Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim belirti yok valla değerlendirmeye devam ediyoruz 15 inden sonraki 3 günü peşpeşe değerlendircem işte bu sefer öyle denicem sonrasını da salmadan gün aşırı deniycem. Sen eşin için takviye kullanıyor musun promopil var erkekler için çok ii deniliyor
Çok güzel ürünler var ama kullanmıyor ben istemedim eşim daha bir sene olmadı kalp krizi geçirdi 7 tane ilaç içiyor günde bide onu içerse kıyamadım, önemli olan sağlığımız bebekte gelir inşallah,

Doktor öyle söylediği için ben kendim almadım bana bir sürü test yapıldı bunun sonucunda başladım, ve 3 ay boyunca kullanmazsan verim alamazsın aldım kullandım bıraktımla olmuyor senin doktorun mu verdi
yok canım bana doktor 2 ay önce gynositol diye şase takviye vermişti. İçerik olarak aynı sanırım inofolic le ben gynositolle bi yumurtlama görmedim o yüzden değiştirsem mi diye araşıtırıyordum. Doktor ile de görüşücem zaten regl olursam

Çok güzel ürünler var ama kullanmıyor ben istemedim eşim daha bir sene olmadı kalp krizi geçirdi 7 tane ilaç içiyor günde bide onu içerse kıyamadım, önemli olan sağlığımız bebekte gelir inşallah,
aa ama siizn durumunuz farklıymış canım. Doğrusunu yapıyorsunuz siz. Sağlık can bu daha önemli tabiki. Çok geçmiş olsun. Kaç yaşında ki eşin daha gen olmalı

Doktor öyle söylediği için ben kendim almadım bana bir sürü test yapıldı bunun sonucunda başladım, ve 3 ay boyunca kullanmazsan verim alamazsın aldım kullandım bıraktımla olmuyor senin doktorun mu verdi
Bana da dr işte verdiği takviyeyi 3 ay kullan sonra ara verirsin dedi. Ben de 3. kutuyu içiyorum şimdi. Ben içmem daha belki eşime alırım. O şuan keçiboynuzu özü tüketiyor.

ateş ölçme yöntemini kullanan varsa ateş adet gününe kaç gün kala düşmeye başlıyor adet olucaksan

Kızlar benim bu hamileliğimde göğüs hassasiyetim pek yok. Evham yaptım. Her hamilelikte olma zorunluluğu var mı

yok canım bana doktor 2 ay önce gynositol diye şase takviye vermişti. İçerik olarak aynı sanırım inofolic le ben gynositolle bi yumurtlama görmedim o yüzden değiştirsem mi diye araşıtırıyordum. Doktor ile de görüşücem zaten regl olursam
İnofolic öneririm bu durumda canım eğer hamile kalırsam kesin öneririm🤭

aaa acaba adetten önce de ovulasyon bu kadar koyulaşır mu ki yaa çok şaşırdım.
Benim kanamam kahverengiye döndü ovulasyon tekrar deneyim dedim böyle çıktı sizce ? Neden böyle çıkıyor ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    182,1 KB · Görüntüleme: 23
  • image.jpg
    image.jpg
    155,8 KB · Görüntüleme: 23
Yumurtluyo olupta yumurtlama kanamasi olabilirmi gunun ne zaman
Adet günüm Kasım 15 di bir gün gecikme yaşadım dün kanamam başladı ilk önce Penbe sonra kahve rengi hala geliyor bugün merak edip yeniden ovulasyon yaptım gene koyu çizgiler karşılaştım şaşırdım

Canım yumurtlama günü Lh hormanu pik yapar ve bazen yumurtlamayla hafif kanama da olabilir. Acaba yumurtladığın için olmuş olabilir mi kanama. :KK64:
Adet günüm Kasım 15 di bir gün gecikme yaşadım dün kanamam başladı ilk önce Penbe sonra kahve rengi hala geliyor bugün merak edip yeniden ovulasyon yaptım gene koyu çizgiler karşılaştım şaşırdım

Canim sen bir gebelik testi yap bence. Adet diye yerlesme kanamasi mi gordun acaba.

X