Değerin biraz düşük kimyasal gibi canım,ama belki geç döllenme olmuştur.Sakın olumsuz düşünme pazartesi tekrar baktırısın.inşallah güzel haberlerle dönüş yaparsınHamileyim kızlaryalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindimHamileyim kızlaryalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
Hamileyim kızlaryalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
İnşallah canımmO zaman senin kafa yapını değiştirmemiz lazım.Bundan sonra eşinle çocuk yapmak için değil,zevk için birlikte ol!...Bakarsın şansınıza bir aşk meyve vermiş olur O meyvenin tadına da doyum olmaz belki
hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucagına alırsınn inş.Hamileyim kızlaryalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
İnşallah canım.Şu siteye geldiğimden beri etmediğim dua kalmamıştır.Mevlüt gibi oldu.ben önden lokumları tutayım biriniz arkadan gül suyu döksün.Al bendende o kadar canım ya bende sosyal medya pek kullanmayı tercih etmiyorum ama burayı takip ediyodum en sonunda ailenin bir üyesi oldum
Benimde hayatımın ilk ve tek aşkıyla Kasım'da yuvamızi kurduğumuz için kasimdada aşk meyvemiz gelsin istiyorum
amin inş canım gül suyu dökerim ben açın elleriniziİnşallah canım.Şu siteye geldiğimden beri etmediğim dua kalmamıştır.Mevlüt gibi oldu.ben önden lokumları tutayım biriniz arkadan gül suyu döksün.Okunmuş lokum şifasıyla herkes hamiş kalsın.Hamiş kalanlar sağlıklı bebiş haberleriyle bizlere sevinç olsunlar umut olsunlar
süpperrr tebrik ederim kuzumm çok sevindiimm artık sende sorularımızı cevaplarsın müsait olduğun b izamanda allah kucağına almayıda nasip etsin inşallaah ::) :)Hamileyim kızlaryalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
Hayırlı olsun canımm kaç zamandır istiyordunuzkızlar Allahıma bin şükür adetim 3 gün geciktinden sonra test yaptım ikisi de aynı koyulukta çıktı Allahım inşallah sağlıklı bir hamileliktir Allah isteyen herkese bu sevinci yasatsın
sagol canım ben gecen kasımda dış gebelik gecirdim 6 ay korundum 6 aydır istiyorduk bu aydan sonra tedaviye başlıcaktık çok şükür oldu ☺Hayırlı olsun canımm kaç zamandır istiyordunuz
İnşallah canım daha önce kötü bi gebelik felan geçmişim olmadı. 25inde yumurtlamıştım o gün ilişkim oldu değere bakınca normal aslında evet ama kafamı karıştırdı şimdi kimyasal gebelik felanBence iyi canim cunku yerlesme ovulasyondan sonra 6-12gun arasinda oluyor seninki 11-12. Gun yerleşmiştir gayet normal herkesin cok yuksek cikicak diye bisey yok hayirli olsunnn
Umarım öyle birşey yoktur..Değerin biraz düşük kimyasal gibi canım,ama belki geç döllenme olmuştur.Sakın olumsuz düşünme pazartesi tekrar baktırısın.inşallah güzel haberlerle dönüş yaparsın
Amin canım rabbim sizlere de bu duyguyu tattırsınHayırlı uğurlu olsun çok sevindimrabbim inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu
canım içime su serptin desem yerihayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucagına alırsınn inş.değer normal ben battan 1 gün sonra gittiğim de 2 kasım idi 3 kasımda gittim 85 cıktı çok normal
Çok şüküür Rabbim aratmamışsagol canım ben gecen kasımda dış gebelik gecirdim 6 ay korundum 6 aydır istiyorduk bu aydan sonra tedaviye başlıcaktık çok şükür oldu ☺
yok canım kullanmadım ama ev işlerini çok yapmamaya calıştım hiç ağır kaldırmadım uzanmadım dikkat ettim kendimce Allahtan ümit kesilmez olsun canım ben korkumdan yapamadım test bile geçikmesi bekledim İnşallah en hakın zamanda sizinde olur esim 2 hafta düzenli keçiboynuzu özü içti belki o etkili olmuştur ☺Çok şüküür Rabbim aratmamışkasım ayları sizin için mucize ayı , benimde doğum günüm 11 kasım batımda 11 kasım bugün erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif inşallah batı beklycem daha 4 gün var inşallah vardır Siz bu ay hiç bişey kullandınızmı acaba
Nasip kısmet işte ne zaman olacağını bilemiyosunyok canım kullanmadım ama ev işlerini çok yapmamaya calıştım hiç ağır kaldırmadım uzanmadım dikkat ettim kendimce Allahtan ümit kesilmez olsun canım ben korkumdan yapamadım test bile geçikmesi bekledim İnşallah en hakın zamanda sizinde olur esim 2 hafta düzenli keçiboynuzu özü içti belki o etkili olmuştur ☺
aynen canım nasipten öte yol yok ☺Nasip kısmet işte ne zaman olacağını bilemiyosuntekrardan hayırlı olsun inşallah
Maşallah canım senin erken döllenme herhalde baya bi koyu çizginEki Görüntüle 2716831
testim böyle çıktı elimde bir tanede erken gebelik testi var onu yapcam inşallah ondada çıkar ☺
Hayırlı olsun kuzumEki Görüntüle 2716831
testim böyle çıktı elimde bir tanede erken gebelik testi var onu yapcam inşallah ondada çıkar ☺