- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Benim ateş patara katara düştü son üç gün 36.5 , 36.4 36.2 ve adet demekki adet ateşim 36.2 varmışŞimdiden kendimi alıştırıyorum
Kız yengecmis ya bende aslan aslan diyip duuryorum yengeçVarım diyorrrrşey ya ikizler burcu zaten hoşuma gitmemişti aslan mm güzel gebelik testlerim hazır , ovulasyon yolda,folik asit aldım birde birde klomen aldım .... Kocam bu ay bireysel bı spor paketi aldı hamilelik bebekle alakası olmayıp tammaen vücut geliştirme odaklı yanisi bisuru vitamin neyin vermiş işine yarar belki ahaha
Dündü kuzum dün test yaptım iki kere ikisi de negatifti sonra bir ağrı bir sancı lekelenme ve bugün yine ağrı sancı eşliğinde kırmızı halay ekibi geldi nihayetBearhug kuzum nerelerdesin senin Bat bu aralardı öyle hatırlıyorumm
Benim de dört ay on gün mü öyle bir şeyde geldi bizKaç ayda geldi sma sonucu kızları
Kız Allah senisahjdsahdkjhd daha yumurtlama göriciiz soora kalbim atıyo belirti mi aşamaları gelir zaten. Şu anda çift çizgiyi başka testlerde arıyorum, hamile kalmaya çalışırken çişimle olan ilişkimi geliştirdim. Yalnız galiba bende iltihap var ya da kum döküyorum idrarımda beyaz beyaz tortu gibi bi şeyler var.
Beraber bekleyek bende bugün o halaylara katıldımBu arada sevgili başganRosebelle seninle Kasım'a ben... diyerek adımı yazdırayım: sat: 11 Ekim bat: 6 Kasım canım ekler misin beni de?
Beybi gitmedim doktora daha ama gidicem inşallah adetin 2. Günü için randevu alıp hormon testleri yaptırmayı düşünüyorumCanım hiç korkma bu değerden. Ben ilk gebeliğimde 30-40 arası bir şey çıkmıştı o ay dostinex diye mercimek tanesi kadar hap verdi içinde sadece iki adet hap vardı doktor sadece bir tanesinin yarısını Salı diğer yarısını perşembe içeceksin dedi diğerini içme dedi. Ve bir de Progestan vermişti adetin 15-25. Günlerde içmiştim o ay hamile kaldım. Hatta doktor demişti ki bu ay bu ay bu ilaçları içelim önümüzdeki ay aşılama falan bakarız dedi. Ben de o ay relax takıldım olmazsa zaten aşılama tedavi başlanacak diye. Ama gerek kalmadı şükür. Doktorun verdiği ilacı kullan muhtemelen dostinex vermiştir
Bekleyelim valla kader arkadaşımBeraber bekleyek bende bugün o halaylara katıldım
Ay ay dolaşmaktan bunaldık artık kurban oldugim Allah'ım duy ayrtik bizi yaz bacım benide sat 4 Ekim bat 4 KasımSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @ @ @ @ @ @ @
Bende bu ay doktora gittim herzanki gibi sorun yok dedi ama folik asit ve letu diye bir hap verdi 5 gün kullan diye cumartesi kontrolüm var bakalm ne olucakKızlar burası sakinken neler yapmayı planlıyoruz konuşalım bari. Ben kuru incir yiyeceğim hergün+ folik asit zaten devam, benimki arı sütü bal polen yiyo ben de yiyeceğim hayıt ve çakşır da denerim belki planlar öyle. Bir de birgebeningünlüğünden ovülasyon aldım ve ateş takibi deneyeceğim
Beni de ekler misin canım. Bu ay catlatma sürecine basladim herkesten dualarını bekliyorum
Sat 8 ekim
Bat 8 Kasım
Selam ben yeniyim ve aynı zamanda da ebeyim, Kasım'da ben de gebelik deniyor olacağım ,birlikte bilgilenelim
İzabelyaaaaaa diye bağırasım geliiiiiiiiRosebelle birkaç güne buraya gelecekmişim gibi bir hissiyat
Bu arada sevgili başganRosebelle seninle Kasım'a ben... diyerek adımı yazdırayım: sat: 11 Ekim bat: 6 Kasım canım ekler misin beni de?
Ay ay dolaşmaktan bunaldık artık kurban oldugim Allah'ım duy ayrtik bizi yaz bacım benide sat 4 Ekim bat 4 Kasım
Kızlar aramıza hoş geldiniz listeye ekledim hepinizi inşallah bu liste bize uğur getirir Kasım'da hepimizin dileği gerçek olur diliyorumBeni de ekleyebilirsiniz bat 16 ekim ama hiç hamile olabilceğimi hissetmiyorumgeçen ay çörekotu kürünü yaptım ve ovülasyon testi de kullandım ama hiç bişey hissetmiyorum
Bağır kız şarkıyı ağzıma taktınİzabelyaaaaaa diye bağırasım geliiiiiiiiRosebelle birkaç güne buraya gelecekmişim gibi bir hissiyat
Ay hiç böyle düşünmemiştim kızlar doğruya burc meselesi var bideKız yengecmis ya bende aslan aslan diyip duuryorum yengeçsıradaki
Bu arada sevgili başganRosebelle seninle Kasım'a ben... diyerek adımı yazdırayım: sat: 11 Ekim bat: 6 Kasım canım ekler misin beni de?
Hoş geldin canımBeni de ekleyebilirsiniz bat 16 ekim ama hiç hamile olabilceğimi hissetmiyorumgeçen ay çörekotu kürünü yaptım ve ovülasyon testi de kullandım ama hiç bişey hissetmiyorum
Mmmm şey söz söz gerçektenKızlar nasılsınız toplanın bişey diyeceğim, bu ay için yolun başındayız, hiç bir şekilde strese girmiyoruz her şey çok güzel olacak . Çok düşünerek gereksiz yere kendimizi bunaltirsak olmaz bu iş. Cidden hepimiz bunu yapıyoruz bu kadar düşünmek iyi değilmiş doktorlar söylüyor. Bedenimiz sağlıklı olsa bile stres bebeği engelliyormus. Zaman gelip geçiyor bir an önce bebeğimize kavuşmak varken stres yapıyoruz sizce buna değer mi? Herşey su gibi aksın gitsin bırakalımbat geçene kadar test yapmıyoruz ve her gün acaba tuttu mu diye düşünmüyoruz söz verin bakayım sizi seviyorum ponçik anne adayları
Evet inşallah bu stres i yapmazsak her şey daha güzel olacak rosebelimm inanıyorum enerjimiz çok çok güzellll ❤Kızlar nasılsınız toplanın bişey diyeceğim, bu ay için yolun başındayız, hiç bir şekilde strese girmiyoruz her şey çok güzel olacak . Çok düşünerek gereksiz yere kendimizi bunaltirsak olmaz bu iş. Cidden hepimiz bunu yapıyoruz bu kadar düşünmek iyi değilmiş doktorlar söylüyor. Bedenimiz sağlıklı olsa bile stres bebeği engelliyormus. Zaman gelip geçiyor bir an önce bebeğimize kavuşmak varken stres yapıyoruz sizce buna değer mi? Herşey su gibi aksın gitsin bırakalımbat geçene kadar test yapmıyoruz ve her gün acaba tuttu mu diye düşünmüyoruz söz verin bakayım sizi seviyorum ponçik anne adayları
hoşgeldin bu ayı bekliyordun içten içe bu ay oldu kesinDündü kuzum dün test yaptım iki kere ikisi de negatifti sonra bir ağrı bir sancı lekelenme ve bugün yine ağrı sancı eşliğinde kırmızı halay ekibi geldi nihayet
Umutlar resmi olarak Kasım ayında artık...
Şu şans yoncalarini da hepimiz adına buraya bırakayım
Senin nasıl gidiyor ovulasyon işleri alıştın mı?
shjgadjgd yaa ne bileyim idrarıma baktığım mı vardı şu bi kaç aya kadar ancak keşfediyoruzBenim de dört ay on gün mü öyle bir şeyde geldi bizLeucotheaThemis ile beklerken öyleydi yani şimdi kaç ay oldu Allah bilir vakit darsa özelde ver derim canım eğer düşünüyorsan
Kız Allah seni
Onlar yumurtlama dönemi ya da öncesi oluyor akıntı parçaları regle doğru geçer gider merak etme çok akıntılı biriysen her zaman oluyor
aynen öyle canım orası da ayrı bi bilinmez. Ben bir de doğum teminatlı sigorta yaptırdım özgüvene bakBu soruların cevabı aslında bildiğim kadarıyla hayır. Gerçi bu süreçte bebeğin hemen olup olmayacagini da bilmiyoruz. :)
ilk defa duyuyorum canım ne için verdi ki acaba?Bende bu ay doktora gittim herzanki gibi sorun yok dedi ama folik asit ve letu diye bir hap verdi 5 gün kullan diye cumartesi kontrolüm var bakalm ne olucakdaha önce bu ilacı kullanan oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?