Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günüm Kasım 15 di bir gün gecikme yaşadım dün kanamam başladı ilk önce Penbe sonra kahve rengi hala geliyor bugün merak edip yeniden ovulasyon yaptım gene koyu çizgiler karşılaştım şaşırdım
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım anlattığına göre öyle gibi ya bi test yap bize de haber ver. İnşallah öyledir güzel bir sürpriz olur:emir_bebek:

yok canım bana doktor 2 ay önce gynositol diye şase takviye vermişti. İçerik olarak aynı sanırım inofolic le ben gynositolle bi yumurtlama görmedim o yüzden değiştirsem mi diye araşıtırıyordum. Doktor ile de görüşücem zaten regl olursam
Valla kötü örnek olucam belki ama ben kafama göre araştırıp aldım 2.ayı kullanıyorum normalde yumurtalarım yeterince büyümüyordu bu ay 17 mm oldu kist kalmadı sonuç alana kadar devam edicem 🤷🏻‍♀️

Canlar sabahtan beri deli gibi araştırma yapıyorum hepimiz için 🥰okadar şeyler yapıyoruz ki denemekten ne çıkar yıllarca bekleyenlerin bile vesilesi olmuş hocasından tutunda bilimsel açıklamalarıyla birlikte bütün emdiğim bilgileri size aktarıyorum hazır olun :halay:
Meryem Ana otu
1. 2rekat namaz kiliyoruz
2. şekli kapalı bir el gibi olan bu ota 3Meryem ,3ayetel Kürsi,3ihlas,3felak ve 3nas süreleri okuyup bir sürahi içine akşamdan koyuyoruz
3. ovulasyon zamanında sabah akşam olmak üzere birer bardak eşinizle özellikle birliktelik günlerinde mutlaka içiyoruz
4. Bir küçük parcasini beze sarıp gogsumuzde taşıyoruz banyo hariç hep üzerinde taşınacak
NOt: gebelik olduğunda hemen üzerinden çıkarılacak yoksa düşüğe sebep
Hiç üsenmeden yazdim sizde üsenmeden okuyun insaAllah hangimize vesile olur bilemeyiz öyle değil mi hadi göreyim sizi

Arkadaşlar merhaba bende pco var bu ay lekelenme şeklinde oldu Dr adetin 3. Günü gel dedi bende lekelenme olduğu için lekelenmenin ilk gününden mi sayacağım acaba bunun hakkında bilgisi olan var mı? 😔

Canlar sabahtan beri deli gibi araştırma yapıyorum hepimiz için 🥰okadar şeyler yapıyoruz ki denemekten ne çıkar yıllarca bekleyenlerin bile vesilesi olmuş hocasından tutunda bilimsel açıklamalarıyla birlikte bütün emdiğim bilgileri size aktarıyorum hazır olun :halay:
Meryem Ana otu
1. 2rekat namaz kiliyoruz
2. şekli kapalı bir el gibi olan bu ota 3Meryem ,3ayetel Kürsi,3ihlas,3felak ve 3nas süreleri okuyup bir sürahi içine akşamdan koyuyoruz
3. ovulasyon zamanında sabah akşam olmak üzere birer bardak eşinizle özellikle birliktelik günlerinde mutlaka içiyoruz
4. Bir küçük parcasini beze sarıp gogsumuzde taşıyoruz banyo hariç hep üzerinde taşınacak
NOt: gebelik olduğunda hemen üzerinden çıkarılacak yoksa düşüğe sebep
Hiç üsenmeden yazdim sizde üsenmeden okuyun insaAllah hangimize vesile olur bilemeyiz öyle değil mi hadi göreyim sizi
İyi güzel de bu otu nerden bulucaz kuzum?

Eki Görüntüle 2722266 kizlarbuyuk yuvarlak yer artı oldugunda hamilelik testi pozitif demek 2 gun once de yapmistim ama hic bi cizgi yoktu dun kasiklarimda cok batma olunca bugun denemek istedim tekrar ve silik bi cizgi olustu biliyorum bu hamilelik ama bu durum farkli ya biraz insan acaba psikolojik mi goruyorum bisey yok mu diye dusunuyor o yuzden lutfen bi bakip yorum yapar misiniz hamile miyimmmmmm lutfennnn gorusunuzu esirgemeyinnn. Bat 21 kasim
Bu testleri nerden buluyorsunuz bende istiyorum 🤗

Eklentiler

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 20
X