- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
Aha deme kaç ayın kaldıaynen öyle canım orası da ayrı bi bilinmez. Ben bir de doğum teminatlı sigorta yaptırdım özgüvene bak
şimdilik sorun yok 10 ayım var ama bu ay olması gerek işteAha deme kaç ayın kaldı
Teşekkür ederimRosebelle ebecanımızı da unutma
Sen bana niye cevap vermiyon kizzz
Kızlar aranızda daha önce doğum kontrol hapı kullanan var mı,geçen ay bıraktım bu ay yumurtlama olmadı,iki kadın doğum hekiminin ikisi de bıraktıktan sonra 3ay olmayabilir gebelik dedi,deneyiminiz var mı
Ya benim de temmuz ayında 34 çıktı ama doktor önemli bir yükseklik değil diyip hiçbir şey vermemişti. Sizce tekrar gitmeli miyim doktora?Canım hiç korkma bu değerden. Ben ilk gebeliğimde 30-40 arası bir şey çıkmıştı o ay dostinex diye mercimek tanesi kadar hap verdi içinde sadece iki adet hap vardı doktor sadece bir tanesinin yarısını Salı diğer yarısını perşembe içeceksin dedi diğerini içme dedi. Ve bir de Progestan vermişti adetin 15-25. Günlerde içmiştim o ay hamile kaldım. Hatta doktor demişti ki bu ay bu ay bu ilaçları içelim önümüzdeki ay aşılama falan bakarız dedi. Ben de o ay relax takıldım olmazsa zaten aşılama tedavi başlanacak diye. Ama gerek kalmadı şükür. Doktorun verdiği ilacı kullan muhtemelen dostinex vermiştir
Ya gördüm yogunmussun biraz dondummi aramıza kırmızılar varırken bakasi gelmiyor insanın dimibebişim görmemişimdir mesajını sööyle kurban olduuuuuumdün çocuklarla uğraştım hep hastayız ailecek. İş güç Pazartesi izinli olunca hepsi birikmmiş. İzin alan arkadaşların da işleri vardı, yogundum anlıcaan
Heh işte ondan bahsediyorum bu ay asillllşimdilik sorun yok 10 ayım var ama bu ay olması gerek işteen geç önümüzdeki ay
O ağrılar falan bende de oldu fakat ovulasyonda göremedim.yasiniz kaçBen 5 yıl Yasmin le korundum canım Mayıs sonunda bıraktım ama eşim korundu. Son iki aydır kaçamaklarımız oluyor ama henüz bir bebiş haberi alamadık . Hala tam olarak eski adet düzenime de dönemedim. Yumurtlama ile ilgili bir sorun olmuyor benim her yumurtlama döneminde adet gibi oldum agrılar falan eminim yumurtladım zaten.
Ya gördüm yogunmussun biraz dondummi aramıza kırmızılar varırken bakasi gelmiyor insanın dimi
O ağrılar falan bende de oldu fakat ovulasyonda göremedim.yasiniz kaç
Stres yapmıcam stres yapmıcam stres yapmıcam.Heh işte ondan bahsediyorum bu ay asillll
Şimdi kesin bu ay tutar bi de ohh Musaşimdilik sorun yok 10 ayım var ama bu ay olması gerek işteen geç önümüzdeki ay
Bende onu kullandım canım evet olmadı gebelik benimde o zamanlar . 2021 Haziran da bıraktım ben 3 ay sonra da eşim göreve gitmişti zaten öyle olmadı . Şimdi yeni yeni başladık diyebilirim. Yasmin iyi koruyan bir hap çünkü. Etkisini anca atıyorKızlar aranızda daha önce doğum kontrol hapı kullanan var mı,geçen ay bıraktım bu ay yumurtlama olmadı,iki kadın doğum hekiminin ikisi de bıraktıktan sonra 3ay olmayabilir gebelik dedi,deneyiminiz var mı
AminnnnnKızlar aramıza hoş geldiniz listeye ekledim hepinizi inşallah bu liste bize uğur getirir Kasım'da hepimizin dileği gerçek olur diliyorum
Klomeni duymussundur klomenden daha etkili yumurta gelistiriciymis kist falan olmasını önlüyor ağır bir ilacmis doktorum öyle dediilk defa duyuyorum canım ne için verdi ki acaba?
Ben daha önce hiç dikkat etmedim yumurtlama belirtisine o yüzden çok da farketmeyebilirim diye ovulasyon testi aldım.ama pik yapmadi test,zaten Yasmin bırakınca da baya koruyormus maalesef, yaşım 33ben hep burdayım bebişim okuyprum ama arada kaçırdıklarım da oluyo. Kırmızıların 5.günündeyim kaldı iki bakalım. Ateş ölçmeye de devam :) hayırlısı olsun be kuzucum
ben 35 yaşındayım canım sen? :) ben ovu yapmıyorum. bilmiyorum belki ben de yumurtlamadım ama kendimi tanıyorsam yumurtlama oldu.
Bir kan daha ver canım bence zaten o değer birden yükselip birden geri düşebiliyormuşYa benim de temmuz ayında 34 çıktı ama doktor önemli bir yükseklik değil diyip hiçbir şey vermemişti. Sizce tekrar gitmeli miyim doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?