- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
ben geçtim hatta listeye bile gircem :) ama siz ziyarete gelirsiniz inşAllah bat takibine değil :)Arkandan geliriz destinin askerleriyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçtim hatta listeye bile gircem :) ama siz ziyarete gelirsiniz inşAllah bat takibine değil :)Arkandan geliriz destinin askerleriyiz
kaçta cıkacakmıs :) bir saate cıkarmı ki :)Verdim kızlar kan çok korkuyorum
korkma canım benim yanındayız biz senin dualarımız seninle :)Verdim kızlar kan çok korkuyorum
Henüz kapak çizgisinin altına düşmemiş zig zag olabilir yarın önemli@pozitifbiri @Deepblues adet geliyor değil mi
Hayırlısı olsun inşallah, dualarım seninleVerdim kızlar kan çok korkuyorum
Ben de varım 9u yumurtlamaydı 25-26 kasım bat gibi duruyor beklemek zor biz sık sık yaptık yapıyoruz da bakalım oldu mubenımle beraber ayın sonunu bekleyecek bırı oldu sonunda :)hangı gunlerı degerlendırdınız bu ay?ben 8-11-13-14 ü degerlendırdım ondan sonrası yok dun mısafır geldı bugunde mısafır var
Canım 15.37 yazıyor sonuç alma kağıdındakaçta cıkacakmıs :) bir saate cıkarmı ki :)
Ay bu benim yeminle , yumurtlama üzerinden 9. Günüm bugün sabah test yaptım yarım saat bütün ışıkların altında video foto her şeyi çektim de acaba silik olur mu diye hafiften görür gibi oldum ama kamerada çıkmadı aman neyse dedim attım çöpe baktım akıl elden gidiyor güya balık yağı iyi geliyordu daha beter oldum mantıksızlıktaHayırlısı canım, normalde yumurtlamanın üzerinden 10 gün sonra diyorlar biz daha 6 günden başladık gerçekten delirmiş olmalıyız zavallı spermle yumurta daha yan yana bile gelmemiş olabilir veya elele rahme doğru tatile yeni gidiyorlardır bekleyip göreceğiz tabii bekleyebilirsekk
Çoğunlukla 2. ya da 3. günleri istiyorlar ama benimki bidahakine 3 . 4. Günlerde gel dediKızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün.
Yarım test yapacaktım ki lekenlenmem başladı gibi. Yarına tam başlar
Bu ay doktora gidip klomen kullanacaktim.
Ben salı günü doktor randevusu almıştım.
Salı günu 4. Gün oluyor lekelenmenin.
Tahlil yapıp ertesi gün çıkan sonuçla klomen başlatır mi?
Tahlil günü reglin 3. Gününe denk gelmedi diye önümüzdeki aya erteler mi ?
Canan hanım ben sıze ılk bu gruba katıldıgımda demıstım hatırladınızmıhislerım hamıle oldugunuzu soylemıstı.Hadı hayırlısı artık cok sevındım sızın ıcınCanım 15.37 yazıyor sonuç alma kağıdında
Ayyyy benim kedim Sasha adı güzel yavrum kızımmm mis kokulum onu böyle seviyorsam kızım olsa naparım acaba cadı kıskançlık yapmasa iyiBenim de 1.5 yaşında bir kızım var Golden, Sasha adı Senin kızının cinsi adı ne Çocuk olarak kızım olmadı ama köpüş kızımız var :) Yapalım kuşum ben erken kalkıyorum 06:30 da yaparım arkamdan da sen gelirsin (Tabi benim regl gelmezse :) )
Canım saat olarak 15.37de çıkacak sonuç ama yinede çok teşekkür ederim inşallah hislerniz doğru çıkarCanan hanım ben sıze ılk bu gruba katıldıgımda demıstım hatırladınızmıhislerım hamıle oldugunuzu soylemıstı.Hadı hayırlısı artık cok sevındım sızın ıcın
ay bende beta sonucun sandım nasıl sevindimCanım saat olarak 15.37de çıkacak sonuç ama yinede çok teşekkür ederim inşallah hislerniz doğru çıkar
Kuzu hamıleyimCanim 5 gündür foruma giremedim misafirim vardı.
Test yaptın mı ?
Üfür müfür yaramıyo bana ya gittim doktora bugün tam hissettiğim gibi 4 yumurtadan 3 tanesi çatlamış birisi nurtopu gibi 3,5 cm lik kiste dönüşmüşMaşallah tüyü kadar ömrü olsun annesi
Gel seni bir üfleyim kızım
Canim ben 4 gün felan lekelenme geliyir. Kanama 5-6. Gün başlıyor.Çoğunlukla 2. ya da 3. günleri istiyorlar ama benimki bidahakine 3 . 4. Günlerde gel dedi
Bir günle ertelemez o gün de kanaman olsjn yeterki
Amaç kanamanın yoğun olduğu günler zaten
Ah keşke keşkeee o kadarına bile razıyım şuan allahımay bende beta sonucun sandım nasıl sevindim
Yaaa çok sevindim. Hayırlı olsun.Kuzu hamıleyim