Gayet yüksek çıkmış.Yok hayır ilk
Çok sevindimHamileyim kızlaryalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
Bende de koyu bordo gibi geldi koyu kahve gibi ikisi arası bir renk. Başka da kanama olmadı ama sildikçe çok az hafif pembe renk geliyor anlamadımcanım bendede aynısı oldı ama parça değil bir tatlı kaşığı kadar bordo renkli kan geldi sonra kahverengiye dönüştü gece gelince doktora gidemedim sabah gittim değerim güzel yükselmişti ama beni uyardı rahim duvarın istediğim gibi kalın değil yatıp dinlenmem lazım dedi. 3 gündür yatıyorum kahverengi lekelerimde biraz azaldı. inş yerlerimedir bir kontrole git istersen
Sağlıklı gebelik olsun inşallahÇok sevindimbenimde 36,90 çıkmıştı adete 2 gün varken. 2. Kanda yükselmesi gerek. Bende yarın kan vereceğim özelde.
Amin çok teşekkür ederimmmCanm daha cok erken 5haftalikken alttan anca kese gozukuyor genelde zaten degerinide gordum simdi cok guzel inşallah saglikla yukselir
İnşallah bi sıkıntı yoktur. Gönlünü ferah tutmaya çalış.Bende de koyu bordo gibi geldi koyu kahve gibi ikisi arası bir renk. Başka da kanama olmadı ama sildikçe çok az hafif pembe renk geliyor anlamadım
Pazartesi dr a gidip kan vereyim diyorum napalım hayırlısı..
İnşallahSağlıklı gebelik olsun inşallahsenin döngün kaçtı canım? Sat ve bat neydi? Normaldir bu değer değil mi ? 2. Yaptıktan sonra bana da haber verirmisin ?
Çookl tebrik ederimm seni deHamileyim kızlaryalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
Hayırlı olsun cnmEki Görüntüle 2716831
testim böyle çıktı elimde bir tanede erken gebelik testi var onu yapcam inşallah ondada çıkar ☺
Canım ay hadi gözün AydınHamileyim kızlaryalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
Canım ben tabi bilmiyorum bunları pek. 13 ekim sat, 25 ekim yumurtlamadan kaldım. Döngüm 26. Batta 8- 9 kasım. Gerçekten normaldir bu değer değil mi ?Bence iyi canim cunku yerlesme ovulasyondan sonra 6-12gun arasinda oluyor seninki 11-12. Gun yerleşmiştir gayet normal herkesin cok yuksek cikicak diye bisey yok hayirli olsunnn
Kızlar bat tarihim yarın kan verdim bugün 434 çıktı . Bata 5 gün varken 44 çıkmıştı kimyasal olup olmadığını nasıl takip edebilirim çok yüksek gibi geldi
28 yada 30 günde bir oluyorum 22.sinde iğne vurulmuştumBana normal geldi katlanarak artmış çünkü. Senin adet döngün uzun olmalı
Canmm kotu seyler getirme aklina bata 2gun varmiş zaten bu deger gayet normal hcg herkeste farkli cikiyor bunun sebebi yerlesme zamani vs inşallah saglikla ilerleyecek oyle dusunCanım ben tabi bilmiyorum bunları pek. 13 ekim sat, 25 ekim yumurtlamadan kaldım. Döngüm 26. Batta 8- 9 kasım. Gerçekten normaldir bu değer değil mi ?
Ben bat günü kızımı 27 betahcg ile öğrenmiştim şimdi 6.5 yaşındaCanım ben tabi bilmiyorum bunları pek. 13 ekim sat, 25 ekim yumurtlamadan kaldım. Döngüm 26. Batta 8- 9 kasım. Gerçekten normaldir bu değer değil mi ?
Tebrik ederim hayırlı olsunKızlar bat tarihim yarın kan verdim bugün 434 çıktı . Bata 5 gün varken 44 çıkmıştı kimyasal olup olmadığını nasıl takip edebilirim çok yüksek gibi geldi