- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 32
Dün negatif yapmıştım yarın gene yaparım test şaşırtıcı bir durum yaşıyorum kafam çok karıştıgebelik testin var mı sabah bi onu denesene canım
Ama nette okuyorum yerleşme kanaması az gelirmiş leke şeklinde gelirmiş bende leke gibi gelmiyor anlamadım kendimden birseyCanim sen bir gebelik testi yap bence. Adet diye yerlesme kanamasi mi gordun acaba.
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım anlattığına göre öyle gibi ya bi test yap bize de haber ver. İnşallah öyledir güzel bir sürpriz olurAdet günüm Kasım 15 di bir gün gecikme yaşadım dün kanamam başladı ilk önce Penbe sonra kahve rengi hala geliyor bugün merak edip yeniden ovulasyon yaptım gene koyu çizgiler karşılaştım şaşırdım
Amin inşallah 3 yıldır bekliyoruzİnşallah yerleşme kanamasıdır canım anlattığına göre öyle gibi ya bi test yap bize de haber ver. İnşallah öyledir güzel bir sürpriz olur
Valla kötü örnek olucam belki ama ben kafama göre araştırıp aldım 2.ayı kullanıyorum normalde yumurtalarım yeterince büyümüyordu bu ay 17 mm oldu kist kalmadı sonuç alana kadar devam edicemyok canım bana doktor 2 ay önce gynositol diye şase takviye vermişti. İçerik olarak aynı sanırım inofolic le ben gynositolle bi yumurtlama görmedim o yüzden değiştirsem mi diye araşıtırıyordum. Doktor ile de görüşücem zaten regl olursam
Guzel dusun guzel olsun canim. Benim bir tanidigim 3 ay adet oldu sonradan hamile oldugunu anladiAma nette okuyorum yerleşme kanaması az gelirmiş leke şeklinde gelirmiş bende leke gibi gelmiyor anlamadım kendimden birsey
Ay inşallahGuzel dusun guzel olsun canim. Benim bir tanidigim 3 ay adet oldu sonradan hamile oldugunu anladi
Allah yüzünü güldürsün daha fazla bekletmesin inşallahAmin inşallah 3 yıldır bekliyoruz
Amin canım benim hepimi inşallahAllah yüzünü güldürsün daha fazla bekletmesin inşallah
ben 15 kasımda adet oldum cnım .Güzel haberler alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorumGünaydın arkadaşlar,
Dün epey güzel haber almışız var mı güzel haberleri olan aranızda :)
@Blacklight 16.11.2020 @bssraa 16.11.2020
Parem 16.11.2020 @minnikMucize
16.11.2020 @Seyyah58
16.11.2020 @barslann
16.11.2020
pericikk 16.11.2020
Beni listeden çıkarabilirsinizArkadaşlar Günaydın,
Varmı güzel haberleriniz?
İyi güzel de bu otu nerden bulucaz kuzum?Canlar sabahtan beri deli gibi araştırma yapıyorum hepimiz içinokadar şeyler yapıyoruz ki denemekten ne çıkar yıllarca bekleyenlerin bile vesilesi olmuş hocasından tutunda bilimsel açıklamalarıyla birlikte bütün emdiğim bilgileri size aktarıyorum hazır olun
Meryem Ana otu
1. 2rekat namaz kiliyoruz
2. şekli kapalı bir el gibi olan bu ota 3Meryem ,3ayetel Kürsi,3ihlas,3felak ve 3nas süreleri okuyup bir sürahi içine akşamdan koyuyoruz
3. ovulasyon zamanında sabah akşam olmak üzere birer bardak eşinizle özellikle birliktelik günlerinde mutlaka içiyoruz
4. Bir küçük parcasini beze sarıp gogsumuzde taşıyoruz banyo hariç hep üzerinde taşınacak
NOt: gebelik olduğunda hemen üzerinden çıkarılacak yoksa düşüğe sebep
Hiç üsenmeden yazdim sizde üsenmeden okuyun insaAllah hangimize vesile olur bilemeyiz öyle değil mi hadi göreyim sizi
Bu testleri nerden buluyorsunuz bende istiyorumEki Görüntüle 2722266 kizlarbuyuk yuvarlak yer artı oldugunda hamilelik testi pozitif demek 2 gun once de yapmistim ama hic bi cizgi yoktu dun kasiklarimda cok batma olunca bugun denemek istedim tekrar ve silik bi cizgi olustu biliyorum bu hamilelik ama bu durum farkli ya biraz insan acaba psikolojik mi goruyorum bisey yok mu diye dusunuyor o yuzden lutfen bi bakip yorum yapar misiniz hamile miyimmmmmm lutfennnn gorusunuzu esirgemeyinnn. Bat 21 kasim
Artık bütün aktarlarda var canım sakin netten almayın gereksiz pahalıya satıyorlarİyi güzel de bu otu nerden bulucaz kuzum?
Bazı aktarlar satabiliyorİyi güzel de bu otu nerden bulucaz kuzum?
Diğerinde görememiştim ama bunda belli 2 gün sonra tekrarlayın
Bende aldım aktardan teki 50tl idiArtık bütün aktarlarda var canım sakin netten almayın gereksiz pahalıya satıyorlar