vallahi canim bilimsel olarak ortada bir yumurta olmasi gerekiyor buda yumurtlama zamani demek ama ben hicbirseye inanmiyorum ya oylesine takip ediyormusum gibime geliyor vakti var bebislerimizin gunasiri olur ama olmaz tek iliski olur bir bakmissin gebe kalmissin
Ilk evlensigimde esimin gorevi sebebiyle fazla gorusemiyorduk ne yumurtlama ne birsey o ay 1 defa olmustu dogum gunumdu neyse hamile kalmistim simdi resmen hergun beraberiz Birse yok Rabbim versin mujdemizi
Kuzum bilgilerim doğrultusunda anlatayım her ay yumurtlama olacak diye birşey yokmuş eğer bu ay yumurtlama olmadan adet olursan ikinci ay da mutlaka takip etmelisin eğer 2 ayda yumurtlama olmazsa büyük bi olasılıkla kist olmuş oluyormuşArkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya.
Birde hamile kalıp elinde ovulasyon testi / macun kalan ve benimle paylaşmak isteyen var mı acaba? Çünkü çok geç yumurtlama görüyorum ve bu testlere para verdikçe artık eridim resmen... @GLBNZZ @sesett23Cemren0604 @beno2503 @mervifan @Gdkd @tess07 P Phaloex @353535 @aydogan7 @spring_ @Elo2515 @ercin87
Elinizde kaldıysa bana özelden yazabilir misiniz? Hem belki uğur getirirsinizTabi diğer arkadaşlar ile de paylaşabilirsiniz böylece birbirimize destek olmuş oluruz. Ne dersiniz?
Ağzından bal damlıyorBen gebeliğimde yaşamıştım 2 hafta öncesinden ve sonra da devam etmişti Bi belirti bu da inşallah vardır
En iyisi beklemek galiba benimde az kaldı ama belirtiler kendimce varBata az kaldı ama herhangi bir belirti yok bu sefer adet gecikmesini bekleyeceğim hep önden yapıyorum testi sonra regl oluyorum
İnanması güç amaBen 30lu almıstım elimde son 2 tane kalmisti onda da tuttu.Arkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya.
Birde hamile kalıp elinde ovulasyon testi / macun kalan ve benimle paylaşmak isteyen var mı acaba? Çünkü çok geç yumurtlama görüyorum ve bu testlere para verdikçe artık eridim resmen... @GLBNZZ @sesett23Cemren0604 @beno2503 @mervifan @Gdkd @tess07 P Phaloex @353535 @aydogan7 @spring_ @Elo2515 @ercin87
Elinizde kaldıysa bana özelden yazabilir misiniz? Hem belki uğur getirirsinizTabi diğer arkadaşlar ile de paylaşabilirsiniz böylece birbirimize destek olmuş oluruz. Ne dersiniz?
Ben 2 tarafımdan da hissediyordum ara ara sağdan yumurtlamıştım bende. Merak ediyorsan sabah bi test yapYa adetime bugünü saymazsak 2 gün kaldı. Sol kasığım da batma oluyor ama benim o taraftaki tüpüm yok. Ve bu ay sağdan yumurtlama oldu. Gebelik varsa bile o tarafın batması normal mi bilen var mı??
Canımsın kuzum inşallah güzel haberlerini alırızCanmm ben daha adet olmadim ama nasilsa yine adet olurum kafasinda oldugum icin 40tane innovita marka lh testi siparis ettim egerki gebe kalirsam hepsini yollarim sanahatta kalan gynositolude yollarm
Ya bu mesajlari okuyunca çook umitleniyoruumBen 2 tarafımdan da hissediyordum ara ara sağdan yumurtlamıştım bende. Merak ediyorsan sabah bi test yap
Acaba gebelik şansını kaçırdım mı yoksa perşembeden bi şansım var mıdır?Evet çatlatma iğnesi şişkinlik ve sancı yapıyor. Üstelik etkisi uzun da sürebiliyor malesef
Aaa dr öyle bir şey demedi bana. Gerçi hevesim de kalmadı ama bilmiyorumBozma moralini şansımız 1 geceden ibaret değil bir hafta boyunca gün aşırı ilişki olacak vardır herşeyde bir hayır hemen pes etme
Benimkide size yakınnn 29 pik 30-31 silinmeye başladı negatifi görünce çok üzüldüm dünnnCanım aynı çatlama tarihlerimiz bende bekliyorum yapmak için daha erken bence hiç üzme kendini şimdiden nefatif diye
Adetin düzenliyse imkanlarda el veriyorsa 2günde 2 ilişkiye girebiliyorsan ovulasyonu kenara koy. Piki bekleme. doktorların çoğu ovulasyonu gereksiz buluyorlar. Yumurta da spermde belli süre içeride yaşıyor zaten. Benim de bu ay akıntım olmadı ben doktorun önerdiği günler ilişki yaşadımYa bu mesajlari okuyunca çook umitleniyoruumbata 1hafta var benm sagda cok agri var orta kisimdan alta dgruda batma ben tekrar yumirtluyorum diye dusundum ovu yaptim 2 gundur belirgin koyulasma var ama pik degil yarn tekrar yapicam.. ama işin tuhafi akintim 0 ovu doneminde hem akintm olurdu benm iyice kafam karisti yanii
Ben hastanede calisiyorum kuzum usgde ilk ovulasyonumu takp ettik hemde ovuyle ettim birbirini tuttu.. yine boyle sikayetlerm olunca hemen ovu yaptm ayni sekl koyulmaya başladiAdetin düzenliyse imkanlarda el veriyorsa 2günde 2 ilişkiye girebiliyorsan ovulasyonu kenara koy. Piki bekleme. doktorların çoğu ovulasyonu gereksiz buluyorlar. Yumurta da spermde belli süre içeride yaşıyor zaten. Benim de bu ay akıntım olmadı ben doktorun önerdiği günler ilişki yaşadım
Bu testler gebelk oluştuysada simdiden koyulaşmaz dimi sebebi bu degildir yani? Cunku 2sindi yumirtladim ben bu ayinAdetin düzenliyse imkanlarda el veriyorsa 2günde 2 ilişkiye girebiliyorsan ovulasyonu kenara koy. Piki bekleme. doktorların çoğu ovulasyonu gereksiz buluyorlar. Yumurta da spermde belli süre içeride yaşıyor zaten. Benim de bu ay akıntım olmadı ben doktorun önerdiği günler ilişki yaşadımresime göre bu akşamı değerlendir
Gebelik varsa da çok erken bence ovu testinde göstermesi için. Pko olduğun için dalgalanma oluyor olabilir mi ? Birde Adetten sonra yumurtladın anladığım kadarıyla ve bu 2.kez yine yumurtluyormuşsun gibi gördün o zaman değil mi ?Bu testler gebelk oluştuysada simdiden koyulaşmaz dimi sebebi bu degildir yani?
Evet canm cunku daha once ayda 2kere yumurtlamişligim var o yuzden suphelendim dalgalanma daha once yasadim tabiki ama hicbi zaman bu kadr koyulasmadi bi koyulasti bi silinirdi bakalim yarin sabah belli olacakGebelik varsa da çok erken bence ovu testinde göstermesi için. Pko olduğun için dalgalanma oluyor olabilir mi ? Birde Adetten sonra yumurtladın anladığım kadarıyla ve bu 2.kez yine yumurtluyormuşsun gibi gördün o zaman değil mi ?
Evet canm cunku daha once ayda 2kere yumurtlamişligim var o yuzden suphelendim dalgalanma daha once yasadim tabiki ama hicbi zaman bu kadr koyulasmadi bi koyulasti bi silinirdi bakalim yarin sabah belli olacak
Haklisin canim bata 7gun var suan 2gun kala tekrar yaparim bakalim tesekkur ederm2. Kez yumurtluyor olabilirsin canım. Ovuda gebe olduğunu anlaman için adetten 1-2 gün önce yaparsan öyle çıkar çünkü. 10 gün çok erken bi süre