- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Bende çok şaşkınlık içindeyim neden böyle olduğu ile alakal
Aynıyız benimde öyle hwp bi sarkar. Ama umut kesilmez. Benimde hergün ovu testim aynı çıkıyo hafif silikhiç bir şey yok şuanda herşey nötr canım. ben yumurtlama bile görmedim ya da kaçırdım ama her gün de ovu testi yapmıştım nasıl oldu bilmiyorum görücez bakalım ama muhtemelen benim bi kaç gün atar zaten hiç gününde olduğumu hatırlamıyorum. :)
Umarım gebeliktir bende öyle düşündüm çok umutluydum ana kanamam geldiBende de aynı şuan kuzum ama ovu testi benim t c den daha koyu çıktı bugün regli günüm ama olmadım inşallah gebeliktir
Aynı benim de öyle alla alla bir gebelik testi yapsana
Adetim bazen bir kaç gün gecikeblyr oyuzden yapmicam test ya 20sine kadar olmazsam test yapacağımUmarım gebeliktir bende öyle düşündüm çok umutluydum ana kanamam geldi
İstanbul labratuarların da geçen verdik biz 150 tl miydi öyle birşey arayın siz. Hatta morfoloji ye de bakıyorlar bu fiyataKızlar bugün kan testine gittim. Prolaktin bi tık yüksek dedi doktor. Catlamayan yumurtalarim varmış bi de. Doktor eşimden de spermiyogram istedi? İstanbul'da nerde yaptırsak? Bi yerde 300tl istediler. Her yerde bu kadar pahalı mı acaba?
Ovulasyon neden böyle pik gösterir hala aklım almıyorAdetim bazen bir kaç gün gecikeblyr oyuzden yapmicam test ya 20sine kadar olmazsam test yapacağım
Gözün aydın olsun allah sağlıkla kavuşmanı da nasip etsin bebene1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
29-31 gün arasinda degisiyor
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
Adetin 15. Günü gördüm 16. Gün catladi
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Evet kullaniyorum
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
Clearblue (yurtdisindayim)
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Henüz bir doktora gitmedim bilmiyorum ama yok galiba
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
Evet varcatlamadan 11 gün sonra ögrendim
7- İlk belirtilerin neydi?
Yumurtlamadan bi kac gün sonra adet olacakmis gibi sancim oldu ve siskinlik vardi ama iki gün sürdü sadece. Ve ayni günler cok fazla beyaz akintim oldu hala var ama o kadar fazla degil. Sasirmistim cünkü benim adetten önce tek belirtim en fazla iki gün önce adet sancisi cekmekti baska da yoktu. Yumdan hemen sonra olmasi süphelendirdi beni. Bata 1 hafta kala da calisirken nerdeyse tüm gün kasiklarim sizladi asiri derecede hem de yürürken bile zorlanmistim. Ayni gün cok fazla da gaz vardi ama kabizlik olmadi hic hala da yok. Aksam da oda soguk olmasina ve cok üsüyen biri olmama ragmen acayip ates basti beni atesimi ölctüm 37.2 ydi ondan sonra her aksam ölctüm 37 civarlariydi. Ondan sonra bisey olmadi kendimi cok kaptirmak istemedigim icin fazla hayal kurmadim ama iki gün önce gögüslerimi yokladim ve büyüdügünü farkettim onun disinda ne hassaslik ne aci ne de renk degisimi var. Sadece agiirlastiklarini hissettim. Ondan önce de hic bir zaman bi adet belirtisi degildi gögüslerim. Ilk defa oldu. Idrarim da cok koyulasti. Ha bir de bi hafta kala bir rüya gördüm test yapiyordum ve iki cizgi de kipkirmizi cikiyordu
Hakkinizi helal edin cok yazdim ama umarim yardimci olabilmisimdir
Hoş gelsin baby aynen bu topikte hamiş haberleri çokBeni de listeye alır mısınız, 22.11.2020 beklenen adet tarihim, çok hamiş var bu topikte bir hayır bereket görüyorum kapılayım bende enerjinize
Canım 10gün sonra falan belirtiler basladi bendeHamile Kızlar ben bisey sormak istiyorum ilk belirtilerinizi yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadınız?
Gerçekten öyle canım ben de bir umut bekliyorum hsg den sonra 3. Ayım 4 aya kadar sebepsiz şekilde hamile kalıyormuş hanımlar tek beklentim buHoş gelsin baby aynen bu topikte hamiş haberleri çok
10 kasım sayarsak çatlamayı 11 inden itibaren sayarsan üstüne 14 gün koyacaksın çatlamadan sonra 14 gün ve adet. 24 kasım a denk gelir Bat tarihin canım. İnşallah olmazsın bu ay bende güzel yakaladım ve değwrlendirdim. Benim de rahim filmi çektireli 3. aya girik bakalım.Canım 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadım ama geçtiğimiz ocaktan beri istiyorum esasen bebiş, bende düşük düzey pko troit var, eşimde morfoloji bozukluğu hareketsizlik ve sperm sayı azlığı var, bu durumda kesin tüp bebek olmalı dedi doktor, ben 3 ay önce hsg çekildim bir umut bekliyorum henüz adet olmadım en son 12 ekim de adet oldum, 3 kere ovülasyon takibi yaptım hiç yumurtlama yakalayamadım düzgün 1 kere oldu onda da ilişki denk gelmedi, inofolic içtim ama sonra hep sonu hüsran olunca bu ay bıraktım ne takip ettim ne kontrol ettim eskiden kalan bir ovülasyon testim vardı 8 kasım pazar günü karnım feci ağrıdı akıntım vardı bende hemen o testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı ama sonra çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum 10 kasıma kadar karın ağrım devam etti o dozda o yüzden 2 gün sürdü sanki yumurtlama öyle hissediyorum, 8-kasım ve 10 kasımdan sayarak 2 ihtimalle adet tarihi hesapladım ya 22 kasım da olacağım, ya da 24 kasım da bu arara öğretmenim inşallah 24 kasım da bana en güzel hediye bebişim olur
Bende iki ihitmal düşündüm canım ya 22 snde ya 24 adet olmam lazım. İnşallah gerçekleşir gebeliğimiz belirti var mı sende , benim eşimden yana sıkıntı var ama olsun bize gerekli olan tek yumurta tek sperm allah izin verirse olur10 kasım sayarsak çatlamayı 11 inden itibaren sayarsan üstüne 14 gün koyacaksın çatlamadan sonra 14 gün ve adet. 24 kasım a denk gelir Bat tarihin canım. İnşallah olmazsın bu ay bende güzel yakaladım ve değwrlendirdim. Benim de rahim filmi çektireli 3. aya girik bakalım.
ÇAtlamış canım benimde bu ay aynı senin gini oldu 15. inde günde pik oldum 16 sında çatladı. sen nasıl değerlendirdin peki?Catlamis mi sizce kizlar
Merhaba kızlar bugun sabah az az gelmeye basladı kendimı nezaman belirtilere yorsam boyle oluyor okadar belirti olup bıde ustune hayal kırıklığı bıde halime gıdıp Gelıp Afedersinz siliyorum belki bıdaha gelmez kesilir dusuncesıyle kısmet artık takıp ediyorum coğalacakmı arada kırmızı oluyor kahverengi oluyor ama cok degıl suan az tam ped dolduracak kadar degıl ama umudum yok tabı benım Bı geldimi tamamdır kısmet hakkımızda hayırlısı olsınArkadaşlar Günaydın,
Varmı güzel haberleriniz?