Hayirlisi arrik bakalim adet olmayi bekliyorum gebeysemde supriz olurCok sukur canim Kasik agrim hic gecmemisti elimi dokunduruyordum sag kasigim sis gibiydi kanamam oldugu an inmisti hem goguslerim hemde kasigimin sisiligi
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canimm
Sağol canım sanırım üşüttüm soğuk aldım. Aynen doktor bol bol su dedi içiyorum bakalımgeçmiş olsun bildiğim kadarıyla eşte varsa ondan da geçebiliyormuş.bir de ayaktan soğuk almaktan da oluyormuş kendini sıcak tut. gün boyunca bol bol içebildiğin kadar su iç. Ben o şekilde atlattım.
Hormon testini nerde verdinizCanım 2 ay önce reglm gecikti ilk defa o aydan sonra gecen ay sogan suyu yaptım reglm zamanında oldu bunay yine gecikti hormon vermeye gittim ben de ve sonuc böyle cıktı bi aylık etksii olmus sanırım stresten falan artıyor yeni dügün oldu stres derken reglm gecikti hayatımda ilk defa
Tekrar yaptınız mı test?Kızlar testte ertesi gün çıkan 2.çizgi dogru sonuç vermez evet ama sizce bi ipucu olabilir mi ?
Ne durumdasın canım benim bugün iyice göğüslerim acıyor ve karnım burulmaya başladı yani adet belirtilerim bunlar 3 gün kaldı zaten benim hep öyle olur bikaç gün kala olmadı bu ayda malesefBen de ayın 7 sinde yaptım bariz negatif di
Belki erken yapmışımdır diye bir umut besliyorum işte
Adet olunca daha az canım acıyor sanki tek çizgi daha can acıtıyor adet tarihim geçmeden yapmıycam bu sefer
Devlet hastanesindeHormon testini nerde verdiniz
Hadi ya aşırı derece kullanmak bozmasın dengeleri siz böyle mi yaptınızSoğan kürünü bir kere yapmakla olmuyor maalesef saraçoğlu sitesinde de yazıyor 4 ay kullanmak lazım
Saraçoğlu sitesinden;
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Erken değil de normal test yaptm negatif çıktı ama 3 gün var daha bilemedimTekrar yaptınız mı test?
Sitesinde böyle yazıyor girip bakabilirsiniz ben bu ay başladım ama böyle uygulamayı düşünüyorumHadi ya aşırı derece kullanmak bozmasın dengeleri siz böyle mi yaptınız
Benimde 3 günüm var yarın yaparsam belki yaparım kararsızım bende ama varsa artık çıkar diye düşünüyorum yaErken değil de normal test yaptm negatif çıktı ama 3 gün var daha bilemedim
Benim bu ay yumurtlamam 4 gün geç oldu o yüzden de reglim ileriye attı bilmiyorum ki kasık ağrım uzun süredir var bisey diyemiyorum o yüzden erken gebelik testi dene istersennBenimde 3 günüm var yarın yaparsam belki yaparım kararsızım bende ama varsa artık çıkar diye düşünüyorum ya
Anladım canım bikaç gün sonra yap sende en iyisi benim adetim düzensiz çok o yüzden yumurtlamaya göre hareket ediyorum canım oda düzenli olmuyor zaten bu ay 31 i çatladı onu dikkate alarak yapabilirim bende aynen erken gebelik testim var 1 tane yarın yapmayı düşünüyorum bakalım kararsızımda ama içim rahatlar en azındanBenim bu ay yumurtlamam 4 gün geç oldu o yüzden de reglim ileriye attı bilmiyorum ki kasık ağrım uzun süredir var bisey diyemiyorum o yüzden erken gebelik testi dene istersenn
Çatlatma iğnesinin 15. Gunu negatif, bat bekliyorum ama ne zaman bakalim gorcezGünaydın sevgili anne adaylarım :) Bugün durumlar nedir? Var mı güzel haberi olan
@janabobc 10.11.2020 @Chemteach 10.11.2020 S Spagetti bolonez 10.11.2020 @deryam03 10.11.2020 @NaaNaa
10.11.2020 @rosemarry85
10.11.2020 @lucesme
10.11.2020 @Oturankedi
10.11.2020
benim iki kızım varArkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz inşallah güzel haberlerinizi alırız siznde. :) Sizde biraz hikayelerinizden bahseder misiniz?
Yok canım ben gitmiştim normal ultrasonla baktı.
ne zaman çatlama iğnesi yaptılarsana cnm son ilişki ne zaman oldu ki umutsuzsunAçıkçası bende heyecan yok kendi tarafımda. Çatlatma iğnesi oldum ama ilişki olmadı. mucize lazım bana Yani ama sizin için umarım her şey güzel olur
Sağlıkla gelsin inşallah tebrik ediyorum1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
Sonucum 653 çıktı kızlar inşallah sağlıkla devam eder o yüzden soruları cevaplayayım
1- 30-35 bazen 40
2- 19-20.Gün pik 21. Gün çatlama günü
3- evet kullandım
4-laboquıck
5- pkos ve insülin direncim var
6- evet inşallahçatlama olduktan sonraki 15. Gün yani bat günü öğrendim.
7- kasıklarda batma, sık idrara çıkma, şişkinlik, bacak krampları hafif bel ağrısı bunların hepsini regl öncesi de yaşıyordumAma yumurtlamadan 5 gün sonra sağ kasığımda seğirme gibi şeyler oldu bütün gün ve hep regl olcakmışım gibi bir his.
biz 1 yıldır istiyoruz hiç denk gelmedi. Bu ay diğer aylardan farklı olarak yumurtlama takibi yaptım ve inofolıc combiyi kullandım. Kesinlikle yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum. Yaklaşık 4 aydır da glıfor kullanıyorum insülin direnci için bu ilacında yumurtlamaya olumlu etkileri varmış. Kusura bakmayın hzun yazdım ama belki bi faydası olur. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.hamile olanlarıda sağlıcakla yavrularına kavuştursun
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İnofolic combiyi doktorunuz mu önerdi? Yoksa yararlı olduğunu duyup mu aldınız? Pkos oldugu için mi kullanılıyor?1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
Sonucum 653 çıktı kızlar inşallah sağlıkla devam eder o yüzden soruları cevaplayayım
1- 30-35 bazen 40
2- 19-20.Gün pik 21. Gün çatlama günü
3- evet kullandım
4-laboquıck
5- pkos ve insülin direncim var
6- evet inşallahçatlama olduktan sonraki 15. Gün yani bat günü öğrendim.
7- kasıklarda batma, sık idrara çıkma, şişkinlik, bacak krampları hafif bel ağrısı bunların hepsini regl öncesi de yaşıyordumAma yumurtlamadan 5 gün sonra sağ kasığımda seğirme gibi şeyler oldu bütün gün ve hep regl olcakmışım gibi bir his.
biz 1 yıldır istiyoruz hiç denk gelmedi. Bu ay diğer aylardan farklı olarak yumurtlama takibi yaptım ve inofolıc combiyi kullandım. Kesinlikle yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum. Yaklaşık 4 aydır da glıfor kullanıyorum insülin direnci için bu ilacında yumurtlamaya olumlu etkileri varmış. Kusura bakmayın hzun yazdım ama belki bi faydası olur. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.hamile olanlarıda sağlıcakla yavrularına kavuştursun
Canim benim hakkina hayirlisi olsun inseALLaHYok kuzum ben adet olurum adetten 1hafta once gogus agrisi direk adet belirtisi bende
Bence bugün de yapabilirsinAnladım canım bikaç gün sonra yap sende en iyisi benim adetim düzensiz çok o yüzden yumurtlamaya göre hareket ediyorum canım oda düzenli olmuyor zaten bu ay 31 i çatladı onu dikkate alarak yapabilirim bende aynen erken gebelik testim var 1 tane yarın yapmayı düşünüyorum bakalım kararsızımda ama içim rahatlar en azından