Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay gynositol kullandim takviye gunde 1 3unde catlama gordum ve simdide pik olmak uzere tekrar ikinciye yumurtlucam resmen🥰 tavsiye ederm herkese🥰
canım onu bende kullanıyorum ama maalesef henüz yumurtlama göremedim. İlk kutun mu senin?
newmoon10 newmoon10 beni de listeye ekler misiniz? Mesajların arasında gözden kaçtım galiba🙂
Güncelleme: bugün iğnenin 13.günü oldu
kuzum kusura bakma bazen kaçıyor gözden ekledim senide inşallah güzel haberlerini alıırız seninde. :)

Arkadaşlar merhaba kasım ayının 13 ünde adet olmam lazım ovulasyon testi kullandım 31 inde yumurtam çatladı dün yani kasımın 7 si test yaptım Normal idrar testi negatif umudumu keseyim mi bu aydan erken mi yaptım testi

Arkadaşlar merhaba kasım ayının 13 ünde adet olmam lazım ovulasyon testi kullandım 31 inde yumurtam çatladı dün yani kasımın 7 si test yaptım Normal idrar testi negatif umudumu keseyim mi bu aydan erken mi yaptım testi
Canm bence erken yerlesme 6-12 arasi oluyor genelde belkide seninki daha yerlesmedi bilemezsin

Arkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya. :olamaz:

Birde hamile kalıp elinde ovulasyon testi / macun kalan ve benimle paylaşmak isteyen var mı acaba? Çünkü çok geç yumurtlama görüyorum ve bu testlere para verdikçe artık eridim resmen... G GLBNZZ S sesett23 Cemren0604 Cemren0604 beno2503 beno2503 M mervifan Gdkd Gdkd T tess07 P Phaloex 3 353535 alpago7 alpago7 S spring_ Elo16 Elo16 ercin87 ercin87
Elinizde kaldıysa bana özelden yazabilir misiniz? Hem belki uğur getirirsiniz :emir_bebek:Tabi diğer arkadaşlar ile de paylaşabilirsiniz böylece birbirimize destek olmuş oluruz. Ne dersiniz?

Bat 15yada 16si kuzum amiin amiin inşallahh🤲🥰 ben pkosum yumurtalarm iyi gelişsin diye iciyorum icinde folik asit ve yumurta buyumesine yardimci inositol var kuzum
Ayni durumdayiz benimkide 15 veya 16 ben 16 yazdirdim gec olsun birsey olmaz bende folik asit kullaniyorum bu ay basladim bakalim Rabbim Hayirlisiyla nasip etsin inseALLAH

Arkadaşlar adete 1-2 gün kala yumurtlama olabilir mi acaba ya? Bugün 47.günüm bitti hala yumurtlama görmedim acaba ben yumurtlamıyor muyum anlamadım ya. :olamaz:

Birde hamile kalıp elinde ovulasyon testi / macun kalan ve benimle paylaşmak isteyen var mı acaba? Çünkü çok geç yumurtlama görüyorum ve bu testlere para verdikçe artık eridim resmen... G GLBNZZ S sesett23 Cemren0604 Cemren0604 beno2503 beno2503 M mervifan Gdkd Gdkd T tess07 P Phaloex 3 353535 alpago7 alpago7 S spring_ Elo16 Elo16 ercin87 ercin87
Elinizde kaldıysa bana özelden yazabilir misiniz? Hem belki uğur getirirsiniz :emir_bebek:Tabi diğer arkadaşlar ile de paylaşabilirsiniz böylece birbirimize destek olmuş oluruz. Ne dersiniz?
Canım ben ovulasyon testlerimi bitirmstm bitane kaset gebelik testi var malesef bende hıc ovi yok canım

Ayni durumdayiz benimkide 15 veya 16 ben 16 yazdirdim gec olsun birsey olmaz bende folik asit kullaniyorum bu ay basladim bakalim Rabbim Hayirlisiyla nasip etsin inseALLAH
Aminn inşallahh🤲 alt tarafima igne batiyor hissi oluyor bugun aksamustu basladi ovulasyondanmi acaba

Canım aynı çatlama tarihlerimiz bende bekliyorum yapmak için daha erken bence hiç üzme kendini şimdiden nefatif diye

Hergun meryem suresi okuyorum canm topikteki tumm anne adaylarimiza ve gebe olanlara sende eksik etme🥰🤲🤲
Bende cuz ve tesbihat yapiyorum inseALLAH adet olmam Rabbim bu ay nasip eder hair list last 9 ay 9 cuz aminnn aminnn inseALLAH vallahi bende daha yeni namazdan kalkiyorum sizlere dua ettim ismen tanimiyorum ama Rabbim bu ay hepimize evlatlarimizi nasip etsin aminn

X