KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar aranızda daha önce doğum kontrol hapı kullanan var mı,geçen ay bıraktım bu ay yumurtlama olmadı,iki kadın doğum hekiminin ikisi de bıraktıktan sonra 3ay olmayabilir gebelik dedi,deneyiminiz var mı

bebişim görmemişimdir mesajını sööyle kurban olduuuuuum dün çocuklarla uğraştım hep hastayız ailecek. İş güç Pazartesi izinli olunca hepsi birikmmiş. İzin alan arkadaşların da işleri vardı, yogundum anlıcaan
Sen bana niye cevap vermiyon kizzz

Ben 5 yıl Yasmin le korundum canım Mayıs sonunda bıraktım ama eşim korundu. Son iki aydır kaçamaklarımız oluyor ama henüz bir bebiş haberi alamadık . Hala tam olarak eski adet düzenime de dönemedim. Yumurtlama ile ilgili bir sorun olmuyor benim her yumurtlama döneminde adet gibi oldum agrılar falan eminim yumurtladım zaten.
Kızlar aranızda daha önce doğum kontrol hapı kullanan var mı,geçen ay bıraktım bu ay yumurtlama olmadı,iki kadın doğum hekiminin ikisi de bıraktıktan sonra 3ay olmayabilir gebelik dedi,deneyiminiz var mı

Ya benim de temmuz ayında 34 çıktı ama doktor önemli bir yükseklik değil diyip hiçbir şey vermemişti. Sizce tekrar gitmeli miyim doktora?

Ya gördüm yogunmussun biraz dondummi aramıza kırmızılar varırken bakasi gelmiyor insanın dimi

O ağrılar falan bende de oldu fakat ovulasyonda göremedim.yasiniz kaç

ben hep burdayım bebişim okuyprum ama arada kaçırdıklarım da oluyo. Kırmızıların 5.günündeyim kaldı iki bakalım. Ateş ölçmeye de devam :) hayırlısı olsun be kuzucum
Ya gördüm yogunmussun biraz dondummi aramıza kırmızılar varırken bakasi gelmiyor insanın dimi

ben 35 yaşındayım canım sen? :) ben ovu yapmıyorum. bilmiyorum belki ben de yumurtlamadım ama kendimi tanıyorsam yumurtlama oldu.
O ağrılar falan bende de oldu fakat ovulasyonda göremedim.yasiniz kaç

şimdilik sorun yok 10 ayım var ama bu ay olması gerek işte en geç önümüzdeki ay
Şimdi kesin bu ay tutar bi de ohh Musa
Bende onu kullandım canım evet olmadı gebelik benimde o zamanlar . 2021 Haziran da bıraktım ben 3 ay sonra da eşim göreve gitmişti zaten öyle olmadı . Şimdi yeni yeni başladık diyebilirim. Yasmin iyi koruyan bir hap çünkü. Etkisini anca atıyor

Ben daha önce hiç dikkat etmedim yumurtlama belirtisine o yüzden çok da farketmeyebilirim diye ovulasyon testi aldım.ama pik yapmadi test,zaten Yasmin bırakınca da baya koruyormus maalesef, yaşım 33

Ya benim de temmuz ayında 34 çıktı ama doktor önemli bir yükseklik değil diyip hiçbir şey vermemişti. Sizce tekrar gitmeli miyim doktora?
Bir kan daha ver canım bence zaten o değer birden yükselip birden geri düşebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…