Gördüm ben hayırlı olsunn
Bence de vaaarrr :) Git bence kan verr sende canım :) Bizede sonucunu haber ver mutlaka.
Evet bu resimde daha belirgin var gibi inş koyulaşır hayırlı olsun inş kaç gün var bata
Bencede var canim kan ver sen3 gunum varr
canım onun için ovulasyon testi yapmaya devam et eğer gün geçtikçe koyulaşırsa gebelik var demektir. Hatta çok koyu oluyormuş T çizgisi öyle diyor yapan arkadaşlar.Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum. Ben pkos hastasıyım yani yumurtlama dönemim değişken olabiliyor. Reglime daha var ama mide bulantısı yaşadım bugün. Acaba erken döllenme oldu mu diye düşünüyorum. (Bu ay reglimin ortasından itibaren ovu testi yapıyorum hala görmedim iki koyu çizgiyi) yani acaba bu ay erken yumurtladım ve tuttu mu diye düşündürdü. İlk hafta teste başlamamıştım çünkü.
Ben de çok koyu çıktı ovulasyon ama bugün adet oldum sanırımcanım onun için ovulasyon testi yapmaya devam et eğer gün geçtikçe koyulaşırsa gebelik var demektir. Hatta çok koyu oluyormuş T çizgisi öyle diyor yapan arkadaşlar.
aaa acaba adetten önce de ovulasyon bu kadar koyulaşır mu ki yaa çok şaşırdım.Eki Görüntüle 2722318 Benim ovulasyon dün yaptm bugün kanamam geldi
Bende çok şaşkınlık içindeyim neden böyle olduğu ile alakalıaaa acaba adetten önce de ovulasyon bu kadar koyulaşır mu ki yaa çok şaşırdım.
Çok umutlanmak istemiyorum emin değilim bazen adet belirtisi de olabiliyormuş. Aylardır yalancı belirtilerle hevesim kırıldı hep o yüzden sakin kalmaya kendimi çokta o moda sokmamaya çalışıyorumBenimde bat 24 kasım ve kremsi beyaz akıntı geldi dün. Yumurtalar aynı çalışıyor baglıba tam anlamadımbenimde aşırı gaz problemim var 2-3 gundur. Kasıklarımda hafif sızı var. Ben ovulasyon felan yapmıyorum umutlanmayaym diye. Bu akıntı normal mi kızlar. Hamile olmayan birinde de oluyor mu?
Teşekkür ederim canım cevabın için. Sende durumlar nasıl?canım onun için ovulasyon testi yapmaya devam et eğer gün geçtikçe koyulaşırsa gebelik var demektir. Hatta çok koyu oluyormuş T çizgisi öyle diyor yapan arkadaşlar.
Arkadaşlar Günaydın,
Varmı güzel haberleriniz?
hiç bir şey yok şuanda herşey nötr canım. ben yumurtlama bile görmedim ya da kaçırdım ama her gün de ovu testi yapmıştım nasıl oldu bilmiyorum görücez bakalım ama muhtemelen benim bi kaç gün atar zaten hiç gününde olduğumu hatırlamıyorum. :)Teşekkür ederim canım cevabın için. Sende durumlar nasıl?
Var gibi kuzum görüyorum ben