Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun yumurtlama günüm ama esımle bıraz tartıstık bugun mumkun degıl yanı daha sonra degerlendırsem sansım olur mu ya yoksa bu ayıda bos gecıcem of

Dün ya da önceki gün değerlendirdiyseniz ihtimal var.Bugün olmasa da yarına olur

Neden bu kadar yıprattınız kendinizi? Kimseye hesap verme zorunluğunuz yok. Bazen benim annem ve kayınvalidem de ‘3 sene oldu artık çocuk yapın’ tarzında şeyler söylüyor. ‘Hayırlısı, şu an düşünmüyoruz, daha zamanı var’ diyorum kimseyi kırmadan. Normalde 5-6 aydır korunmuyoruz, çocuk istiyoruz ama hiç kimseye bir şey söyledik. Biliyorum ki aile ve başkaları bilse ‘Aa kaç ay olmuş çocuk olmamış, hadi doktora gidin, tedaviye başlayın’ hatta bazı akrabalar ‘onların çocukları olmuyor kısır onlar’ hadsizliğinde konuşurlar. Bu da beni ve eşimi daha çok yorar, üzer ve strese sokar. O yüzden sana da naçizane tavsiyem çocuk istesen bile kimseye bir şey söyleme emin ol kafan daha rahat olur. Baskı altında hissetmezsin.

Cnm bence yap eltime yaptm maşallah bı kerede tutu bende bu ay yaptm bakalm

O nasl oluyo acaba anlamadm bana soylermisin cnm

Ayy canim benim neler diyosun üzme kendini bu kadar unutma onun da bı zamanı var rabbim vereceği zamanı biliyor canım benim. Yumurta tembelliği bebek oluşumu için tıbbi yönden en kolay rahatsızlık diyolar. Bende de yumurta tembelliği vardı ilk ay klomen ise yaramadı ikinci ay femara ve karnimdan purogen adlı bı igne vuruldum beş gün sonra çatlatma ignesiyle elhamdülillah kızıma hamile kaldım rabbim sana ve tüm isteyenlere nasıp etsin insallah. Kaç yıllık evlisin canım ve iğne tedavisi oldun mu pko teshisi kondu mu ben pkoyum mesela

Evet canım. Benimde öyleydi. O iki günü ve ertesi günü değerlendirmeye çalıştım. Bide yüzüstü pozisyon var. Onu deneyebilirsin. Allah inşallah tez zamanda nasip eder.
Canım bilmedigim için soruyorum yüzüstü şekilde mi ilişkide bulunuluyor yoksa bitince yüzüstü mu uzaniliyor

A Anatolyaova ben bu yatma şeklini denedim illişki sonrası ve şükür hamileyim suan. Tabi ondan mı olmuştur bilemem. Yine de deneyin derim

Eklentiler

• Screenshot_20201107_225728_com.instagram.android.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 72
Canım bilmedigim için soruyorum yüzüstü şekilde mi ilişkide bulunuluyor yoksa bitince yüzüstü mu uzaniliyor
Canım ben nedense resim yükleyemiyorum. Ama instagramdan birgebeningünlüğün de bulabilirsin. Orda bu pozisyonun vesile olduğu çok kişi var

Belki erken yapmışsınızdır testi 1 2 gün daha geçsin yine yapın

Bende denedim ama ondan mı bilmem tabi ama. Ben inanıyorum nedense
Ben de inanıyorum ne yalan söyleyeyim çünkü diğer denemeler bacağı havaya kaldırmayla oldu sonuç hep negatif. Bu çok şükür . Sanırım doğum tarihlerimiz çok yakın olucak seninle Allah kısmet ederse

İnşallah. Rabb im o günleri göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…