Canım görünce listeye alıyor hoşgeldinBenide alinnher yere yazdım. 27.11.2020 beklenen adet
Henüz daha tam anlayamadımCanım görünce listeye alıyor hoşgeldin
Ben bu ay çatlatma iğnesi ve aşılama olmamasına rağmen normalden az akıntım oldu. Çatlama akıntısını da yakalayamadım bu sefer hayırlısı inşallahTam yumurtlamadan 4 gün sonra öyle bi akıntım oldu. Bi arkadaşım da öyle olmuştu. Gebe olduğunu öğrenmişti. Benimde bu ay oldu. Adete yakın olsaydı adet için derdim ama. Yumurtlamadan sonra olunca bi şüphelenmiştim. İnşallah seninde vardr.
Ya bende dış gebelik yaşadım 1 kere tekrar olacak diye çok korkuyorumNormalde hiç bu ay kadar sabırsızlanmadım.Ya tüm belirtilerim hamileymişim gibi.... Yarın gidip sağlık ocağında test vereceğim.Regli olmaya razıyım yeter ki kimyasal gebelik vs.olmasın5 Gebelik kaybım var.
Bende varım bu ay çatlatma oldum ekimin 24 ünde olmuştum en son Kasım da ise 26 sında olmam lazım ve bu ay çatlatma iğnesi vuruldum
Merhaba bat 30.11.2020 benide eklermisinizz ovulasyon yapmaya basliycam bugun
Kızlar hoşgeldiniz sizleri de ekledim :) İnşallah sizinde güzel mesajlarınızı burada görmek nasip olur :)27.11.2020 beklenen adet tarihi
Benim de 4 gün kaldı adet tarihime
Umudum yok da bekliyorum işte
Canım siz listeye adınızı yazdırmamışsınız göremedim sizi tablomuzda :) Bat larınız söylerseniz ekliyeyim sizide.Ayy çok yakın tarihlerimiz ben Bugün negatifi görünce çok canım sıkıldı ya yapmayım yapmayım dedim ama duramadım
| 10.11.2020 | |
C Chemteach | 10.11.2020 | |
S Spagetti bolonez | 10.11.2020 | |
D deryam03 | 10.11.2020 | |
| 10.11.2020 | |
R rosemarry85 | 10.11.2020 | |
M Meltemmisin | 10.11.2020 | |
| 10.11.2020 |
Oldun mu regl?günaydın canım malesef
oldum malesef, olmuyor yani napsamda yanındada sinir stres sahibi oldum.Oldun mu regl?
hayırlısı değilmiş demekki kuzum. Benim daha 18 inde. ama daha yumurlama bile görmedimoldum malesef, olmuyor yani napsamda yanındada sinir stres sahibi oldum.sizde durumlar nasıl
yavrukuşum 36 dan 700 lere çıkmış süper bence :) Kalbinizi bozmayın her zaman olumlu düşünün.Kızlar geçen hafta 36,9 çıkmıştı buda dünki sonucum artış düşük gibi geldisizce nasıl
rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Yapmadıgımıız denemediğimiz kalmadı nasip diyelim. Zamanımı değil anlamadımhayırlısı değilmiş demekki kuzum. Benim daha 18 inde. ama daha yumurlama bile görmedim
Ay bilemedim ya hastane farklı birde doktorumdan haber bekliyorumyavrukuşum 36 dan 700 lere çıkmış süper bence :) Kalbinizi bozmayın her zaman olumlu düşünün.
Kaç gün geçti canım 2 tahlıl arasıAy bilemedim ya hastane farklı birde doktorumdan haber bekliyorum
6 gün geçtiKaç gün geçti canım 2 tahlıl arası
Bana çok düşük gelmedi sat ne zamandıKızlar geçen hafta 36,9 çıkmıştı buda dünki sonucum artış düşük gibi geldisizce nasıl