Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafana göre alma onu doktor demediyse eğer canım pko varsa gizli şeker insülin direnci varsa işe yarıyor ve 3 ay boyunca her gün içmezsen bir işe yaramıyor, ben mavisini kullandım her gün 1 tane tok karnına yaptığı en güzel şey adetleri iyi kötü düzene soktu 1-2 kilo vermeme sebep oldu,

Ben adet oldumbu ay çok umutluydum herkese neşe sactim ama bende olmadı işte çok uzulmicem. çünkü Meryem suresine yeni başladım 15 gün oldu devam ediyorum

umut fakirin ekmeğidir bu andan sonraki sloganim

Ben adet oldumbu ay çok umutluydum herkese neşe sactim ama bende olmadı işte çok uzulmicem. çünkü Meryem suresine yeni başladım 15 gün oldu devam ediyorum

umut fakirin ekmeğidir bu andan sonraki sloganim
yaa üzüldüm bende çok inanmıştım senden güzel haberler alacağıma bu ay. Hayırlısı başka zaman demekki tatlım sıkma sakın canını

Hanımlar 17 Kasım itibariyle 25 hamilemiz var
Diğer günü geçmiş arkadaşlarımızda bizlere en kısa sürede bilgi vermelerini rica ederim. :) Burda büyük bi aile olduk hep güzel haberler aldık inşallah almaya da devam edeceğiz. Hadi kızlar inanıyorum bugün bitmeden güzel haberler duyacağız enerjisinizi pozitif düşüncenizi hiç bir zaman kaybetmeyin birbirimize duayı hiç bir zaman eksik etmeyelim.

kullanım dozu günde 2 adet diyor ama sen neden 1 tane kullandın canım?

Evet ya maaşallah topikte Bi hayli hamişimiz var darısı bize inşallah bu beklemek beni öldürüyor ama sabır Allahım bize de nasip etsin

Benim de bat 24 kasım, kremsi beyaz akıntım var kasık ve sırt ağrım var. Ovulasyon testi ikinci çizgi silik çıktı bugün zaten yumurtlama dönemlerinden sonra hep böyle çıkıyor
tam pik gördün mü ben de pik günlerinde mesela hiç akıntı olmaz o da ilginç geliyor bana herkeste oluyor bende neden olmuyo ya

tam pik gördün mü ben de pik günlerinde mesela hiç akıntı olmaz o da ilginç geliyor bana herkeste oluyor bende neden olmuyo ya
Evet 15.günümde tam pik gördüm aynı günde pek akıntım olmadı ama bir iki gün öncesinde uzayan şeffaf akıntım olmuştu zaten o şeffaf akıntı yakında yumurtlayacaksın demek oluyormuş

Benim belirti yok valla değerlendirmeye devam ediyoruz 15 inden sonraki 3 günü peşpeşe değerlendircem işte bu sefer öyle denicem sonrasını da salmadan gün aşırı deniycem. Sen eşin için takviye kullanıyor musun promopil var erkekler için çok ii deniliyor

Gerçekten öyle canım ben de bir umut bekliyorum hsg den sonra 3. Ayım 4 aya kadar sebepsiz şekilde hamile kalıyormuş hanımlar tek beklentim bu
hsg temiz çıktı dimi senin. bana da dr demişti öyle. Bir önceki kürttaj olan gebeliğim hsg nin 2. ayında olmuştu benim de ondan umudum var ama olsa olurdu şimdiye

Sen ovulasyon testi kullanıyor musun canım? Belki çok hafif oluyordur sende ıslaklık gibi herkeste şakır şakır olacak diye bir kural yok sanırım hepimizin fizyolojisi farklı
Tabi ovu testi kullanıyorum. 15 inde pik oldum mesela bu ay. Geçen ay bir akıntım oldu pik ten sonra gebeliğe yordum hata başka belirtilerde vardı ama olmadı 4 gün gecikmeyle rengl oldum geçen ay.

Tabi ovu testi kullanıyorum. 15 inde pik oldum mesela bu ay. Geçen ay bir akıntım oldu pik ten sonra gebeliğe yordum hata başka belirtilerde vardı ama olmadı 4 gün gecikmeyle rengl oldum geçen ay.
Ah şu pms belirtileri bizi hep yanıltıyo İlla akıntı olucak diye bekleme bence değerlendir sen. Gebe kalabilmek için o kadar kombinasyonu bir araya getirmek gerekiyor ki. Evlenince hemen kalırım sandım 4 ay sonra kaldım ama kürtajla sonuçlandı ondan 4 ay sonra bi daha kaldım Kimyasal oldu, şimdi 5 ay geçti bekliyorum her ay yeni bir ümitle. Her ay belirti için heyecanlanıyorum. Allah’ım en kısa sürede sevincimizi de burada paylaşmayı nasip etsin.

Amin canım inşallah. Denemelere devam ediyorum bu ay hatta daha sık yapıyorum bakalım. peki sen düğşüklerin için herhangi bri araştırmaya gittin mi?

Amin canım inşallah. Denemelere devam ediyorum bu ay hatta daha sık yapıyorum bakalım. peki sen düğşüklerin için herhangi bri araştırmaya gittin mi?
Hem de aylarca araştırdım devlette testleri yaptırmaya çalışmak=sürünmek biliyorsun. Bana da eşime de tüm testler yapıldı trombofili,genetik dahil her şey tertemiz. Doktor çalışmalara devam hiçbir sıkıntı yok dedi.
Evet spermde sorun yoksa daha sık yapılmalı diye okudum burda ben de denedim bu ay o şekilde bakalım olacak mı

kullanım dozu günde 2 adet diyor ama sen neden 1 tane kullandın canım?
Doktor öyle söylediği için ben kendim almadım bana bir sürü test yapıldı bunun sonucunda başladım, ve 3 ay boyunca kullanmazsan verim alamazsın aldım kullandım bıraktımla olmuyor senin doktorun mu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…