- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
Bi de bat 3 gün sonra gün icinde erken gebelik testi yapsam çıkar mıYa İlk başta çok silikti dikkat etmedin. Ayrıca da Test durdukça pozitifleşebiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de bat 3 gün sonra gün icinde erken gebelik testi yapsam çıkar mıYa İlk başta çok silikti dikkat etmedin. Ayrıca da Test durdukça pozitifleşebiliyor.
Ya İlk başta çok silikti dikkat etmedin. Ayrıca da Test durdukça pozitifleşebiliyor.
yap bakalım ama biraz sıvı alımını kes canım ondan sonra yap bizimle de paylaş :)Bi de bat 3 gün sonra gün icinde erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Gidip alıp yapaym hemenyap bakalım ama biraz sıvı alımını kes canım ondan sonra yap bizimle de paylaş :)
Kendimden biliyorum. Ertesi günü pozitif görüp kan vermişliğim var. Ümitsizlendirmek istemem sabır biraz bu işlerYani ümitlenme mi diyosun
Evet burda pozitif bende bata 2-3 gün varken yapmıştım. Sabah ilk idrarla dene bir sonrakini artık ne zaman yapcaksanBi de bat 3 gün sonra gün icinde erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Doktordayim yineYa işte bız panık yapıorz odaklanıorz neden takıosn dio onlar sakinler ama bız ıate anne olmak ıstyorz dua ediorm ama bazen kaybtcm yine die kafaya takıom sen böyle olumsuzu cagırırsan dio olumsz olr dio
özele sordum 300 tl istedi.. napalım bekleriz 24 saat :)))Benimde ya bu ne bidahakine sağlık ocağında yapmam asla
aşırı değilde böylr tansiyon düşer gibi anlık oluyor. kan basıncından kaynaklıdır korkma.Pozıtıf olan arkadaslar bas donmesı varmı acaba sizde ben 5.haftaya girdim cok fazla bas donmesi var işte 3 kez düseyazdm yattgm yerse bıle donuo
Cok sukur canim Kasik agrim hic gecmemisti elimi dokunduruyordum sag kasigim sis gibiydi kanamam oldugu an inmisti hem goguslerim hemde kasigimin sisiligiCanm şükret ki gebe kalabiliyosun en yakin zamanda saglikli bir gebeligin olacak inşallah Allahin izniyle belirtilerin nasils
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canimmİlk olacak canım Allah nasip ederse Belkide ondan bu telaşım sabırsızlığım
Canim bende Cok fqzla cay icerim kansizlik yaptigini biliyorum sadece fakat ben kasnizlik icinde test yaptirdim hicte oyle birsey cikmadi gebelige bir etkisi yok canim yaSelam herkese:) Benim de bir sorum var kızlar. Ben tam bir siyah çay tiryakisiyim. Sabah akşam tek başıma da olsam demler 3-4 bardak içerim. Günde 6-7 bardak yani. Gebeliği engelleyici bir etkisi var mı merak ediyorum. İnternetteki çoğu bilgiye güvenmiyorum. Etrafınızdan veya doktorunuzdan duyduğunuz bişey vardır belki. Acaba azaltmalı mıyım?
Sogan suyu prolaktini dusuruyor bu ay dene istersen canim ben oglumu sutten kesmistim fakat hala sut geliyordu gogsumden tam hatirlamiyorum ama benimkide yuksekti biraz sogan suyu ictim elhamdulillah cok sukur kesildiKızlar benim 2 aydır reglm gecikiyordu prolaktin 42 çıktı sizce ne yapayım
Canım 2 ay önce reglm gecikti ilk defa o aydan sonra gecen ay sogan suyu yaptım reglm zamanında oldu bunay yine gecikti hormon vermeye gittim ben de ve sonuc böyle cıktı bi aylık etksii olmus sanırım stresten falan artıyor yeni dügün oldu stres derken reglm gecikti hayatımda ilk defaSogan suyu prolaktini dusuruyor bu ay dene istersen canim ben oglumu sutten kesmistim fakat hala sut geliyordu gogsumden tam hatirlamiyorum ama benimkide yuksekti biraz sogan suyu ictim elhamdulillah cok sukur kesildi
geçmiş olsun bildiğim kadarıyla eşte varsa ondan da geçebiliyormuş.bir de ayaktan soğuk almaktan da oluyormuş kendini sıcak tut. gün boyunca bol bol içebildiğin kadar su iç. Ben o şekilde atlattım.Kızlar anlamadim ama bisey oldu bana . Sabah 6da tuvalete gittim nsl idrar yaparken ağrım var kan geldi çiş yaparken . Doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi . Ben anlamadim hiç ağrım yoktu bi andaenfeksiyon mu olur. 7.sı yumurtlama bu durumda olmaz mi gebelik hiç ilaçları içeyim mi ben şimdi ya napcam
Soğan kürünü bir kere yapmakla olmuyor maalesef saraçoğlu sitesinde de yazıyor 4 ay kullanmak lazımCanım 2 ay önce reglm gecikti ilk defa o aydan sonra gecen ay sogan suyu yaptım reglm zamanında oldu bunay yine gecikti hormon vermeye gittim ben de ve sonuc böyle cıktı bi aylık etksii olmus sanırım stresten falan artıyor yeni dügün oldu stres derken reglm gecikti hayatımda ilk defa
Yok kuzum ben adet olurum adetten 1hafta once gogus agrisi direk adet belirtisi bendeSelinos kuzum dedin ya goguslerim sisti belki adet olurum diye vallahi ben hicbirsey anlamiyorum iste insandan insana bu yuzden fakediyor bazilari diyor gebelige belirtisi gogus sisligi ve agrisi bazisi diyor bende oyle olunca adet oluyorum kimisi karin sisligi adet belirtisi diyor kimisi gebelik belirtisi fazla gazdan sisiyor diyor inanki belirti ariyoruz ama bosuna ariyoruz