- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallahAyyy maşallah ne güzel,inşallah çok sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirirsin sen ve diğer hamişler
Insallah canım ❤ benimde bat bugün daha bekliyorum bakalım bnde kasık batması gibi oldu bulantı var dediğin gibi istifra oluyor çoğunlukla bide cok uyuyorum halsizim insallah regl olmazsa iki gune kadar kan testine gitcm bndeKasık ağrısı ve kuyruk sokumu dedikleri yer eğilince çok ağrıyor hafif hafif gelen mide bulantısı kabızlık bu şekilde benim ki canım darısı sizlere inşallah
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah vardır seninledirInsallah canım ❤ benimde bat bugün daha bekliyorum bakalım bnde kasık batması gibi oldu bulantı var dediğin gibi istifra oluyor çoğunlukla bide cok uyuyorum halsizim insallah regl olmazsa iki gune kadar kan testine gitcm bnde
Hadi Insallah cnmInsallah canım ❤ benimde bat bugün daha bekliyorum bakalım bnde kasık batması gibi oldu bulantı var dediğin gibi istifra oluyor çoğunlukla bide cok uyuyorum halsizim insallah regl olmazsa iki gune kadar kan testine gitcm bnde
Ben daha ilk kez bugün verdim sağlık ocağında ama ne enabızda ne de labimde sonuç çıkmıyor bir yanlışlık mı oldu acabainş canım sen en son ne zaman kan vermiştin beta hcg kaç çıkmıştı ben cumartesi verdim 424 çıktı
Ay gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza ama sizin yerinizde olsam o hastaneyi şikayet ederdim böyle hassas bir konuda hata yapılır mı ya ben bile sinirlendimÇok şükür yanlış sonuç girilmiş düzeltildi hiç bir kullandıgım ilaç yok bu arada gebelik kaybım da yok
Labimde bakıyorum ama sistemde bu bilgilere ait kayıt bulunamadı yazıyor sonuç çıkana kadar sende de böyle mi yazıyordu canımCanım bende sağlık ocağına verdim akşam yada yarın sabah çıkar dediler, bir kod veriyorlar labim diye bir yerden o kodla bakıyorsun
Çok erken canım en az 5 gün sonra yap benimde negatif çıkmıştısonra bat günü yaptım pozitifKızlar pik 29 ekimdi şimdi test yaptım bembeyaz yine bana hüsran
Yaaa inşallah o kadar mutsuzumki şuan anlatamam sanki o çift çizgiyi asla göremeyecekmişim gibiÇok erken canım en az 5 gün sonra yap benimde negatif çıkmıştısonra bat günü yaptım pozitif
Azıcık silik bi şey aradım ama yoookkÇok erken canım en az 5 gün sonra yap benimde negatif çıkmıştısonra bat günü yaptım pozitif
Evet bende de öyle çıkıyor, hemşire akşam yada yarın sabah demişti, sürekli giriyorum inşallah güzel haberi akşam veririz.Labimde bakıyorum ama sistemde bu bilgilere ait kayıt bulunamadı yazıyor sonuç çıkana kadar sende de böyle mi yazıyordu canım
Bnde yanlışlık vardır diye 100 kere girmeye çalışıyorumEvet bende de öyle çıkıyor, hemşire akşam yada yarın sabah demişti, sürekli giriyorum inşallah güzel haberi akşam veririz.
Yaaa sen hala neden gidip kan vermiyorsun ben olcem burda meraktan
Sağlık ocağında benim yaptırdığım tahliller ertesi gün öğlen çıkıyorduBen daha ilk kez bugün verdim sağlık ocağında ama ne enabızda ne de labimde sonuç çıkmıyor bir yanlışlık mı oldu acaba