Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudunu kaybetme, daha ilk denemen, bak benim görümce 5. Tüp bebek denemesi ile şuan hamile kaldı, her şeyin vakti vardır, benimde eğer olmazsa normal, yılbaşından sonra tüp bebek düşünüyoruz bu arada opu ne demek?

Opu tüp bebekte yumurta toplama işlemi çok kolay bir işlem 10 dk sürüyor anestezi altında ama işte benim bünye çok hassas sonrasında biraz ağrı oldu . Görümceniz adına da çok sevindim o mükafatını almış , rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Umarım seninde beklediğin gibi yılbaşından önce olur gebeliğin ,

Amin inşallah isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah

09.11.2020

Kızlar bat 5 kasım 5.ekimde adet olmsrm bugun ayın 19u ovilasyonu nasıl hesaplıyoruz bide ovilasyon testi yaparken saat kacta yapıyoruz neye dıkkat ediyoruz

Senide ekledim canım sende tanışmak amaçlı ne zamandır gebelik istediğini yumurtlama gününü takip ediyor musun v.s. herhangi bir şey kullanıyor musun biraz bahsedersen sohbet amaçlı sevinirim :)
Merhabalar benim 1 kızım var 4 yasinda 4 aydır 2 . Bebeği istiyoruz aslında ilk ay oldu ama ne yazikki kimyasal gebelik ile sonuçlandı yumurtlama günümü testle takip ediyorum muhtemelen yarın yumurtlama günüm bu ay clife macuna başladım bir umut bakalım nasıl olacak

Arkadaşlar ovülasyon döneminde mide yanması ve mide bulantısı olur mu?

26 ekim benim bat olur mu kasım ayında istiyorum bir sonraki 23 kasım bat newmoon10

Merhaba ben de topik topik geziyorum işte. Bu gidisle 2021,2022 topiğine kadar gidicem galiba) 18 kasim benimkii

26 ekim benim bat olur mu kasım ayında istiyorum bir sonraki 23 kasım bat newmoon10
Selamlar Bat 3 kasım. Umarım beklemekle kalırım
Merhaba ben de topik topik geziyorum işte. Bu gidisle 2021,2022 topiğine kadar gidicem galiba) 18 kasim benimkii
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz böyle kalabalıklaştıkta birbirimizin heyecanına ortak olacağımız için çok mutlu oluyorum. Hayata pozitif bakın lütfen olucak ben inanıyorum bu ay birilerinden güzel haberler gelicek. :) Sizleride ekledim. Kısaca bahseder misiniz ne kadardır istiyorsunuz yumurtlama takibi yapıyor musunuz v.s. :)

Bugun adet oldum kasıma kaldı umutlar.
Bana ovulasyon icin hangi test markasini onerirsiniz acaba
Canım Selam,
Ben innovita kullanıyorum şimdilik yumurtlama görmedim ama zaten gecikmeli oluyorum beklemedeyim minnakkurabiyerlerden almıştım instagramdan.

Arkadaşlar ovülasyon döneminde mide yanması ve mide bulantısı olur mu?
Selam kuzum bilmiyorum ben ovulasyonumu bu ay ilk defa takip ediyorum şuana kadar da yumurtlama görmedim. Ama gözlemlerim bakalım. Sende öyle mi oluyor?

Selam kuzum bilmiyorum ben ovulasyonumu bu ay ilk defa takip ediyorum şuana kadar da yumurtlama görmedim. Ama gözlemlerim bakalım. Sende öyle mi oluyor?
Günaydın kızlar ovulasyon testini nasıl kullanıyorsun canım adet düzenli olsada kullanılmalı mı sence

Günaydın kızlar ovulasyon testini nasıl kullanıyorsun canım adet düzenli olsada kullanılmalı mı sence
Kesinlikle kullanılmalı çünkü gerçekten yumurtlama günü çok değişken. Forumda okuduğuma göre de düzenli bile olsa bazen 14.gün bazen 18 de bile görenler var çok değişken. 2 saat önceden sıvı alımını kesiyorum ben çalıştığım için işten dönünce yapıyorum testi 18:00 gibi her gün.

Anladım canım bende deneyeyim teşekkür ederim

InsaAllab bu ay guzel haberler aliriz hepimiz. Ben 16 aydir istiyorum. Tabi bu 16 ay içinde korunduğumuz aylar da oldu.antibiotik, dogum kontrol hapi kullandigim aylar. Ilk iki ay vajinizmle ugraşdim. Ocakda grip drrken aylar uçdu gitti. Ama 10 ay saf çalişdik olmadi. 5 ay femara kullandim olmadi. Bu son ayim. 6 ay sonrasi tüp bebek zaten. Artik bu ay eski nine usullarina da geçicem. Mesela maydanoz sut bhhari. Tuplerimde zayif darlik var belki fayda eder. Aslinda böyle şeyler yaoacağim hayatta aklima gelmezdi ama tüp bebeye yaklaşdikca neden olmasim der oldum

İnsan artık olmadığını görünce ne var ne yok deniyor haklısın ama bi zararı olmaz elbet dene tabi ki umudunuda yitirme inşallah bu ay hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…