İlk hamileliğimde sadece 1 kez kan verdim başka vermedim neden sürekli kan verip değeri takip ediyorsunuz ki? Dr zaten bir şey olsa size söyler mutlaka.. bu şekilde kendi kendinize test yapıp strese girmeyin, herkesin yaşı hormon seviyesi farklıdır.6 gün geçti
Benim 22 ekimde aşılama oldu canım. Sat 11 ekimdiBana çok düşük gelmedi sat ne zamandı
Normal o zaman değerler canım yine takipte kal keseyi görene kadar :)6 gün geçti
Canım zaten doktorum söyledi tekrar test yapmamı. Ayrıca sağlıklı bir gebelik olduğunu öğrenmek için test yaptırmak gerekiyor.İlk hamileliğimde sadece 1 kez kan verdim başka vermedim neden sürekli kan verip değeri takip ediyorsunuz ki? Dr zaten bir şey olsa size söyler mutlaka.. bu şekilde kendi kendinize test yapıp strese girmeyin, herkesin yaşı hormon seviyesi farklıdır.
Canım 14 yada 15 kasım olur büyük ihtimal benimki yani umarım olmazzzKızlar hoşgeldiniz sizleri de ekledim :) İnşallah sizinde güzel mesajlarınızı burada görmek nasip olur :)
Canım siz listeye adınızı yazdırmamışsınız göremedim sizi tablomuzda :) Bat larınız söylerseniz ekliyeyim sizide.
Sağol beybisiNormal o zaman değerler canım yine takipte kal keseyi görene kadar :)
Ya İlk başta çok silikti dikkat etmedin. Ayrıca da Test durdukça pozitifleşebiliyor.Kızlar testte ertesi gün çıkan 2.çizgi dogru sonuç vermez evet ama sizce bi ipucu olabilir mi ?
Günaydın canım,Günaydın sevgili anne adaylarım :) Bugün durumlar nedir? Var mı güzel haberi olan
@janabobc 10.11.2020 @Chemteach 10.11.2020 @skylight06060606 10.11.2020 D deryam03 10.11.2020
NaaNaa 10.11.2020 @rosemarry85
10.11.2020 @lucesme
10.11.2020
Oturankedi 10.11.2020
Canm gunaydinn bu deger gayet iyi yukselmiş maşallah herkesin cok cok yukselecek diye bisey yok inşallah saglikla ilerler darisi basimizaKızlar geçen hafta 36,9 çıkmıştı buda dünki sonucum artış düşük gibi geldisizce nasıl
Sağol canım. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versinCanm gunaydinn bu deger gayet iyi yukselmiş maşallah herkesin cok cok yukselecek diye bisey yok inşallah saglikla ilerler darisi basimiza
Günaydın beni de listeden silebilirsiniz bugün başladıgünaydın canım malesef
Amiin inşallahhSağol canım. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
Gönlüne yüreğine sağlık canım rabbim kabul eder inş hepimiz için hayırlısıBu arada dua isteyen arkadaşlar için okudum dileğimi hepimiz adına diledim (isim isim ayrı dua ettim) bilgilendireyim. Allah kabul eder inşallah
Benimde ya bu ne bidahakine sağlık ocağında yapmam aslaBenim sonuç hala çıkmamışhadi bakalım öğlene kadar çıkar inşallah
Yani ümitlenme mi diyosunYa İlk başta çok silikti dikkat etmedin. Ayrıca da Test durdukça pozitifleşebiliyor.
Kaldır kuzucum adet oldum. Insallah aralık ayı umutlularına katılıcam:)Kızlar sizde durumlar nedir? Listeden kaldırayım mı ümit var mı?Yarın akşama kadar haber verirseniz durumuna göre listeyi güncelleyeceğim :)
@Yusralikubra @korfezida @Cagley @jikarinzku @Edda19 @brcnyldz13 @kafasikarisikkiz @umudum58ManyakPrenses @sinemimsi35 @Aylinklc @birbilsem34 @terelellidenhalliceyim @toowarmtoocool @camlihemsinli