Nasıl aktarmış anlamadım tanesi 5 TLBende aldım aktardan teki 50tl idi
Peki uyguladin mi yeni mi aldınBende aldım aktardan teki 50tl idi
Yeni aldım ama net bir bilgi bulamadım bazıları üzerinde taşınacak içilmeyecek diyor bazıları içilip içildiği kadar üzerine ilave edilecek diyor . Hiç bir aktarda bulamamıştım sadece bu adam satıyormus buda baya pahalıydı ama yapacak birşey yok maalesef aldım .Peki uyguladin mi yeni mi aldın
Ovülasyon testine takılma adet günü oda lh yükselmesi nedeniyle pik yapabiliyorAmin inşallah 3 yıldır bekliyoruz
Öylemi ilk defa duydum bir kaç yerde adette pik yapan kişiler gebe olduğunu öğrenmiş hep ondan aklım karıştıOvülasyon testine takılma adet günü oda lh yükselmesi nedeniyle pik yapabiliyor
Ama senin lekelenmen var yumurtlama da oldu diyorsun, o yüzden olabiliyor aynısını geçen ay ben yaladım hatta öyle ki gebelik testim bile çizgi verdi kimyasal sandım akşamına adet oldum,Öylemi ilk defa duydum bir kaç yerde adette pik yapan kişiler gebe olduğunu öğrenmiş hep ondan aklım karıştı
Yumurtlama oldumu bilemiyorum takip etmiyordum yani daha dün sipariş verdim ovulasyon testini. sen de demi pik oldu adet günüAma senin lekelenmen var yumurtlama da oldu diyorsun, o yüzden olabiliyor aynısını geçen ay ben yaladım hatta öyle ki gebelik testim bile çizgi verdi kimyasal sandım akşamına adet oldum,
Ama senin lekelenmen var yumurtlama da oldu diyorsun, o yüzden olabiliyor aynısını geçen ay ben yaladım hatta öyle ki gebelik testim bile çizgi verdi kimyasal sandım akşamına adet oldum,
Evet burda paylaşmıştım hatta ama senin durumun farklı galiba bilemedim şimdi, başka bir postta okudum bir arkadaşın da aynı senin gibi kahverengi lekelenmesi olmuş hemde bayağı ama hamile gebelik testi git gide koyulaştı belki sneinde öyle olurYumurtlama oldumu bilemiyorum takip etmiyordum yani daha dün sipariş verdim ovulasyon testini. sen de demi pik oldu adet günü
Yarın tekrar ters yapcam bakalım varsa gebelik bizim için bir mucize olucak 3 yıldır olmuyor çünkü kanamam da azaldı normalde yoğun gelir ama dün gece hiç gelmedi iki gündür bir kez pet değiştirmiş bulundumEvet burda paylaşmıştım hatta ama senin durumun farklı galiba bilemedim şimdi, başka bir postta okudum bir arkadaşın da aynı senin gibi kahverengi lekelenmesi olmuş hemde bayağı ama hamile gebelik testi git gide koyulaştı belki sneinde öyle olur
Ben dün tamda aynı konu için doktorumu aradım sordum lekelenmeden sonraki kanın geldiği gün 1.gün olarak sayılacakmışArkadaşlar merhaba bende pco var bu ay lekelenme şeklinde oldu Dr adetin 3. Günü gel dedi bende lekelenme olduğu için lekelenmenin ilk gününden mi sayacağım acaba bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Kuzum cevabın için çok teşekkür ederimBen dün tamda aynı konu için doktorumu aradım sordum lekelenmeden sonraki kanın geldiği gün 1.gün olarak sayılacakmış
Canım sen ne yaptın? :)Kizlar ben ne yapcam bilmiyorum prediktor test almistim 4 tane evde 3 tanesini yaptım 3u de silik çizgi çıktı birini bu sabah ilk idrarla yaptim kan vermeye gitmek istiyorum ama eşim de evde söylesem mi bilemedim ya testler yanlışsa ya kimyasalsa şu an içim içime sığmıyor ama sevinemiyorum daprediktor güvenli bir test mi sizce yoksa bugün baska bir marka alıp denemek istiyorum adetime 1 gün var
Ben de geçen ay bu ay denemeye başladım. Geçen ay olmadı, Allah nasip ne zaman ederse öyle diyorum. Ama insan acaba mı diyor:) psikolojk olarak da belirti yaşıyoruz galiba, istediğimiz için. Kesinlkle ben de o moda tam girmek istemiyorum ama işte buralra bakıyoruz aslında hep aklımızdaÇok umutlanmak istemiyorum emin değilim bazen adet belirtisi de olabiliyormuş. Aylardır yalancı belirtilerle hevesim kırıldı hep o yüzden sakin kalmaya kendimi çokta o moda sokmamaya çalışıyorum
Hayırlı olsun üzülme hersey de bi hayır vardırMerhaba,
Bende geçen ay 18 Ekim’de regl olmuştum.Bugğn test çubuğu testi yaptım.Hamile olduğumu öğrendim.Karışık duygular içerisindeyim. Temmuz’da evlenmiştim .Erken oldu
O kadar erken değil normal bir zaman bence. Burada hamile kalmak için herşeyini verecek kadınlar var buna hiç üzülme benceMerhaba,
Bende geçen ay 18 Ekim’de regl olmuştum.Bugğn test çubuğu testi yaptım.Hamile olduğumu öğrendim.Karışık duygular içerisindeyim. Temmuz’da evlenmiştim .Erken oldu
Yaş olarak eşimle 30-31 yaşlarındayız.Eşimde normal bir süreç diyor.Kısmet böyleymiş diyor.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsinO kadar erken değil normal bir zaman bence. Burada hamile kalmak için herşeyini verecek kadınlar var buna hiç üzülme bence
Teşekkür ederim .Eşimde diyor kısmet böyleymiş üzülme diye .Hayırlı olsun üzülme hersey de bi hayır vardır