Hahahah güldürdün beni canımEpey varmış belirtin cidden inşallah boşa değildir canımda gebesindir
Aminnn inşallah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah AllahHahahah güldürdün beni canımEpey varmış belirtin cidden inşallah boşa değildir canımda gebesindir
Evet iki defa yaptım ikisi de negatif çıktı. Bu akıntı yumurtlama döneminde salgılandığından başka birşey bilmiyorum bende. Birde bu akıntı devam edebilirmiş ve takip eden günlerde ovulasyon testi pozitif olabilirmişBu sabah aynı anlattığın gibi benimde büyük beyaz yoğun bi akıntım geldi. Neden olıyor acaba ovu testi yaptınmı merak ettim
Ne zaman değerlendirdin benim bu haftaydı değerlendirdim inşallah tutmuşturYumurtlama günlerini degerlendirdik inşallah tutmuştur. Bı kaç gündür kasik ağrım oluyor göğüs hassasiyetim de var. RUh hali olarak ilginçtir ki normalde telaşlı bı insan olmama rağmen üzerime bir sakinlik geldi. Değişik bir belirti :)
Ya ne guzel Allah sana da nasip etsin canm inşallahBugün gittim ultrasonla baktı. Doktorum da hamileydi
Ne zaman değerlendirdin benim bu haftaydı değerlendirdim inşallah tutmuştur
Ya ne guzel Allah sana da nasip etsin canm inşallah
Canım aslında adet bitiminden beri 2-3 güne değerlendiriyoruz biz ama özellikle yumurtlama dönemi diye düşünecek olursak 1-4-5-6-7 Kasım
Bende 3 5 6 8 kasım değerlendirdim seninle hemen hemen aynıCanım aslında adet bitiminden beri 2-3 güne değerlendiriyoruz biz ama özellikle yumurtlama dönemi diye düşünecek olursak 1-4-5-6-7 Kasım
Yumurtlama gününe kadar 1 boş 1 dolu şeklinde yumurtlama gününden itibaren ister hepsini ister gün aşırı dene. İlk zamanlar öyle gitmenin nedeni o güne kadar olmayıp o gün olunca sperm bayatliyor. Buda yumurtlama gününü değerlendirsende tutmuyor. Ayrıca o günlerde eşine türk kahvesi ve bitter çikolata verArkadaşlar size bişe sormak istiyorum 2 aydır ovulasyon denedim olmadı ilkinde yumurtlama gününe kadar degerlendrdim digerinde yumurtlama ve sonraki günü diger 3 günüdemi degerlendrmek lazım ?
Gebelikte açık olacak şekilde veriyorlar. Çokta tavsiye etmiyorlar demir emilimini azaltıyor diye. Bende aynıyım. Kafeini kahvede bıraktım. Çaydaki kafeinle başım dertte. Gün boyu 5-6 bardak hemde normal çay bardağından daha büyüğünü içiyorumSelam herkese:) Benim de bir sorum var kızlar. Ben tam bir siyah çay tiryakisiyim. Sabah akşam tek başıma da olsam demler 3-4 bardak içerim. Günde 6-7 bardak yani. Gebeliği engelleyici bir etkisi var mı merak ediyorum. İnternetteki çoğu bilgiye güvenmiyorum. Etrafınızdan veya doktorunuzdan duyduğunuz bişey vardır belki. Acaba azaltmalı mıyım?
Beni gruba kim ekleyebilirO zaman ben ilk sıradan yerimi alayım 5 ekimde adet oldm canım 10unda bitti
Benide alinnMerhaba canım ekledim senide listeye inşallah gönlümüze göre verir rabbim. :)
Türk kahvesi ve bitter ne işe yarıyor?Yumurtlama gününe kadar 1 boş 1 dolu şeklinde yumurtlama gününden itibaren ister hepsini ister gün aşırı dene. İlk zamanlar öyle gitmenin nedeni o güne kadar olmayıp o gün olunca sperm bayatliyor. Buda yumurtlama gününü değerlendirsende tutmuyor. Ayrıca o günlerde eşine türk kahvesi ve bitter çikolata ver
Sperm kalitesini arttırıyorTürk kahvesi ve bitter ne işe yarıyor?
Teşekkür ederim. Aminn amin hepimize nasip etsinnBenide alinnher yere yazdım. 27.11.2020 beklenen adet