- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
Beni de ekler misin canm? Bat 11 kasimİkinize de ekledim kızlar inşallah gebelik haberleride bu hızla çoğalır :)
Neden bu kadar yıprattınız kendinizi? Kimseye hesap verme zorunluğunuz yok. Bazen benim annem ve kayınvalidem de ‘3 sene oldu artık çocuk yapın’ tarzında şeyler söylüyor. ‘Hayırlısı, şu an düşünmüyoruz, daha zamanı var’ diyorum kimseyi kırmadan. Normalde 5-6 aydır korunmuyoruz, çocuk istiyoruz ama hiç kimseye bir şey söyledik. Biliyorum ki aile ve başkaları bilse ‘Aa kaç ay olmuş çocuk olmamış, hadi doktora gidin, tedaviye başlayın’ hatta bazı akrabalar ‘onların çocukları olmuyor kısır onlar’ hadsizliğinde konuşurlar. Bu da beni ve eşimi daha çok yorar, üzer ve strese sokar. O yüzden sana da naçizane tavsiyem çocuk istesen bile kimseye bir şey söyleme emin ol kafan daha rahat olur. Baskı altında hissetmezsin.Ayyj ağlayarak okudum şu mesajı kendimi sanki sadeve çocuk için evlenmişim gibi hissediyorum ilk 5 ay çocuk istemediğimiz zamanlar çok iyiydik herkese eşim veya eşimin ailesi cevabınn veriyordu daha istemiyorlar askerlik var diye ama şimdi o 5 ay geçtikten sonra her ay eşimin aileside adet oldunmu varmı bi haber yokmu gelen giden valla kötü olmak istemiyorum kimseyle ama sorduklarında çok zoruma gidiyor yok diyorum bu ayda olmadı YOK YOK YOK BU AYDA OLMADI BU AYDA ADET OLDUM diye bağırmak istiyorum galiba benim bi psikoloğa gitmem gerekiyor bunu anladım
Cnm bence yap eltime yaptm maşallah bı kerede tutu bende bu ay yaptm bakalmBatı 6 Kasım olanlarBen sabah gayet güzel adet oldum, mübarek hiç de gecikmiyor günü gelince saati bile şaşmıyor Ümit etmeme asla izin vermiyor yani biz 2 aydır deniyorduk olmadı, bu adetten sonra 3. Ayımıza başlayacağız. Hiç ovulasyon kullanmadım kızlar sizce kullanmalı mıyım? Alıp başlasam mı kararsız kaldım.
Benide eklermisin 21 Kasım bat
@beno2503
06.11.2020 @belgilinko
06.11.2020 @birbilsem34
06.11.2020 @terelellidenhalliceyim
06.11.2020
arkadaşlar bir anne adayımız mevcut bugüne :) Diğer 3 arkadaşımda durumlar nedir?
O nasl oluyo acaba anlamadm bana soylermisin cnmİnşallah benimledirçok teşekkür ederim. Allah kimseye aratmasın. 5 6 aydır deniyoduk ama son 2 ay adam akıllı denedik diyebilirim. Telefondan ovülasyon takibi yaptım. Onun dısında ilişki sonrası çok kısa süre ayaklarımı havaya diktim. Son birliktelikte bu ters rahim için yatma hareketini denedim rahmim de ters değildi. Burda biri yazmıştı ben öyle kaldım ve arkadasımın ters olmamasına ragmen denemesini söylemiştim o da kalmıştı yazmıştı. Ben de merak edip öyle denedim. Onun dısında hiç bişi yapmadım
Ayy canim benim neler diyosun üzme kendini bu kadar unutma onun da bı zamanı var rabbim vereceği zamanı biliyor canım benim. Yumurta tembelliği bebek oluşumu için tıbbi yönden en kolay rahatsızlık diyolar. Bende de yumurta tembelliği vardı ilk ay klomen ise yaramadı ikinci ay femara ve karnimdan purogen adlı bı igne vuruldum beş gün sonra çatlatma ignesiyle elhamdülillah kızıma hamile kaldım rabbim sana ve tüm isteyenlere nasıp etsin insallah. Kaç yıllık evlisin canım ve iğne tedavisi oldun mu pko teshisi kondu mu ben pkoyum meselaCanım neler var neler ya valla bilmiyorum kendimide geçtim artık eşimi düşünüyorum yeri geliyor bir filmde baba oğul sahnesi görse yada bir video görse gözlerinden yaşlar süzülüyo bizimdr olurmu ki diye beni kırmadan söylüyor sorun bende olduğu için kendimi çok üzüyorum çok yıpranıyorum eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum eşimle severek evlendik 6 sene sonra eğerki doktorlar senin çocuğun olmaz dese yemin ederim eşimi telli duvaklı evlendiririmkabullenirim benim yüzümden bu dünyada çocuğu olmadan yaşamasın kendini yalnız hissetmesin diye ama doktorlar öyle bişeyde demiyor olur diyo yumurta tembelliği var diyo bu ay 2.klomen içişim valla yoruldum artık iğne vurunmaktan hap içmekten
O nasl oluyo acaba anlamadm bana soylermisin cnmyatma şeklini mi soruyorsun canım?
Canım bilmedigim için soruyorum yüzüstü şekilde mi ilişkide bulunuluyor yoksa bitince yüzüstü mu uzaniliyorEvet canım. Benimde öyleydi. O iki günü ve ertesi günü değerlendirmeye çalıştım. Bide yüzüstü pozisyon var. Onu deneyebilirsin. Allah inşallah tez zamanda nasip eder.
Canım ben nedense resim yükleyemiyorum. Ama instagramdan birgebeningünlüğün de bulabilirsin. Orda bu pozisyonun vesile olduğu çok kişi varCanım bilmedigim için soruyorum yüzüstü şekilde mi ilişkide bulunuluyor yoksa bitince yüzüstü mu uzaniliyor
Belki erken yapmışsınızdır testi 1 2 gün daha geçsin yine yapınKızlar ağustos ve eylülde 31 günde ekimde 28 günde adet oldum sat17 ekim 29 ekimde pik gördük ve 23 25 27 29 ve 30 ekimi değerlendirdik biraz önce test yaptım ve bembeyazzz bir sonuç tek çizgi karşıladı beni acaba çok mu erken yaptım yoksa bu ay da mı hüsrannresmen psikolojik belirtiler yaşamaya başladım artık bu kadar kısa zamanda belirti olur mu hemde negatif çıkmasına rağmennn
Aynen. Arkadaş yüklemişA Anatolyaova ben bu yatma şeklini denedim illişki sonrası ve şükür hamileyim suan. Tabi ondan mı olmuştur bilemem. Yine de deneyin deri
O kişilerden biri de benim sanırımCanım ben nedense resim yükleyemiyorum. Ama instagramdan birgebeningünlüğün de bulabilirsin. Orda bu pozisyonun vesile olduğu çok kişi var
Bende denedimO kişilerden biri de benim sanırım
Ben de inanıyorum ne yalan söyleyeyimBende denedimama ondan mı bilmem tabi ama. Ben inanıyorum nedense
İnşallah. Rabb im o günleri göstersinBen de inanıyorum ne yalan söyleyeyimçünkü diğer denemeler bacağı havaya kaldırmayla oldu sonuç hep negatif. Bu çok şükür . Sanırım doğum tarihlerimiz çok yakın olucak seninle Allah kısmet ederse
Ya keşke bilseydm dün son yumurtlama günümdeA Anatolyaova ben bu yatma şeklini denedim illişki sonrası ve şükür hamileyim suan. Tabi ondan mı olmuştur bilemem. Yine de deneyin derim
Bence çatlama gününü de değerlendirin. Tabi siz bilirsinizYa keşke bilseydm dün son yumurtlama günümde