- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.018
- 598
Ay hala yok mu??hala yok yaa bekledikçe geriliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hala yok mu??hala yok yaa bekledikçe geriliyorum
Sonuca gerek yok dokuz doğurdukhala yok yaa bekledikçe geriliyorum
Hala yokAy hala yok mu??![]()
Zorla içiyorlar zaten ,off yine geldi diyor![]()
Hahahahaha benimkide bugün güldü kaşıkla gelinceYemek kaşığı veriyorum ben ,seninki ufak tefek biseyse tatlı kaşığı ver![]()
Yok canım ya çatlıcammmSonuca gerek yok dokuz doğurduk![]()
Birde çiğ kabak çekirdeği iyi diyorlarHahahahaha benimkide bugün güldü kaşıkla gelincehahhahaha o zaman bende bir yemek kaşığı verim anca
![]()
özeldemı verdınız yoksa aıle hekımlıgındemı aıle hekımlıgıyse yarına kalır oYok canım ya çatlıcammm
keçiboynuzu pekmezi,bal,kuruyemiş çok iyi.ama işte yapabilene :) üşengeclıkten erınıyoruz bız.bu ay tutmadıysa bıdakı aya hergun baslıcam bendeBirde çiğ kabak çekirdeği iyi diyorlar![]()
Maalesef ya devami pek gelemiyor aldm bakalm yiyecekmikeçiboynuzu pekmezi,bal,kuruyemiş çok iyi.ama işte yapabilene :) üşengeclıkten erınıyoruz bız.bu ay tutmadıysa bıdakı aya hergun baslıcam bende
ya yazdıktan sonra farkettim kuzu kusura bakma ya![]()
Haha sağol canim durda onuda alim zaten severBirde çiğ kabak çekirdeği iyi diyorlar![]()
Al al denemekten zarar gelmez günde bir avuçmuş deneyeceğim bakalm bnde duydugumuza atlıyoruzHaha sağol canim durda onuda alim zaten sever![]()
adamlar ejderhaya dönsün de görün gününüzüAl al denemekten zarar gelmez günde bir avuçmuş deneyeceğim bakalm bnde duydugumuza atlıyoruz![]()
zaten bızım gıbı cabalasalar boyle ugrasmayız da işte neyse onlarıda oyle kabul edıyoruz :)Maalesef ya devami pek gelemiyor aldm bakalm yiyecekmi![]()
hahah çok güldümadamlar ejderhaya dönsün de görün gününüzü![]()
Özelde verdim canım ne e nabızda ne kendi sitesinde göremiyorumözeldemı verdınız yoksa aıle hekımlıgındemı aıle hekımlıgıyse yarına kalır o![]()
aslında 1 saate cıkar ozelde ama.genelde barkodlu bı kod verıyorlar kendı sıtelerınde cıkıyor o kodu yazınca.Bı yarım saat daha bekleyın de olmadı bı ararsınız hastaneyı.bızde sızınle beklemedeyız :)Özelde verdim canım ne e nabızda ne kendi sitesinde göremiyorum
Haha aynen canım denemekte fayda var bende denicem dediğin için sağolAl al denemekten zarar gelmez günde bir avuçmuş deneyeceğim bakalm bnde duydugumuza atlıyoruz![]()
Hahaaadamlar ejderhaya dönsün de görün gününüzü![]()
Her an çıkabilir çok heyecanlıÖzelde verdim canım ne e nabızda ne kendi sitesinde göremiyorum