Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi bende pek inanmıyorum adet bitimi hemen hamile kalanlarla var döngüleri 35 40 gün olmasına rağmen anlamıyorum valla

Kuzum bilgilerim doğrultusunda anlatayım her ay yumurtlama olacak diye birşey yokmuş eğer bu ay yumurtlama olmadan adet olursan ikinci ay da mutlaka takip etmelisin eğer 2 ayda yumurtlama olmazsa büyük bi olasılıkla kist olmuş oluyormuş

Bata az kaldı ama herhangi bir belirti yok bu sefer adet gecikmesini bekleyeceğim hep önden yapıyorum testi sonra regl oluyorum

Ya adetime bugünü saymazsak 2 gün kaldı. Sol kasığım da batma oluyor ama benim o taraftaki tüpüm yok. Ve bu ay sağdan yumurtlama oldu. Gebelik varsa bile o tarafın batması normal mi bilen var mı??

İnanması güç amaBen 30lu almıstım elimde son 2 tane kalmisti onda da tuttu.Yoksa seve seve gönderirdim.Eczaneden almaya güc yetmez internetten topluca alıp akıntı görmeye basladigim ve ağrım oldugu zaman yumurtlamanınbasladigini düsünüp yapiyordum oyüzden 3-4 ay yetti.

Ya adetime bugünü saymazsak 2 gün kaldı. Sol kasığım da batma oluyor ama benim o taraftaki tüpüm yok. Ve bu ay sağdan yumurtlama oldu. Gebelik varsa bile o tarafın batması normal mi bilen var mı??
Ben 2 tarafımdan da hissediyordum ara ara sağdan yumurtlamıştım bende. Merak ediyorsan sabah bi test yap

Ben 2 tarafımdan da hissediyordum ara ara sağdan yumurtlamıştım bende. Merak ediyorsan sabah bi test yap
Ya bu mesajlari okuyunca çook umitleniyoruum bata 1hafta var benm sagda cok agri var orta kisimdan alta dgruda batma ben tekrar yumirtluyorum diye dusundum ovu yaptim 2 gundur belirgin koyulasma var ama pik degil yarn tekrar yapicam.. ama işin tuhafi akintim 0 ovu doneminde hep akintm olurdu benm iyice kafam karisti yanii

Eklentiler

• IMG_20201108_085606.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 33
Bozma moralini şansımız 1 geceden ibaret değil bir hafta boyunca gün aşırı ilişki olacak vardır herşeyde bir hayır hemen pes etme
Aaa dr öyle bir şey demedi bana. Gerçi hevesim de kalmadı ama bilmiyorum

Adetin düzenliyse imkanlarda el veriyorsa 2günde 2 ilişkiye girebiliyorsan ovulasyonu kenara koy. Piki bekleme. doktorların çoğu ovulasyonu gereksiz buluyorlar. Yumurta da spermde belli süre içeride yaşıyor zaten. Benim de bu ay akıntım olmadı ben doktorun önerdiği günler ilişki yaşadım resime göre bu akşamı değerlendir

Ben hastanede calisiyorum kuzum usgde ilk ovulasyonumu takp ettik hemde ovuyle ettim birbirini tuttu.. yine boyle sikayetlerm olunca hemen ovu yaptm ayni sekl koyulmaya başladi maalesef her zaman duzenli ollmuyor pkosum

Bu testler gebelk oluştuysada simdiden koyulaşmaz dimi sebebi bu degildir yani? Cunku 2sindi yumirtladim ben bu ayin

Bu testler gebelk oluştuysada simdiden koyulaşmaz dimi sebebi bu degildir yani?
Gebelik varsa da çok erken bence ovu testinde göstermesi için. Pko olduğun için dalgalanma oluyor olabilir mi ? Birde Adetten sonra yumurtladın anladığım kadarıyla ve bu 2.kez yine yumurtluyormuşsun gibi gördün o zaman değil mi ?

Evet canm cunku daha once ayda 2kere yumurtlamişligim var o yuzden suphelendim dalgalanma daha once yasadim tabiki ama hicbi zaman bu kadr koyulasmadi bi koyulasti bi silinirdi bakalim yarin sabah belli olacak

Evet canm cunku daha once ayda 2kere yumurtlamişligim var o yuzden suphelendim dalgalanma daha once yasadim tabiki ama hicbi zaman bu kadr koyulasmadi bi koyulasti bi silinirdi bakalim yarin sabah belli olacak

2. Kez yumurtluyor olabilirsin canım. Ovuda gebe olduğunu anlaman için adetten 1-2 gün önce yaparsan öyle çıkar çünkü. 10 gün çok erken bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…