- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım bilgilendirmen içi. Çok teşekkür ederimTebrik ederim hayırlı olsunBAT göre 434 güzel bir değer ,2 günde bir kan verip değerlerin 2 katı ya da en az %60 artış oluyorsa kimyasal olma ihtimalinden uzaklaşmış olursun.BAT günü 27 ile hamile kalanları da dikkatre almak lazım
sagol canımHayırlı olsun kuzum
Canım sağol içime su serpmiş oldunBen bat günü kızımı 27 betahcg ile öğrenmiştim şimdi 6.5 yaşında
Sen hesaplamalarında yanılıyor olabilirmisin canım. Benim için kimyasal olabilir dedin ama senin dışında herkes değerimi normal buldu birde yukarıda alıntıladığım arkadaş değeri 27 iken hamile kalmış 6 yaşında kızı varmış ☺Tebrik ederim hayırlı olsunBAT göre 434 güzel bir değer ,2 günde bir kan verip değerlerin 2 katı ya da en az %60 artış oluyorsa kimyasal olma ihtimalinden uzaklaşmış olursun.BAT günü 27 ile hamile kalanları da dikkatre almak lazım
Döngüm düzensiz. ben adet bitimden itibaren yaptım. Full gostereyim dedim testleri. 4 kasım bana kalırsa pik çünkü zaten surekli silik cikti. Bi de zaten o gunlerde kasık agrilarindan hissettim yumurtlamayicanım daha bunda yumurtlama yok. Daha koyu olması gerekiyor T çizgisinin.
4 Kasım pik 5 te çatlamışDöngüm düzensiz. ben adet bitimden itibaren yaptım. Full gostereyim dedim testleri. 4 kasım bana kalırsa pik çünkü zaten surekli silik cikti.
Tesekkurler bana da öyle geldi zira adetin 27. Gunune kadar test yaptim ve testim bitti zaten. 5 kasim değerlendirdik inşallah faydası olur.4 Kasım pik 5 te çatlamış
Batınız 28 ekimse 1 haftayı geçmiş test yapmadınızmuKızlar beni de ekleyin bat 28 Ekim ama belli olmuyor biraz düzensiz gidiyorum geçen ay ovülasyon testi kullandım olmadı maalesef bu ay tekrardan deniyorum ek olarakta çakşır suyu içiyorum
Aman kafa bi milyon bi de bebek istiyorum beni kim büyütecekse28 Kasım yanlış yazmışımBatınız 28 ekimse 1 haftayı geçmiş test yapmadınızmu
Canım amacım seni üzmek değil,eğer moralini bilmeden bozdu isem hakkını helal et lütfen...Ben 3 tane kimyasal gebelik geçirdim. En son kimyal gebelikteki tecrübemi aktarayım.O dönemlerde 28 günde bir regli döngüm vardı.SAT 20.05.2020 evde test yaptım çift çizgi çıkınca sağlık ocağına gidip 19.06.2020 test yaptırdım hcg 132.2 doktoruma WhatsApptan gönderdim muhtemelen kimyasal dedi.22.06.2020 tekrar kan verdim bu sefer 187.7 çıkınca değerlerim artıyor diye sevindim ama malesef kimyasal dedi.Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz dedi ve vajinsl ultrasonla baktı bugün yarın kanaman olur dedi.Benim akşam zaten kanamam başlamıştı.Zaten 27 ile hamile kalanları da dikkat almak lazım diye de belirttim.Canım sağol içime su serpmiş oldun
Sen hesaplamalarında yanılıyor olabilirmisin canım. Benim için kimyasal olabilir dedin ama senin dışında herkes değerimi normal buldu birde yukarıda alıntıladığım arkadaş değeri 27 iken hamile kalmış 6 yaşında kızı varmış ☺
yok canım değil-dir .. sen dikkat et kendine. benim kızım var biraz yordu beni doktor yatacaksın rahim duvarın bşraz ince dedi. 3 gündür yatıyorum leke gelirse evde protestan bulundur illa ki.. ama büyük ihtimal değil kimyasal. deşarj ol hamişsin artık şurada keseyi görüp kalp atışlarını duyup sağlıklı çokmşüğkğr dediklerinde forumun ortasında halay çekeceğim inş. hepberaber yaparız inş ay sonuna kadar bekliyorum..İnşallah canım daha önce kötü bi gebelik felan geçmişim olmadı. 25inde yumurtlamıştım o gün ilişkim oldu değere bakınca normal aslında evet ama kafamı karıştırdı şimdi kimyasal gebelik felan
Umarım öyle birşey yoktur..
Amin canım rabbim sizlere de bu duyguyu tattırsın
canım içime su serptin desem yeri umarım öyledir vallahi sevinemedim doğru düzgün. Bat ya yarın ya da 9 ekim şaşabilirsi çünkü geçtiğimiz ayda şaşmıştı. Kimyasal değildir değil mi ?
Yok Estağfurullah canım senin değerinde normalmiş aslında neye göre kimyasal diyorlar ki çok değişik bi durumCanım amacım seni üzmek değil,eğer moralini bilmeden bozdu isem hakkını helal et lütfen...Ben 3 tane kimyasal gebelik geçirdim. En son kimyal gebelikteki tecrübemi aktarayım.O dönemlerde 28 günde bir regli döngüm vardı.SAT 20.05.2020 evde test yaptım çift çizgi çıkınca sağlık ocağına gidip 19.06.2020 test yaptırdım hcg 132.2 doktoruma WhatsApptan gönderdim muhtemelen kimyasal dedi.22.06.2020 tekrar kan verdim bu sefer 187.7 çıkınca değerlerim artıyor diye sevindim ama malesef kimyasal dedi.Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz dedi ve vajinsl ultrasonla baktı bugün yarın kanaman olur dedi.Benim akşam zaten kanamam başlamıştı.Zaten 27 ile hamile kalanları da dikkat almak lazım diye de belirttim.
ya evet sanırım hamileliğin başı ve son zamanları çekilmez oluyor ben ilk oğlumda hiç birşey anlamamışım diyorum bu hamileliğe göreyok canım değil-dir .. sen dikkat et kendine. benim kızım var biraz yordu beni doktor yatacaksın rahim duvarın bşraz ince dedi. 3 gündür yatıyorum leke gelirse evde protestan bulundur illa ki.. ama büyük ihtimal değil kimyasal. deşarj ol hamişsin artık şurada keseyi görüp kalp atışlarını duyup sağlıklı çokmşüğkğr dediklerinde forumun ortasında halay çekeceğim inş. hepberaber yaparız inş ay sonuna kadar bekliyorum..
Ben bugün sabahta yaptım yine negatif artık umudum yok bu ayda olmayacak sanırım10 kasıma daha çok var yaa bosverin stres yapmayın
İnşallah canım hepimizin gebelikleri sağlıklı olur da ,şurada bebişlerin yaramazlıklarını yazar dururuz.NaaNaa canım özür dilerm ben tarihleri karıştırmışım. Senin değerin çok düşük çıkmış o halde kimyasal olması normalmiş .19. 06. tarihini 19.05 sandım sattan 1 gün önce ki yaptıgın testin değerini sandım o 132.2 yi. Senin kimyasal olduğu belliymiş ama 15 gün geçmesine rağmen çok düşükmüş canım. inşallah bu gebeliğin sağlıklı olur
Canım biraz erken olmuş.BAT bekle istersenKızlar ağustos ve eylülde 31 günde ekimde 28 günde adet oldum sat17 ekim 29 ekimde pik gördük ve 23 25 27 29 ve 30 ekimi değerlendirdik biraz önce test yaptım ve bembeyazzz bir sonuç tek çizgi karşıladı beni acaba çok mu erken yaptım yoksa bu ay da mı hüsrannresmen psikolojik belirtiler yaşamaya başladım artık bu kadar kısa zamanda belirti olur mu hemde negatif çıkmasına rağmennn