Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay çatlatma iğnesi ve aşılama olmamasına rağmen normalden az akıntım oldu. Çatlama akıntısını da yakalayamadım bu sefer hayırlısı inşallah

Ya bende dış gebelik yaşadım 1 kere tekrar olacak diye çok korkuyorum

Bende varım bu ay çatlatma oldum ekimin 24 ünde olmuştum en son Kasım da ise 26 sında olmam lazım ve bu ay çatlatma iğnesi vuruldum
Merhaba bat 30.11.2020 benide eklermisinizz ovulasyon yapmaya basliycam bugun
27.11.2020 beklenen adet tarihi
Kızlar hoşgeldiniz sizleri de ekledim :) İnşallah sizinde güzel mesajlarınızı burada görmek nasip olur :)

Benim de 4 gün kaldı adet tarihime
Umudum yok da bekliyorum işte
Ayy çok yakın tarihlerimiz ben Bugün negatifi görünce çok canım sıkıldı ya yapmayım yapmayım dedim ama duramadım
Canım siz listeye adınızı yazdırmamışsınız göremedim sizi tablomuzda :) Bat larınız söylerseniz ekliyeyim sizide.

Kızlar geçen hafta 36,9 çıkmıştı buda dünki sonucum artış düşük gibi geldi sizce nasıl

Eklentiler

• 8B628D89-D6A3-4AA3-B022-B6B80B8641FB.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 85
İlk hamileliğimde sadece 1 kez kan verdim başka vermedim neden sürekli kan verip değeri takip ediyorsunuz ki? Dr zaten bir şey olsa size söyler mutlaka.. bu şekilde kendi kendinize test yapıp strese girmeyin, herkesin yaşı hormon seviyesi farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…