- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Bat ne zamandı ?Kızlar ağustos ve eylülde 31 günde ekimde 28 günde adet oldum sat17 ekim 29 ekimde pik gördük ve 23 25 27 29 ve 30 ekimi değerlendirdik biraz önce test yaptım ve bembeyazzz bir sonuç tek çizgi karşıladı beni acaba çok mu erken yaptım yoksa bu ay da mı hüsrannresmen psikolojik belirtiler yaşamaya başladım artık bu kadar kısa zamanda belirti olur mu hemde negatif çıkmasına rağmennn
Amin canımİnşallah canım hepimizin gebelikleri sağlıklı olur da ,şurada bebişlerin yaramazlıklarını yazar dururuz.
Bat telefondaki takvime göre 17 kasım ama yumurtlamam da bu takvime göre 5 gün önce oldu ovülasyon testiyle takip ettim bu ay ilk defaBat ne zamandı ?
Amin canımİsteyen herkese rabbim nasip etsin
Ama daha çok erken 10 gün önce.. ben de öylesine bata 1 hafta kala yaptığımda çıkmamıştı. Bat ne zamansa 2 gün önce sabah idrarıyla yaparsan silikte olsa cıkacaktırDur dedim kendime ama dayanamadım yaptım aslında bile bile lades dedim bi kaç kişiden duyunca çıktı falan diyetakvime göre 10 gün var beklenen adete ama yumurtalamam da takvime göre 5 gün erken olmuştu
Ben ikinci gebeliğimde regli dönemime 10 gün kala evde test yapmıştım çift çizgi çıktı.Ama son gebeliklerimde BAT bir kaç gün önce çıkıyor.Muhtemelen kimyasal oldukları için erken çıkmıyor benimkiler...Dur dedim kendime ama dayanamadım yaptım aslında bile bile lades dedim bi kaç kişiden duyunca çıktı falan diyetakvime göre 10 gün var beklenen adete ama yumurtalamam da takvime göre 5 gün erken olmuştu
Bat takvime göre 17 kasım ama işte yumurtlama takvime göre 5 gün erken olduAma daha çok erken 10 gün önce.. ben de öylesine bata 1 hafta kala yaptığımda çıkmamıştı. Bat ne zamansa 2 gün önce sabah idrarıyla yaparsan silikte olsa cıkacaktır
Yumurtlamadan sonraki gün kaldın belkide hamile ? Bilemezsin ki.. yumurtlamadan sonraki 3 günde de hamile olma ihtimali var yüksek olmasada. Hem yumurtladığın zamandan eminmisin? Eminsen yumurtladıktan 12 gün sonra sabah ki idrar testiyle yap betahcg hormonu o zaman yüksek çünkü dediğim gibi. Ben en erken 4 gün önce öğrendim çok silikti. Seninde silik olabilir mi ? Eğer hiç birşey göremediysen Bir kaç gün daha bekle net sonuç için. Genelde insanlar regli geçince ya da adetten bi kaç gün önce öğreniyor her türlü bata kadar beklemen gerekiyor.Bat takvime göre 17 kasım ama işte yumurtlama takvime göre 5 gün erken oldu
Canım daha erken ya bende de hafif kasık ağrıları vardı bugün geçti hiç bişey yok benimde 31 i çatladı bekliyorum 14 ünde falan yapıcam test sende bekle erken daha üzülme boş yereKızlar ağustos ve eylülde 31 günde ekimde 28 günde adet oldum sat17 ekim 29 ekimde pik gördük ve 23 25 27 29 ve 30 ekimi değerlendirdik biraz önce test yaptım ve bembeyazzz bir sonuç tek çizgi karşıladı beni acaba çok mu erken yaptım yoksa bu ay da mı hüsrannresmen psikolojik belirtiler yaşamaya başladım artık bu kadar kısa zamanda belirti olur mu hemde negatif çıkmasına rağmennn
İşte benimde 29 pik oldu 30-31inde silikleşmeye başladı ya.Benimde geçen hafta aynı senın dediğin gibiydi ama bir iki gündür de hafif bel ağrım var gibi diyorum adet geliyor herhalde bir de Bugün markete gittim 2 poşet taşıdım belimin ağrısı arttı sanki korkmaya başladım saçma sapanCanım daha erken ya bende de hafif kasık ağrıları vardı bugün geçti hiç bişey yok benimde 31 i çatladı bekliyorum 14 ünde falan yapıcam test sende bekle erken daha üzülme boş yere
canım git bir an önce.. gece olunca hemen sabah gittim ben de. değerim artmıştı ama rahim duvarın istediğim kadar kalın değil dedi dinlen ilişkiden uzak dur çarşamba gel keseye bakalım göremezsek kan yaparız dedi. belkimgöremeyebilir değer 4000 lerde olacak bazen 5000 lerde gözüküyormuş. hayırlısı olsunBende de koyu bordo gibi geldi koyu kahve gibi ikisi arası bir renk. Başka da kanama olmadı ama sildikçe çok az hafif pembe renk geliyor anlamadım
Pazartesi dr a gidip kan vereyim diyorum napalım hayırlısı..
Maalesef adet olcam galibaBence pazar ya da pazartesi gününü bekle daha belirgin çıkması için ama dayanamam dersen yine yap canım. Bakarım
nasıl anladın ki gebeliğin başlarında yani regli zamanları aynı regli olacak misin gibi belirtiler oluyır bence fazlasıyla. lekelenme ve kanama olmadıysa hala şansın var demektir.Maalesef adet olcam galiba(
Geçen ay dr a gittim vajinal muayene yaptı herşey yolunda demişti o nedenle rahim duvarında incelik olduğunu düşünmüyorum.canım git bir an önce.. gece olunca hemen sabah gittim ben de. değerim artmıştı ama rahim duvarın istediğim kadar kalın değil dedi dinlen ilişkiden uzak dur çarşamba gel keseye bakalım göremezsek kan yaparız dedi. belkimgöremeyebilir değer 4000 lerde olacak bazen 5000 lerde gözüküyormuş. hayırlısı olsun
ağrıyla beraber kanama olursa tehlikeli. Allah korusunGeçen ay dr a gittim vajinal muayene yaptı herşey yolunda demişti o nedenle rahim duvarında incelik olduğunu düşünmüyorum.
Eşimin abisi corona sebebiyle entübeye girdi belki stresten kanama oldu bilemiyorum.
Bir de 30 aylık oğlum var onu bırakıp hastaneye gidemem, bensiz durmaz bırakacağım kimsede yok, Pazartesi kreşe bırakınca gidebileceğim dr a.
Zaten şimdi gitsem de ne yapacaklar ki? Dediğin gibi elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum, hayırlısı Allah’tan