• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

benımle beraber ayın sonunu bekleyecek bırı oldu sonunda :)hangı gunlerı degerlendırdınız bu ay?ben 8-11-13-14 ü degerlendırdım ondan sonrası yok dun mısafır geldı bugunde mısafır var :KK70:
Ben de varım 9u yumurtlamaydı 25-26 kasım bat gibi duruyor 🙈 beklemek zor biz sık sık yaptık yapıyoruz da bakalım oldu mu

😅😅😭😭🤩😍🥳🥰🤣😊💃Hayırlısı canım, normalde yumurtlamanın üzerinden 10 gün sonra diyorlar biz daha 6 günden başladık 🙈gerçekten delirmiş olmalıyız 😅zavallı spermle yumurta daha yan yana bile gelmemiş olabilir veya elele rahme doğru tatile yeni gidiyorlardır 🙈🙈🙈bekleyip göreceğiz tabii bekleyebilirsekk 🤦🤦
Ay bu benim yeminle , yumurtlama üzerinden 9. Günüm bugün sabah test yaptım yarım saat bütün ışıkların altında video foto her şeyi çektim de acaba silik olur mu diye 😂 hafiften görür gibi oldum ama kamerada çıkmadı aman neyse dedim attım çöpe baktım akıl elden gidiyor güya balık yağı iyi geliyordu 🤣🤣🤣 daha beter oldum mantıksızlıkta

Kızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün.
Yarım test yapacaktım ki lekenlenmem başladı gibi. Yarına tam başlar
Bu ay doktora gidip klomen kullanacaktim.
Ben salı günü doktor randevusu almıştım.
Salı günu 4. Gün oluyor lekelenmenin.
Tahlil yapıp ertesi gün çıkan sonuçla klomen başlatır mi?
Tahlil günü reglin 3. Gününe denk gelmedi diye önümüzdeki aya erteler mi ?
Çoğunlukla 2. ya da 3. günleri istiyorlar ama benimki bidahakine 3 . 4. Günlerde gel dedi
Bir günle ertelemez o gün de kanaman olsjn yeterki
Amaç kanamanın yoğun olduğu günler zaten

Benim de 1.5 yaşında bir kızım var Golden, Sasha adı 😍 Senin kızının cinsi adı ne 😍Çocuk olarak kızım olmadı ama köpüş kızımız var :) Yapalım kuşum ben erken kalkıyorum 06:30 da yaparım arkamdan da sen gelirsin (Tabi benim regl gelmezse :) )
Ayyyy benim kedim Sasha adı güzel yavrum kızımmm mis kokulum onu böyle seviyorsam kızım olsa naparım acaba 🙈🤣 cadı kıskançlık yapmasa iyi

Canan hanım ben sıze ılk bu gruba katıldıgımda demıstım hatırladınızmı😊hislerım hamıle oldugunuzu soylemıstı.Hadı hayırlısı artık cok sevındım sızın ıcın😍😍😍
Canım saat olarak 15.37de çıkacak sonuç 😀 ama yinede çok teşekkür ederim inşallah hislerniz doğru çıkar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Maşallah tüyü kadar ömrü olsun annesi 🧿🧿🧿

Gel seni bir üfleyim kızım :KK70:
Üfür müfür yaramıyo bana ya 😂 gittim doktora bugün tam hissettiğim gibi 4 yumurtadan 3 tanesi çatlamış birisi nurtopu gibi 3,5 cm lik kiste dönüşmüş
Doktor haftaya bekle dedi adet olursan atar olmazsan yani gebelik olursa 3 4 ay sonra kendiliğinden gider dedi 😒
Duydunuz mu böyle bişey 🥹

Back