Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns bu ay olmuştur olmazsa çatlatma yapacam
Biz de eşimle çok istiyorduk ve bu ay da olmasaydı ikimizde kendi kendimize düşünmüşüz gitmeyi doktora. Allah'a şükür nasip oldu. Çok dua ettim Allah kabul etti şükürler olsun. İnşallah size de bir an önce nasip eder

İns Rabbim sesinizi duysun bende bı düşük yaptm geçen sene Aralık'ta sonra hiç Nadi

Evet canım. Benimde öyleydi. O iki günü ve ertesi günü değerlendirmeye çalıştım. Bide yüzüstü pozisyon var. Onu deneyebilirsin. Allah inşallah tez zamanda nasip eder.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bu yüz üstü pozisyon dediğiniz doggy mi yoksa başka bir pozisyon mu ?

Merhaba canım Allah hayırlı etsin , polipin boyutu ne kadar dı?

Kızlar bugun yumurtlama günüm ama esımle bıraz tartıstık bugun mumkun degıl yanı daha sonra degerlendırsem sansım olur mu ya yoksa bu ayıda bos gecıcem of
olur yarın da yarına kadar düzelt arayı ben özellikle o 10 günlük yumurtlama döneminde çok dikkat ediyorum bir tartışma çıkmasın diye 1 ay daha beklememek için

Doktor 3-10 arası her gün ilişki dedi ama bilemedim ya sizce?

Eklentiler

• IMG_20201107_033705.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20201107_033553.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 99
Günaydın kızlar.. benim kan değerim kafamı karıştırmıştı biliyorsunuz. Sizde eğer hamile olup kan değeriniz kafanızı karıştırırsa nette bir tablo buldum çokta hoşuma gitti. Sizde faydalanın istedim. Kan testini Yumurtlamadan sonraki kaçıncı günde yaptıysanız yada sat tarihinden itibaren kaç hafta geçtiyse ona göre değer yazıyor. benim kan değer sonucum yumurtlamadan sonra 13. Gündü kan testinde 52,42. SAT a göre de 4 hafta olmamıştı. 2 tabloya göre de normal çıktı.

Eklentiler

• 2BDFEFA8-806B-4A9E-833C-3333A78B40C5.png
    217,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 8403D375-3612-4355-86DE-2F2C1BD89303.png
    243,4 KB · Görüntüleme: 66
Biz bu hatayı başta yaptığımız için böyle olduk zaten canım inanki en baştan beri korunmayı bıraktıgımızı söylemesek kimse bilmezdi ve sormazdı aah ah işte cahillik hep bunlr

Benimde Bat 22 kasım.Dört aylık evliyim bu ay ilk kez denedik bakalım olacak mı. Ben ilk seferde olacağını sanmıyorum ama zaman da geçmiyor yahvv bari burda beraber bekleyelim.
Merhaba, arkadaşlar 2 aylık 3 aylık 4 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz diyenler!!! neden bu kadar kendinizi erkenden yıpratıyorsunuz? Bakın bu topikte yıllardır bebek hasreti çeken yıllardır bir çok şey denemiş,çabalamış,uğraşmış hatta üst üste bir sürü kayıp vermiş anne adayları var. Biraz evliliğinizi yaşayın hem kendinizi yıpratmamış olursunuz en başından hemde burdaki kadınların hassasiyetleri göz önünde bulundurmuş olursunuz nacizane tavsiyem.. her nasip vaktine esirdir unutmayalım..Allah herkesin gonlune gore versin.

Kızlar günaydınakşamdan beri kahverengi gibi ama çok açık pembemside olan bi akıntı geliyo ama peçeteye sildiğimde geliyo ped taktım hiçbişey olmamış bat 11 kasım gece çok üzüldüm sabaha adet olurum diye ama pedde leke bile yok ama peçeteye sildiğimde çok az bi lekelenme geldi

Kendimizi mi yıpratıyoruz! Dört aylık evliyim ilk kez deniyorum hatta ayın yarısında ve illa bu ay olsun kafasında değiliz zaten. Kimseyi kırmak istemezdim kusura bakmayın ilk kez denediğim için heyecanlandım ve kimseye söyleyemediğim için paylaşmak istemiştim sadece. Bu topik düşük yapanlar yada uzun süre bekleyenler için mi açılmıştı anlayamadım? İnşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…