- 27 Eylül 2020
- 658
- 647
Sagolasin canimİnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canimİnşallah
Bende hem cumartesi yaptım hem Bugün ikisi de negatifti hemde bariz şekilde ne zaman yapsam bilemiyorum korkuyorum artık yapmaya ama içim içimi yiyorBen de ayın 7 sinde yaptım bariz negatif di
Belki erken yapmışımdır diye bir umut besliyorum işte
Adet olunca daha az canım acıyor sanki tek çizgi daha can acıtıyor adet tarihim geçmeden yapmıycam bu sefer
Sen yine erken yapmışsın ama bekleseydin keşke biraz daha ben 11 inde yapıcam bakalım hiç yapmadım dahaAyy çok yakın tarihlerimiz ben Bugün negatifi görünce çok canım sıkıldı ya yapmayım yapmayım dedim ama duramadım
Nezamandi batAyy çok yakın tarihlerimiz ben Bugün negatifi görünce çok canım sıkıldı ya yapmayım yapmayım dedim ama duramadım
İnşallah inşallah bu ay cok cok umutlandim yikim olacak benim için.. Allahtan hayirlisini diliyorum.. ben bekleyemiyorum ya hiç meraktan keske senin gibi yapabilsem. Nldu gecen ayInseALLAH adet olmazsin canim ya inanki test yapmak istemiyorum 6-7 gun gecince doktora giderim gecen aydan kotu etkilendim
İşte tutamıyorum kendimi ya ne olacaksa bu sabırsız Halim aslında 12si 13 ünde yapsam artık neyse o çıkar net sonucu alırım heraldeSen yine erken yapmışsın ama bekleseydin keşke biraz daha ben 11 inde yapıcam bakalım hiç yapmadım daha
Aynen canım o zaman kesin belli olur bikaç gün kaldı zaten dayan biraz daha var mı belirtin ?İşte tutamıyorum kendimi ya ne olacaksa bu sabırsız Halim aslında 12si 13 ünde yapsam artık neyse o çıkar net sonucu alırım heralde
Aslında ben 31 günde bir adet oluyordum geçen ay 28 günde oldum 17 ekim sat. Telefondaki programa göre 5 gün erken yumurtlama oldu ovülasyon testine bakınca.yani kaçında olurum kestiremiyorumNezamandi bat
2 gun gecikmeyle test yaptim pozitif oyle silik falanda degildi belliydi yani sonra bekledim esimin isi dolayisiyla randevu gec bulabildim 8 gun gecikmem oldu hafif pembe basladi ertesi gun hic olmadi sonra yorulmustum yemek yaparken baya aksamina yine leke old bit baktim sabah kirmiza dondu doktora gittim dis gebelikten supheleniyorum dedi birde o eklendi tahliller fallan parcali bir sekilde adet oldum hayatim boyunca olmamisti doktor dedi demekki kimyasala dondu kendiliginden dustu falan gecen ayim husrandi benim icinİnşallah inşallah bu ay cok cok umutlandim yikim olacak benim için.. Allahtan hayirlisini diliyorum.. ben bekleyemiyorum ya hiç meraktan keske senin gibi yapabilsem. Nldu gecen ay
Oooo olmaz mı maşallah 7-8 aylık hamilelerden daha fazladüne kadar bel ağrım kasık ağrım vardı Bugün bel ağrım hiç yok ara ara kasık ağrım oluyor ve Bugün akşamdan beri midem de bulantı var sanki yediklerimin tadını alamıyorum acı bi tat var ağzımda.Bilmiyorum psikolojik mi acaba çok düşündüğüm içinAynen canım o zaman kesin belli olur bikaç gün kaldı zaten dayan biraz daha var mı belirtin ?
Canim hakkina hayirlisi olsun Rabbim hayirli saglikli sihhatli bebisler nsip etsin uzulmeyin herseyde bir hayir vardir canlarrAslında ben 31 günde bir adet oluyordum geçen ay 28 günde oldum 17 ekim sat. Telefondaki programa göre 5 gün erken yumurtlama oldu ovülasyon testine bakınca.yani kaçında olurum kestiremiyorum
Aminnn inşallah canımCanim hakkina hayirlisi olsun Rabbim hayirli saglikli sihhatli bebisler nsip etsin uzulmeyin herseyde bir hayir vardir canlarr
Canm şükret ki gebe kalabiliyosun en yakin zamanda saglikli bir gebeligin olacak inşallah Allahin izniyle belirtilerin nasilsi o zaman2 gun gecikmeyle test yaptim pozitif oyle silik falanda degildi belliydi yani sonra bekledim esimin isi dolayisiyla randevu gec bulabildim 8 gun gecikmem oldu hafif pembe basladi ertesi gun hic olmadi sonra yorulmustum yemek yaparken baya aksamina yine leke old bit baktim sabah kirmiza dondu doktora gittim dis gebelikten supheleniyorum dedi birde o eklendi tahliller fallan parcali bir sekilde adet oldum hayatim boyunca olmamisti doktor dedi demekki kimyasala dondu kendiliginden dustu falan gecen ayim husrandi benim icin
Ilk mi ikincimi canimAminnn inşallah canım
İlk olacak canım Allah nasip ederse Belkide ondan bu telaşım sabırsızlığımIlk mi ikincimi canim
Hahahah güldürdün beni canım Epey varmış belirtin cidden inşallah boşa değildir canımda gebesindirOooo olmaz mı maşallah 7-8 aylık hamilelerden daha fazladüne kadar bel ağrım kasık ağrım vardı Bugün bel ağrım hiç yok ara ara kasık ağrım oluyor ve Bugün akşamdan beri midem de bulantı var sanki yediklerimin tadını alamıyorum acı bi tat var ağzımda.Bilmiyorum psikolojik mi acaba çok düşündüğüm için
Hoşbulduk. Hayırlı haberler alacağımız bir ay olsun inşallah kizlar. Ben yeni evliyim ama istiyorum İnşallah sağlıklı, gebelikler nasip olsun bekleyen herkeseSeni eklemeyi unutmuşum az önceki mesaja :) Sende hşgeldin canım :)
Bugün gittim ultrasonla baktı. Doktorum da hamileydiDoktoruna gore degisir canm benm doktorum adetliyken bile alttan bakiyor antral folikulleri gormek icin
Mecitefendi kuzum onu içiyorum en kalitelisi oymuş çatlama gördükten sonra içmiycemHangi marka içiyorsun? Ben önce mecitefendi sonra cemil efendi içtim. Yumurtlamadan sonra da devam edecek misin?