Ahhh inşallah ondan dolayıdır da sağlıklı bi gebelik olur Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla sağlıklaAdet öncesi dikkat etmedim ama gebelikte vücut ısısı artabiliyor.
İdrar testi yaptın mı hiç canım
hayırlısı olsun canım inş diper aya gebelik haberini duyarız bu sefer ters rahim pozisyonunu yao tkaip et testleNormal adet oldm malesef ;(
Eklenmişimm teşekkür ederim İnşallah herkesin gönlüne göre olsun en kısa zamandaHepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar sizleride ekledim. :) İnşallah güzel hbaelerinizi alırız.
Canım ben normal adet döngüsünün ikinci 14 günlük bölümünde vücut ısısı biraz yükselir diye biliyorum adet gününe kadar adet günü tekrar düşüyor ama inşallah düşmeden devam ederİşin garibi her sabah iş yerime girerken koronadan dolayı ateş ölçümü yapıyorlar yarın derlerse hayırdır senin ateşin yüksek diye
Siz de burdaki adayların ne kadar zorlu süreçten geçtiklerini ve hikayelerini eski bir katılımcı olarak yorumlardan görmüşsünüzdür.ben açıkça ifade ettiğimi düşünüyorum ama sizin baktığınız pencere açısı farklı olsa gerek ben zaten hassasiyeti olabilir kişiler için yazımda da belirtiğim gibi nacizane tavsiyemdir sözüm ile cumlemi bitirdim niye bu kadar tepki!Konu içine dahil olmak istemiyorum pek ama söylediklerinizle çelişen davranışta bulunup haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.
Kimse kimseyi engellemiyorum zaten lütfen yaptığım yoruma dikkat edin. Kendisinin de bu süreçte yipranmamasi adına yazılan bir yorumdu ama anlaşılamamış ne yazık ki..Bu arkadaş gayet açık dille ifade etmiş durumunu bunu yazmayıp "benide tabloya eklermisiniz" diyerek geçiştirebilirdi. Herkes kendini ifade etmekte özgür olmalı.
ünlem ifadesi (haykırış, sevinç, kıvanç, üzüntü, acı, korku, hayret, ürperti, heyecan, nefret vb ani coşkunluklar) bulunan ve seslenme, hitap ve uyarı bildiren cümlelerden ve kelimelerden sonra gelir.Burda kullandığınız !! İşaret tam olarak ne anlama geliyorsa onu anlamış arkadaşımız. Ayrıca bahsettiğiniz bebek hasreti çekenlere de düşüncesiz bir harekette bulunmamış? Gayet kensi durumunu anlatarak dahil olmak istemiş aramıza. Herkesin durumu farklı kimi evet senelerce çaba harcıyor kimisi 4 ay kimisi hemen hamile kalıyor. peki birbirimize saygı duymayıp ne yapalım ? Kaos oluşturmanın mantığı yok.
Allah herkesi kısa zamanda sevindirsin bunu deyip geçmek zor olmamalıydı.
Ayyy inşallah ya resmen tümbelirtileri kendimde hissetmeye başladım artık deliriyorum sanırımCanım ben normal adet döngüsünün ikinci 14 günlük bölümünde vücut ısısı biraz yükselir diye biliyorum adet gününe kadar adet günü tekrar düşüyor ama inşallah düşmeden devam eder
Teşekkürler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahEvet macundan sonra görmedi bu ayda gebelik olunmassa gel sulu ultrason yapalım belki o şekilde gözükür dedi
öyle denerim canım ovulasyonda kullanıyorm ama olmuyor bi türlühayırlısı olsun canım inş diper aya gebelik haberini duyarız bu sefer ters rahim pozisyonunu yao tkaip et testle
Skma canini gulum Rabbim hayirlisiyla nasip etsinöyle denerim canım ovulasyonda kullanıyorm ama olmuyor bi türlü
Ben bu ay gynositol kullandim takviye gunde 1 3unde catlama gordum ve simdide pik olmak uzere tekrar ikinciye yumurtlucam resmenBirbirimze yaptigimiz kurlerden kullandigimiz ilaclardan rahatsizliklarimizdan ve belirtilerimizden bahsetsek daha iyi olmazmi boyle daha faydali olmazmiyiz birbirimize ??????
Merhaba ben de inşallah bu ay hamiş olmak istiyorumilk kez klomen+otrivelle kullandım iğnenin 11.günü
sat 15 Ekim
çatlatma iğnesi 27 ekim
Bat son aylarda hep kaydığı için program 22 Kasım gösteriyor
Son olarak yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz
Canisi ayni anda catlamis ve ayni anda yumurtlamisiz senle bat kacti senin beraber takip edelim inseALLAH bu ay hamileyizdir inseALLAH o takviye ne icindiBen bu ay gynositol kullandim takviye gunde 1 3unde catlama gordum ve simdide pik olmak uzere tekrar ikinciye yumurtlucam resmentavsiye ederm herkese
Belki pikleri adet gunune kadar gorurde gebeligini ogrenirsin canisiBen bu ay gynositol kullandim takviye gunde 1 3unde catlama gordum ve simdide pik olmak uzere tekrar ikinciye yumurtlucam resmentavsiye ederm herkese
Bat 15yada 16si kuzum amiin amiin inşallahhCanisi ayni anda catlamis ve ayni anda yumurtlamisiz senle bat kacti senin beraber takip edelim inseALLAH bu ay hamileyizdir inseALLAH o takviye ne icindi
Yaa inşallah canm inşallahh 1.5yila dogru gidiyorum olsun artik hayirlisiylaBelki pikleri adet gunune kadar gorurde gebeligini ogrenirsin canisi
Tebrik ediyorum fıstıklar hadi darısı bizim başımıza durmak yok yola devam
@camlihemsinli 08.11.2020 @Cemren0604 08.11.2020 @sesett23 08.11.2020 @sutlaacc 08.11.2020 @GLBNZZ 08.11.2020 @TuseSU
08.11.2020
Arkadaşlar bugün için 3 anne adayımız varDiğer arkadaşlarımda durumlar nedir?
Tatlım olmayan yumurta nasıl çatlasın ilahi sende tabiki önce yumurtlama sonra çatlamaKızlar bu bekleme süresi nasıl geçecek yailişkinin 3.günü bugün ve kasımlarımda sürekli kendini hissettiren bir yanma gibi batma gibi his var. Başka da bir belirti yok zaten belirti aramam delilik. Ama düşüncemi esir alıyor bu konu. bi de evdeyim şu ara bir meşguliyetim de yok bu hafta bir de sorum olacak yumurtladıktan sonra mı çatlama oluyor yoksa önce çatlama sonra yumurtlama mı? Pik sonrası gün degerlendirdim ben anlamaya calisiyorum öncesi mi sonrasi mi yumurtlama diye?