Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıyız benimde öyle hwp bi sarkar. Ama umut kesilmez. Benimde hergün ovu testim aynı çıkıyo hafif silik . Her ay yumurta oluşmayabiliyor birde. Belki bendede aynı durum oldu

İstanbul labratuarların da geçen verdik biz 150 tl miydi öyle birşey arayın siz. Hatta morfoloji ye de bakıyorlar bu fiyata

Gözün aydın olsun allah sağlıkla kavuşmanı da nasip etsin bebene

10 kasım sayarsak çatlamayı 11 inden itibaren sayarsan üstüne 14 gün koyacaksın çatlamadan sonra 14 gün ve adet. 24 kasım a denk gelir Bat tarihin canım. İnşallah olmazsın bu ay bende güzel yakaladım ve değwrlendirdim. Benim de rahim filmi çektireli 3. aya girik bakalım.

Bende iki ihitmal düşündüm canım ya 22 snde ya 24 adet olmam lazım. İnşallah gerçekleşir gebeliğimiz belirti var mı sende , benim eşimden yana sıkıntı var ama olsun bize gerekli olan tek yumurta tek sperm allah izin verirse olur

Arkadaşlar Günaydın,
Varmı güzel haberleriniz?

@marymine

17.11.2020

S sedanur4004

17.11.2020

@ciklettt

17.11.2020

@Ftmanur

17.11.2020

@Hafa92

17.11.2020

@sudem_88

17.11.2020
Merhaba kızlar bugun sabah az az gelmeye basladı kendimı nezaman belirtilere yorsam boyle oluyor okadar belirti olup bıde ustune hayal kırıklığı bıde halime gıdıp Gelıp Afedersinz siliyorum belki bıdaha gelmez kesilir dusuncesıyle kısmet artık takıp ediyorum coğalacakmı arada kırmızı oluyor kahverengi oluyor ama cok degıl suan az tam ped dolduracak kadar degıl ama umudum yok tabı benım Bı geldimi tamamdır kısmet hakkımızda hayırlısı olsın

gercekten bu grupta ne kadar cok hamilelik grubu var masallah, hepiniz saglikla kucaginiza alin insallah darisi bizim basimiza
benim BAT aralikta ama burayi da takip ediyorum guzel haberleri gormek iyi hissettiriyor

Arkadaşlar aranızda inofolic combi kullananlar biraz yorumlarını yazabilirler mi? Kahverengi/mavi/şase şeklindeymiş. Hangisini neye göre kullandınız biraz anlatabilir misiniz? Bu ayda adet olursam inofolic combi almayı düşünüyorum çoğu kişi memnun forumda okuduğuma göre. Birde eğer kullanıp hamile kalanlar var ise kaçıncı kutuda etkisini gördüler bahsedebilirlerse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…