Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileyim kızlar🥰 yalnız bat yarındı bu değer normal mi sizce ? onu bilmiyorum..
Değerin biraz düşük kimyasal gibi canım,ama belki geç döllenme olmuştur.Sakın olumsuz düşünme pazartesi tekrar baktırısın.inşallah güzel haberlerle dönüş yaparsın🤲

Al bendende o kadar canım ya bende sosyal medya pek kullanmayı tercih etmiyorum ama burayı takip ediyodum en sonunda ailenin bir üyesi oldum
Benimde hayatımın ilk ve tek aşkıyla Kasım'da yuvamızi kurduğumuz için kasimdada aşk meyvemiz gelsin istiyorum :KK68:
İnşallah canım.Şu siteye geldiğimden beri etmediğim dua kalmamıştır.Mevlüt gibi oldu.ben önden lokumları tutayım biriniz arkadan gül suyu döksün.🤭Okunmuş lokum şifasıyla herkes hamiş kalsın.Hamiş kalanlar sağlıklı bebiş haberleriyle bizlere sevinç olsunlar umut olsunlar🤲

İnşallah canım.Şu siteye geldiğimden beri etmediğim dua kalmamıştır.Mevlüt gibi oldu.ben önden lokumları tutayım biriniz arkadan gül suyu döksün.🤭Okunmuş lokum şifasıyla herkes hamiş kalsın.Hamiş kalanlar sağlıklı bebiş haberleriyle bizlere sevinç olsunlar umut olsunlar🤲
amin inş canım gül suyu dökerim ben açın ellerinizi 😄

kızlar Allahıma bin şükür adetim 3 gün geciktinden sonra test yaptım ikisi de aynı koyulukta çıktı Allahım inşallah sağlıklı bir hamileliktir Allah isteyen herkese bu sevinci yasatsın
Hayırlı olsun canımm kaç zamandır istiyordunuz

Bence iyi canim cunku yerlesme ovulasyondan sonra 6-12gun arasinda oluyor seninki 11-12. Gun yerleşmiştir gayet normal herkesin cok yuksek cikicak diye bisey yok hayirli olsunnn🥰
İnşallah canım daha önce kötü bi gebelik felan geçmişim olmadı. 25inde yumurtlamıştım o gün ilişkim oldu değere bakınca normal aslında evet ama kafamı karıştırdı şimdi kimyasal gebelik felan 😕
Değerin biraz düşük kimyasal gibi canım,ama belki geç döllenme olmuştur.Sakın olumsuz düşünme pazartesi tekrar baktırısın.inşallah güzel haberlerle dönüş yaparsın🤲
Umarım öyle birşey yoktur..
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim 😊 rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu:halay: :halay: :halay:
Amin canım rabbim sizlere de bu duyguyu tattırsın ❤️
hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucagına alırsınn inş. 😍😘 değer normal ben battan 1 gün sonra gittiğim de 2 kasım idi 3 kasımda gittim 85 cıktı çok normal
canım içime su serptin desem yeri🌸 umarım öyledir vallahi sevinemedim doğru düzgün. Bat ya yarın ya da 9 ekim şaşabilirsi çünkü geçtiğimiz ayda şaşmıştı. Kimyasal değildir değil mi ?

sagol canım ben gecen kasımda dış gebelik gecirdim 6 ay korundum 6 aydır istiyorduk bu aydan sonra tedaviye başlıcaktık çok şükür oldu ☺
Çok şüküür Rabbim aratmamış 🥰🤲🏻 kasım ayları sizin için mucize ayı , benimde doğum günüm 11 kasım batımda 11 kasım bugün erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif inşallah batı beklycem daha 4 gün var inşallah vardır 🤲🏻 Siz bu ay hiç bişey kullandınızmı acaba

Çok şüküür Rabbim aratmamış 🥰🤲🏻 kasım ayları sizin için mucize ayı , benimde doğum günüm 11 kasım batımda 11 kasım bugün erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif inşallah batı beklycem daha 4 gün var inşallah vardır 🤲🏻 Siz bu ay hiç bişey kullandınızmı acaba
yok canım kullanmadım ama ev işlerini çok yapmamaya calıştım hiç ağır kaldırmadım uzanmadım dikkat ettim kendimce Allahtan ümit kesilmez olsun canım ben korkumdan yapamadım test bile geçikmesi bekledim İnşallah en hakın zamanda sizinde olur esim 2 hafta düzenli keçiboynuzu özü içti belki o etkili olmuştur ☺

20201107_131340.jpg

testim böyle çıktı elimde bir tanede erken gebelik testi var onu yapcam inşallah ondada çıkar ☺

yok canım kullanmadım ama ev işlerini çok yapmamaya calıştım hiç ağır kaldırmadım uzanmadım dikkat ettim kendimce Allahtan ümit kesilmez olsun canım ben korkumdan yapamadım test bile geçikmesi bekledim İnşallah en hakın zamanda sizinde olur esim 2 hafta düzenli keçiboynuzu özü içti belki o etkili olmuştur ☺
Nasip kısmet işte ne zaman olacağını bilemiyosun 😍🥰 tekrardan hayırlı olsun inşallah

X