Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de koyu bordo gibi geldi koyu kahve gibi ikisi arası bir renk. Başka da kanama olmadı ama sildikçe çok az hafif pembe renk geliyor anlamadım
Pazartesi dr a gidip kan vereyim diyorum napalım hayırlısı..

Çok sevindim benimde 36,90 çıkmıştı adete 2 gün varken. 2. Kanda yükselmesi gerek. Bende yarın kan vereceğim özelde.
Sağlıklı gebelik olsun inşallah senin döngün kaçtı canım? Sat ve bat neydi? Normaldir bu değer değil mi ? 2. Yaptıktan sonra bana da haber verirmisin ?

Bende de koyu bordo gibi geldi koyu kahve gibi ikisi arası bir renk. Başka da kanama olmadı ama sildikçe çok az hafif pembe renk geliyor anlamadım
Pazartesi dr a gidip kan vereyim diyorum napalım hayırlısı..
İnşallah bi sıkıntı yoktur. Gönlünü ferah tutmaya çalış.

Sağlıklı gebelik olsun inşallah senin döngün kaçtı canım? Sat ve bat neydi? Normaldir bu değer değil mi ? 2. Yaptıktan sonra bana da haber verirmisin ?
İnşallahBenim 22 ekimde aşılama olmuştu. Bat 4-5 kasım gibiydi 3 kasımda kan vermiştim. Ama kan verdiğim günden beri sol kasığım sancıdı hep şuan birşey yok. Ya yarın yada pazartesi vercem bakalım haber ederim sana. Doktor pazartesi kan ver dedi ben dayanamıyorum

Kızlar bat tarihim yarın kan verdim bugün 434 çıktı . Bata 5 gün varken 44 çıkmıştı kimyasal olup olmadığını nasıl takip edebilirim çok yüksek gibi geldi

Bence iyi canim cunku yerlesme ovulasyondan sonra 6-12gun arasinda oluyor seninki 11-12. Gun yerleşmiştir gayet normal herkesin cok yuksek cikicak diye bisey yok hayirli olsunnn
Canım ben tabi bilmiyorum bunları pek. 13 ekim sat, 25 ekim yumurtlamadan kaldım. Döngüm 26. Batta 8- 9 kasım. Gerçekten normaldir bu değer değil mi ?

Kızlar bat tarihim yarın kan verdim bugün 434 çıktı . Bata 5 gün varken 44 çıkmıştı kimyasal olup olmadığını nasıl takip edebilirim çok yüksek gibi geldi

Bana normal geldi katlanarak artmış çünkü. Senin adet döngün uzun olmalı

Canım ben tabi bilmiyorum bunları pek. 13 ekim sat, 25 ekim yumurtlamadan kaldım. Döngüm 26. Batta 8- 9 kasım. Gerçekten normaldir bu değer değil mi ?
Canmm kotu seyler getirme aklina bata 2gun varmiş zaten bu deger gayet normal hcg herkeste farkli cikiyor bunun sebebi yerlesme zamani vs inşallah saglikla ilerleyecek oyle dusun

Kizlar ben ayin 2si pik gordum 3te catlama oldu dun ve bugun sag kasik agrim var dun ovu yaptim ustteki dun alttaki bugunki koyulasiyor ben bidahami yumurtlayacagim acaba

Eklentiler

• IMG_20201107_142855.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Tebrik ederim hayırlı olsunBAT göre 434 güzel bir değer ,2 günde bir kan verip değerlerin 2 katı ya da en az %60 artış oluyorsa kimyasal olma ihtimalinden uzaklaşmış olursun.BAT günü 27 ile hamile kalanları da dikkatre almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…