Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ne zamandı ?
İnşallah canım hepimizin gebelikleri sağlıklı olur da ,şurada bebişlerin yaramazlıklarını yazar dururuz.
Amin canım İsteyen herkese rabbim nasip etsin

Dur dedim kendime ama dayanamadım yaptım aslında bile bile lades dedim bi kaç kişiden duyunca çıktı falan diyetakvime göre 10 gün var beklenen adete ama yumurtalamam da takvime göre 5 gün erken olmuştu

Dur dedim kendime ama dayanamadım yaptım aslında bile bile lades dedim bi kaç kişiden duyunca çıktı falan diyetakvime göre 10 gün var beklenen adete ama yumurtalamam da takvime göre 5 gün erken olmuştu
Ama daha çok erken 10 gün önce.. ben de öylesine bata 1 hafta kala yaptığımda çıkmamıştı. Bat ne zamansa 2 gün önce sabah idrarıyla yaparsan silikte olsa cıkacaktır

Ben ikinci gebeliğimde regli dönemime 10 gün kala evde test yapmıştım çift çizgi çıktı.Ama son gebeliklerimde BAT bir kaç gün önce çıkıyor.Muhtemelen kimyasal oldukları için erken çıkmıyor benimkiler...

Bat takvime göre 17 kasım ama işte yumurtlama takvime göre 5 gün erken oldu
Yumurtlamadan sonraki gün kaldın belkide hamile ? Bilemezsin ki.. yumurtlamadan sonraki 3 günde de hamile olma ihtimali var yüksek olmasada. Hem yumurtladığın zamandan eminmisin? Eminsen yumurtladıktan 12 gün sonra sabah ki idrar testiyle yap betahcg hormonu o zaman yüksek çünkü dediğim gibi. Ben en erken 4 gün önce öğrendim çok silikti. Seninde silik olabilir mi ? Eğer hiç birşey göremediysen Bir kaç gün daha bekle net sonuç için. Genelde insanlar regli geçince ya da adetten bi kaç gün önce öğreniyor her türlü bata kadar beklemen gerekiyor.

Ovülasyon testiyle takip ettim ilk defa bu ay. O testte telefon programına göre 5 gün erken yumurtlama gösterdi hatta telefonda gösterilen gündede test yaptım tek çizgiydi ovülasyon testi

Canım daha erken ya bende de hafif kasık ağrıları vardı bugün geçti hiç bişey yok benimde 31 i çatladı bekliyorum 14 ünde falan yapıcam test sende bekle erken daha üzülme boş yere

Canım daha erken ya bende de hafif kasık ağrıları vardı bugün geçti hiç bişey yok benimde 31 i çatladı bekliyorum 14 ünde falan yapıcam test sende bekle erken daha üzülme boş yere
İşte benimde 29 pik oldu 30-31inde silikleşmeye başladı ya.Benimde geçen hafta aynı senın dediğin gibiydi ama bir iki gündür de hafif bel ağrım var gibi diyorum adet geliyor herhalde bir de Bugün markete gittim 2 poşet taşıdım belimin ağrısı arttı sanki korkmaya başladım saçma sapan

Bende de koyu bordo gibi geldi koyu kahve gibi ikisi arası bir renk. Başka da kanama olmadı ama sildikçe çok az hafif pembe renk geliyor anlamadım
Pazartesi dr a gidip kan vereyim diyorum napalım hayırlısı..
canım git bir an önce.. gece olunca hemen sabah gittim ben de. değerim artmıştı ama rahim duvarın istediğim kadar kalın değil dedi dinlen ilişkiden uzak dur çarşamba gel keseye bakalım göremezsek kan yaparız dedi. belkimgöremeyebilir değer 4000 lerde olacak bazen 5000 lerde gözüküyormuş. hayırlısı olsun

Kızlar sanki yarın pik olacak gibi değil mi

Eklentiler

• A7C6EFB2-CD49-45C7-A7E0-A75CDF8C4A58.jpeg
    152 KB · Görüntüleme: 43
Geçen ay dr a gittim vajinal muayene yaptı herşey yolunda demişti o nedenle rahim duvarında incelik olduğunu düşünmüyorum.
Eşimin abisi corona sebebiyle entübeye girdi belki stresten kanama oldu bilemiyorum.
Bir de 30 aylık oğlum var onu bırakıp hastaneye gidemem, bensiz durmaz bırakacağım kimsede yok, Pazartesi kreşe bırakınca gidebileceğim dr a.
Zaten şimdi gitsem de ne yapacaklar ki? Dediğin gibi elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum, hayırlısı Allah’tan

ağrıyla beraber kanama olursa tehlikeli. Allah korusun

Merhaba kızlar. Bende 14 aydır çocuk istiyorum ama malesef olmuyor .ilk çocuğum tüpbebek ama doktor şu anda hicbir sıkıntın yok diyor hayırlısi bakalim

Kızlarrr merhaba bütün hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizin kadar sevindim içim umut doldu Tek tek yazamıyorum ama hepiniz sağlıkla alın inşallah sıcacık kucaklarınıza benimde adetime 4 gün kaldı kendi kendime halleniyorum ama bakalım ne olacak inşallah benim de yüzüm Güler

G GKD yanlış hatırlamıyorsam doktorun hem karından hem vajinal bakmış ve keseyi görememiş. Rabbim inşallah sağlıkla devam ettirsin ama başımdan geçeni anlatayım. Benim değerim de gayet güzel çıkmıştı 300 lerdeydi doktor karından baktı kese görünmedi vajinal bakmayalım zaten hafif kanaman var bi şey olmasın dedi. 3 gün sonda gel kese için dedi. Ben 3 gün sonra iç kanama geçirmiş bir şekilde gittim. Dış gebelikmiş ve tüpüm patlamış maalesef sol tüpümü aldılar. Ve medicalpark da iyi bi doktor bunu yapan. Ayrıca ameliyat olduğun gün hcg değerim 3000 leri geçmişti resmen bebeğim yanlış yerde büyümeye çalışmış. Çok zordu. Tavsiyem perşembeye kadar bekleme öncesinde muhakkak git vajinal baktığında görmesi gerekiyor çok küçükte olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…