- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
InseALLAH bebistendirOvulasyonda olan akintim yok ama ovu trstine gore yumurtlama donemindeym bende anlamadim sag kasik agrmda var zante
Ya bn kullanıyorum daha yumurtlamayı da görmedim ama sol kasığım da da ara ara ağrı var çakşır suyu kist yapar mıTemmuz ayında hamile kaldım ama düşük oldu o ay çakşır kökü kullanmıştım olmazsa bu ay yine kullanacağım
Tam akinti gibimi yoksa leke gibimiYa afedersiniz benim kahverengi ve sivi olmayacak sekilde akintim var. Ama reglime de daha 3 gun var. Kafam karisti
Bekleyemiyorum resmen meraktanCanım aynı çatlama tarihlerimiz bende bekliyorum yapmak için daha erken bence hiç üzme kendini şimdiden nefatif diye
Leke aslinda. Peceteye gelen.Tam akinti gibimi yoksa leke gibimi
Allah razi olsun canm amin inşallahBende cuz ve tesbihat yapiyorum inseALLAH adet olmam Rabbim bu ay nasip eder hair list last 9 ay 9 cuz aminnn aminnn inseALLAH vallahi bende daha yeni namazdan kalkiyorum sizlere dua ettim ismen tanimiyorum ama Rabbim bu ay hepimize evlatlarimizi nasip etsin aminn
Amin canım Bende öyleyim canımda tutuyorum zorda olsa kendimi ovulasyon yaptım bikaç defa onda da bazen belli oluyor ya hamilelik ama tabi silik çıktı bakalım bide adete 4 gün kala yapıcam gebelik testinsense onla avunuyorumBekleyemiyorum resmen meraktan
olur inşallah ikimizinki de
Canim inseALLAH ustune gorme gibi birseydir zaten iki secenek var da kotu olani dusunme benimde kahverengi baslayip adete donuyor normaldeLeke aslinda. Peceteye gelen.
Belirtilerin var mı canım kasık ağrın vs.Bekleyemiyorum resmen meraktan
olur inşallah ikimizinki de
Bata ne kadar var canisiAmin canım Bende öyleyim canımda tutuyorum zorda olsa kendimi ovulasyon yaptım bikaç defa onda da bazen belli oluyor ya hamilelik ama tabi silik çıktı bakalım bide adete 4 gün kala yapıcam gebelik testinsense onla avunuyorum
Bende kist olmadı hem eşim hem de ben içmiştim o ayYa bn kullanıyorum daha yumurtlamayı da görmedim ama sol kasığım da da ara ara ağrı var çakşır suyu kist yapar mı
Allah kabul etsin canım tüm dualarımızı. Kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış rabbim hepimzie nasıp etsin inşallah.Bende cuz ve tesbihat yapiyorum inseALLAH adet olmam Rabbim bu ay nasip eder hair list last 9 ay 9 cuz aminnn aminnn inseALLAH vallahi bende daha yeni namazdan kalkiyorum sizlere dua ettim ismen tanimiyorum ama Rabbim bu ay hepimize evlatlarimizi nasip etsin aminn
Evdeki bütün testleri bitirip rahatladım ohh:))Amin canım Bende öyleyim canımda tutuyorum zorda olsa kendimi ovulasyon yaptım bikaç defa onda da bazen belli oluyor ya hamilelik ama tabi silik çıktı bakalım bide adete 4 gün kala yapıcam gebelik testinsense onla avunuyorum
Canım benim sen onlara para harcamasanda bi doktora gitsenArkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya.
Birde hamile kalıp elinde ovulasyon testi / macun kalan ve benimle paylaşmak isteyen var mı acaba? Çünkü çok geç yumurtlama görüyorum ve bu testlere para verdikçe artık eridim resmen... @GLBNZZ @sesett23Cemren0604 @beno2503 @mervifan @Gdkd @tess07 @Phaloex @353535 @aydogan7 @spring_ @Elo2515 @ercin87
Elinizde kaldıysa bana özelden yazabilir misiniz? Hem belki uğur getirirsinizTabi diğer arkadaşlar ile de paylaşabilirsiniz böylece birbirimize destek olmuş oluruz. Ne dersiniz?
Hayırlı olsun hamilelerimize
@camlihemsinli 08.11.2020 Cemren0604 08.11.2020 @sesett23 08.11.2020 sutlaacc 08.11.2020 @GLBNZZ 08.11.2020 @TuseSU
08.11.2020
Arkadaşlar bugün için 3 anne adayımız varDiğer arkadaşlarımda durumlar nedir?
Canım çok silik çıktı o yüzden bişey diyemiyorum henüz
@camlihemsinli 08.11.2020 Cemren0604 08.11.2020 @sesett23 08.11.2020 sutlaacc 08.11.2020 @GLBNZZ 08.11.2020 @TuseSU
08.11.2020
Arkadaşlar bugün için 3 anne adayımız varDiğer arkadaşlarımda durumlar nedir?