Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki uyguladin mi yeni mi aldın
Yeni aldım ama net bir bilgi bulamadım bazıları üzerinde taşınacak içilmeyecek diyor bazıları içilip içildiği kadar üzerine ilave edilecek diyor . Hiç bir aktarda bulamamıştım sadece bu adam satıyormus buda baya pahalıydı ama yapacak birşey yok maalesef aldım .

Öylemi ilk defa duydum bir kaç yerde adette pik yapan kişiler gebe olduğunu öğrenmiş hep ondan aklım karıştı
Ama senin lekelenmen var yumurtlama da oldu diyorsun, o yüzden olabiliyor aynısını geçen ay ben yaladım hatta öyle ki gebelik testim bile çizgi verdi kimyasal sandım akşamına adet oldum,

Ama senin lekelenmen var yumurtlama da oldu diyorsun, o yüzden olabiliyor aynısını geçen ay ben yaladım hatta öyle ki gebelik testim bile çizgi verdi kimyasal sandım akşamına adet oldum,
Yumurtlama oldumu bilemiyorum takip etmiyordum yani daha dün sipariş verdim ovulasyon testini. sen de demi pik oldu adet günü

Yumurtlama oldumu bilemiyorum takip etmiyordum yani daha dün sipariş verdim ovulasyon testini. sen de demi pik oldu adet günü
Evet burda paylaşmıştım hatta ama senin durumun farklı galiba bilemedim şimdi, başka bir postta okudum bir arkadaşın da aynı senin gibi kahverengi lekelenmesi olmuş hemde bayağı ama hamile gebelik testi git gide koyulaştı belki sneinde öyle olur

Yarın tekrar ters yapcam bakalım varsa gebelik bizim için bir mucize olucak 3 yıldır olmuyor çünkü kanamam da azaldı normalde yoğun gelir ama dün gece hiç gelmedi iki gündür bir kez pet değiştirmiş bulundum

Arkadaşlar merhaba bende pco var bu ay lekelenme şeklinde oldu Dr adetin 3. Günü gel dedi bende lekelenme olduğu için lekelenmenin ilk gününden mi sayacağım acaba bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Ben dün tamda aynı konu için doktorumu aradım sordum lekelenmeden sonraki kanın geldiği gün 1.gün olarak sayılacakmış

Canım sen ne yaptın? :)

B
Çok umutlanmak istemiyorum emin değilim bazen adet belirtisi de olabiliyormuş. Aylardır yalancı belirtilerle hevesim kırıldı hep o yüzden sakin kalmaya kendimi çokta o moda sokmamaya çalışıyorum
Ben de geçen ay bu ay denemeye başladım. Geçen ay olmadı, Allah nasip ne zaman ederse öyle diyorum. Ama insan acaba mı diyor:) psikolojk olarak da belirti yaşıyoruz galiba, istediğimiz için. Kesinlkle ben de o moda tam girmek istemiyorum ama işte buralra bakıyoruz aslında hep aklımızda geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oldum hamılelk sandım ama kan da çıkmadı. Sırf stresten 1 gün geç regl oldum. Normalde hiç gecikmiyor:) bakalım bu ay ne olacak

Merhaba,
Bende geçen ay 18 Ekim’de regl olmuştum.Bugğn test çubuğu testi yaptım.Hamile olduğumu öğrendim.Karışık duygular içerisindeyim. Temmuz’da evlenmiştim .Erken oldu

Merhaba,
Bende geçen ay 18 Ekim’de regl olmuştum.Bugğn test çubuğu testi yaptım.Hamile olduğumu öğrendim.Karışık duygular içerisindeyim. Temmuz’da evlenmiştim .Erken oldu
O kadar erken değil normal bir zaman bence. Burada hamile kalmak için herşeyini verecek kadınlar var buna hiç üzülme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…