- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 29
Hahahah elimde 1 tane kalmamış olsa bende aynısını yapardım eminim ki Anladım canım bekleyelim bakalım biraz dahaEvdeki bütün testleri bitirip rahatladım ohh:))
Belirtimi bilmem ama sırt ağrısı gögüs ağrım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah elimde 1 tane kalmamış olsa bende aynısını yapardım eminim ki Anladım canım bekleyelim bakalım biraz dahaEvdeki bütün testleri bitirip rahatladım ohh:))
Belirtimi bilmem ama sırt ağrısı gögüs ağrım var
Yok kız yumurtlamadan önce 2 3 gün ve yumurtlamadan sonra birkaç gün önemli o günler de olabiliyor tabi yumurtlama dışı da hamile kalan var değişiyor illa o gün olacak diye bişe yok benceCanım çok silik çıktı o yüzden bişey diyemiyorum henüz
Teşekkür ederim hepimizin inşallahcanım onu bende kullanıyorum ama maalesef henüz yumurtlama göremedim. İlk kutun mu senin?
kuzum kusura bakma bazen kaçıyor gözden ekledim senide inşallah güzel haberlerini alıırız seninde. :)
Canım yarın kan vereceğim inşallah pozitif çıkar, belki okumuşsundur kanamam oldu gerçi devam etmedi ama bakalım hayırlısı. Eğer yarın kan testi pozitif çıkarsa sanırım 7-8 tane olacak seve seve gönderirim tabii ki ne demek.Arkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya.
Birde hamile kalıp elinde ovulasyon testi / macun kalan ve benimle paylaşmak isteyen var mı acaba? Çünkü çok geç yumurtlama görüyorum ve bu testlere para verdikçe artık eridim resmen... @GLBNZZ @sesett23 @Cemren0604 beno2503 @mervifan Gdkd @tess07 @Phaloex @353535 @aydogan7 @spring_ Elo16 ercin87
Elinizde kaldıysa bana özelden yazabilir misiniz? Hem belki uğur getirirsiniz Tabi diğer arkadaşlar ile de paylaşabilirsiniz böylece birbirimize destek olmuş oluruz. Ne dersiniz?
Kuzum ben gittim doktora zaten geçen hafta da gitmiştim ama bende geç yumurtlama var. Şimdi regl olursam 3.günü tekrardan bi hormon testi için çağırdı.insallah regl olmam da tekrardan tahlil yaptırmak zorunda kalmam.Canım benim sen onlara para harcamasanda bi doktora gitsen yani hem zamandan hemde onlara harcadığın parayla daha karlı cıkarsın. Bak bende burada paylaşmıştım silikti ovu günüm ama doktor 18 mm görmüştü.. onlar bu konuda daha güvenilirler
Canim sen sogan kurunu denedinmi bak adetide bazen duzene sokuyor hayit otuda iyidir eger bir macun formunda diyorsan balla corekotunu karistir hergun 2 defa ye Peygamber Efendimiz (s.a.v) corekotu ölūm haric her derde devadir buyuruyor. ...Allah kabul etsin canım tüm dualarımızı. Kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış rabbim hepimzie nasıp etsin inşallah.
vallahi canim bilimsel olarak ortada bir yumurta olmasi gerekiyor buda yumurtlama zamani demek ama ben hicbirseye inanmiyorum ya oylesine takip ediyormusum gibime geliyor vakti var bebislerimizin gunasiri olur ama olmaz tek iliski olur bir bakmissin gebe kalmissinYa kızlar illa yumurtlama günü mü hamile kalınıyor
Hayırlısı olsun ben de cuma çatlatma iğnemi oldum ama 36 saat sonra ilişki demişti dr ve maalesef ilişki olmadı.Bende 6 kasım cuma çatlama iğnemi oldum hayırlısıyla bekliyorum
Evet çatlatma iğnesi şişkinlik ve sancı yapıyor. Üstelik etkisi uzun da sürebiliyor malesefkızlar cuma çatlatma iğnemi oldum, perşembe de zaten ovu testim pikti. Cumartesi gece ilişki demişti dr ama maalesef olmadı. Perşembe gece ilişki oldu en son. Çok mutsuzum yaa bütün keyfim kaçtı. İğne olduğuma mı yanayım (kendim yaptım iğneyi üstüne üstlük) vücuduma giren hormonlara mı yanayım bilmiyorum: ((. Kasık ağrısından kıvranıyorum çok kötü. Çatlatma iğnesi böyle kasık ağrısı yapar mı?
Benim elimde 3 4 tane kaldı ama. Çok uzaksın bana şuan. yoksa kesin gönderirdim..Arkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya.
Birde hamile kalıp elinde ovulasyon testi / macun kalan ve benimle paylaşmak isteyen var mı acaba? Çünkü çok geç yumurtlama görüyorum ve bu testlere para verdikçe artık eridim resmen... @GLBNZZ @sesett23 @Cemren0604 beno2503 @mervifan Gdkd @tess07 @Phaloex @353535 @aydogan7 @spring_ Elo16 ercin87
Elinizde kaldıysa bana özelden yazabilir misiniz? Hem belki uğur getirirsiniz Tabi diğer arkadaşlar ile de paylaşabilirsiniz böylece birbirimize destek olmuş oluruz. Ne dersiniz?
canım ben ovulasyon testi kullanmadım. daha önce yapmıştım ama sen sarı papatyalarından alıp kullanabilirsin kullabilşrsin. çoğu kişi çok met ediyor.Arkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya.
Umut oldu bu bana biz de şu ara gorev yerlerimizden dolayi ara ara gorusuyoruz. Insallah tutturmusuzdur yumurtlamaya göre gelmesini istemistim ziravallahi canim bilimsel olarak ortada bir yumurta olmasi gerekiyor buda yumurtlama zamani demek ama ben hicbirseye inanmiyorum ya oylesine takip ediyormusum gibime geliyor vakti var bebislerimizin gunasiri olur ama olmaz tek iliski olur bir bakmissin gebe kalmissin
Ilk evlensigimde esimin gorevi sebebiyle fazla gorusemiyorduk ne yumurtlama ne birsey o ay 1 defa olmustu dogum gunumdu neyse hamile kalmistim simdi resmen hergun beraberiz Birse yok Rabbim versin mujdemizi
Canmm ben daha adet olmadim ama nasilsa yine adet olurum kafasinda oldugum icin 40tane innovita marka lh testi siparis ettim egerki gebe kalirsam hepsini yollarim sana hatta kalan gynositolude yollarmArkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya.
Bozma moralini şansımız 1 geceden ibaret değil bir hafta boyunca gün aşırı ilişki olacak vardır herşeyde bir hayır hemen pes etmeHayırlısı olsun ben de cuma çatlatma iğnemi oldum ama 36 saat sonra ilişki demişti dr ve maalesef ilişki olmadı.
Ben gebeliğimde yaşamıştım 2 hafta öncesinden ve sonra da devam etmişti Bi belirti bu da inşallah vardırHanımlar merhaba,
Reglime bir hafta var ve sağ kasığımda dünden beri batma şeklinde ağrım var. Sizce gebelik belirtisi midir yoksa üşütmüş mü olabilirim. Böyle gebelik belirtisi yaşayan var mı aramızda??
Canım ben hiç kullanmadım test ya o yuzden malesef bu konuda yardımcı olamayacağımArkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya.