah

Canım ben soğan kürünü adetim gecin

Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de tam o tarihlerde şeffaf akıntım vardı yumurtlama olduğunu anladım 6 Kasım'da doktora gittim kontrol için yumurta göremiyorum yumurtlama gerçekleşmiş dedi şimdi de kasık ağrım var çok halsizim yorgunum inşallah diyorum ama cesaret edip test yapamadim
Cevabin yarim görünüyor canim silinmiş sanirim okuyamadim

X