- Konu Sahibi mavilihayat00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun inşallah tez zamanda sağlıkla mutlu haberi alırsın.kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolaymış diye okumuştum4.5 e düştü değer canım kımyasala döndü yani
İnşallah olmaz kuzu olursa da dediğim gibi üzülme çünkü kimyasal sonrası gebe kalmak daha kolay diyorlarBakalım bana da aynı sey olacak mı kuzum. Ben yınede cuma gıbı falan kala kanama olmazsa bı kan verıcem
Uc buçuk ay kalamam eşim surıyede. Uc bucuk ay sonra ınsallahOlsun inşallah tez zamanda sağlıkla mutlu haberi alırsın.kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolaymış diye okumuştum
Anladım kuzum zamanı gelince olur sağlıklı olsun önemli olan oUc buçuk ay kalamam eşim surıyede. Uc bucuk ay sonra ınsallah
Aynen oyle hayırlısı olsun kuzumAnladım kuzum zamanı gelince olur sağlıklı olsun önemli olan o
Allah geciktiriyosa güzelleştirir de. Sağlıkla olsun inşallahUc buçuk ay kalamam eşim surıyede. Uc bucuk ay sonra ınsallah
Amin canımmm aminn toparladım cok şükür. Ilk kez hamilelıklerde genelde vucut bu kımyasal gebelıkle hamılelıge hazırlıyormuş kendını. En azından hamıle kalabılıyorum onu bılıyorum. Insallah saglıklı bir gebelık olur bundan sonraAllah geciktiriyosa güzelleştirir de. Sağlıkla olsun inşallah
Amin inşallah canım. Dualarımda olucaksın en güzel şekilde Rabbim nasip etsin herşey çok güzel olsun inşallahAmin canımmm aminn toparladım cok şükür. Ilk kez hamilelıklerde genelde vucut bu kımyasal gebelıkle hamılelıge hazırlıyormuş kendını. En azından hamıle kalabılıyorum onu bılıyorum. Insallah saglıklı bir gebelık olur bundan sonra
Canım sağolasınnnn amin cümlemiz için inşaallahAmin inşallah canım. Dualarımda olucaksın en güzel şekilde Rabbim nasip etsin herşey çok güzel olsun inşallah
Henüz vücudun atmadı. Atılmayı bekliyor olabilir. Ya da bilmiyorum değer mi yanlış ölçüldü bir daha kan ver olmadı. Cidden kafa karıştırıcı. Benim değer düştükten sonra 1 gün sonra düşük gerçekleşti ama şöyle bir durum var. 10 gün gecikme normal sayılıyor. Ben gecikmenin 10. Günü düşük yaptım yani adet oldum. Sen kaçıncı günündesin gecikmenin?Göz le kamera arasında fark var fotosunu cektıgımde daha az cıkarıyor hepsını
Kuzum tamamda bunun sılınmesı gerekmıyor mu gıtgıte neden kızarıyor. Beta artarsa kızarmazmı? Bebegım benım adet duzensız bı oncekı dongu 40 ondan oncekı 50 idi. Sogan kuru yaptım 30 yapıyorsa donguyu 17 sınde olmalıydım. 40 sa 27 si 50yse ayın 6 sı olmalı. Oyle dusun regl mı ne zaman olcagımı bılsem ona gore konuscamda yokHenüz vücudun atmadı. Atılmayı bekliyor olabilir. Ya da bilmiyorum değer mi yanlış ölçüldü bir daha kan ver olmadı. Cidden kafa karıştırıcı. Benim değer düştükten sonra 1 gün sonra düşük gerçekleşti ama şöyle bir durum var. 10 gün gecikme normal sayılıyor. Ben gecikmenin 10. Günü düşük yaptım yani adet oldum. Sen kaçıncı günündesin gecikmenin?