Yaaa gebelik testi mi ben çok net görüyorumKızlarr görüyor musunuz???
3 yıllık evliyim ilk kez bu yıl bir evlat sahibi olmaya hazır hissettik kendimizi ilk korunmasız ilişkim mayıs oldu ve o ay hamile kaldım haziranda düşük yaptım doktor tertemiz bir kalıntı olmamış korunmasız devam et kendini hazır hissediyorsan tekrar hamile kalabilirsin dedi ve düşük sonrası hiç korunmadım ancak 2 hafta arayla adet oldum düşük kanaması dışında. Benim çok düzenli adetim vardır aslında ama düşük sonrası vücudumu tanıyamıyorum resmen. İlk kez geçen ay düzenli adet oldum ama 2 hafta geçti tekrar adet oldum bakalım umarım bu seferde yine ovülasyon bittiği gibi yine adet olmam.Ayyy amin canım benim 4 ay mı oldu düşük yapalı çok üzüldüm ben yeni düşük yapmama ragmen hemen hamile kalmak istiyorum çok üzücü bir durum canı yanıyor insanın kırunmuşmuydun düşükten önce canım
Evet canım bende de yükselme hiç yok sabit gidiyorKızlar ateşinizi nasıl ölçüyorsunuz dil altına koyup muben öyle yapıyorum her sabah henüz yükselme göremedim
İnşallah sen de güzel haberler alırsın canımKızlar selam. Herkes için dualarım. Umarım en güzel bebiş haberi olan topik olur :) bende Kasım ayında aşılama tedavisine başlıcam. Daha önce 2 gebelik geçirdim ama boş gebelik kesinleşti ve 9 haftalikken kürtaj oldum. Yoğun pcos var bende malesef. Eşimde sorun yok. Doğal tedavi yöntemini denedim ama malesef hiç bir işe yaramadı bende. Ay nolur bana da dua edin ya.
Ben ilk gebelikte hiç bir şey hesaplamadan 1 gün arayla ilişkiye girdim ve tuttu ama düşük yapıp üstüne 4 aydır tutmayınca ovülasyon testi ile deniyim birde bu ay dedim bakalım. Herşey nasip kısmet canım benim Allah isteyen herkese tez vakit nasip etsin inşallahBen ovulasyon testi yapmıyorum canım yumurtladığım zaman biliyorum geçen ay yumurtlamadım mesela farkındaydım, ve sadece 4-5sefer ilişki oldu olmayıncada üzüldüm yaza kalmak istemiyorum çok zor oluyor yazın hamilelik ilk hamileliğim son zamanları yaza geldi baya zoelanmıştım bu ay daha azimliyim 2 gğnde bir yapıyorum yumurtlamayı hissettiğim zamanda üst üste yapmayı düşünüyorum inşallah bu ay yumurtlarsam bakalım , bu ay ama ateşimi ölçüyorum merak ediyorum bi denim dediminşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız bugün vitaminlerimide aldım yine başladım bakalım hayırlısı artık Allahım doğru zamanı biliyor
yok leke gibi bir akşam bide sabah oldu sonrasında bişey yok aslında sabahta test yaptım negatif cıkınca adet oluyorum sandım inşallah dediğiniz gibidir :)Canım belki yerleşme kanamasıdır adetine daha var olsada çıkmayabilir arttı mı kanama çünkü adetten önce olurmuş yerleşme kanaması adete yakın
Evet kuzum gebelik testiYaaa gebelik testi mi ben çok net görüyorum
İnşallah canım allah sanada nasip etsin inşallah3 yıllık evliyim ilk kez bu yıl bir evlat sahibi olmaya hazır hissettik kendimizi ilk korunmasız ilişkim mayıs oldu ve o ay hamile kaldım haziranda düşük yaptım doktor tertemiz bir kalıntı olmamış korunmasız devam et kendini hazır hissediyorsan tekrar hamile kalabilirsin dedi ve düşük sonrası hiç korunmadım ancak 2 hafta arayla adet oldum düşük kanaması dışında. Benim çok düzenli adetim vardır aslında ama düşük sonrası vücudumu tanıyamıyorum resmen. İlk kez geçen ay düzenli adet oldum ama 2 hafta geçti tekrar adet oldum bakalım umarım bu seferde yine ovülasyon bittiği gibi yine adet olmam.
Teşekkür ederim canımm darısı başınıza inşallahHayırlı olsun Minnoş
Amin inşallah canım ya sanada çok geçmiş olsunBen ilk gebelikte hiç bir şey hesaplamadan 1 gün arayla ilişkiye girdim ve tuttu ama düşük yapıp üstüne 4 aydır tutmayınca ovülasyon testi ile deniyim birde bu ay dedim bakalım. Herşey nasip kısmet canım benim Allah isteyen herkese tez vakit nasip etsin inşallah❤
İnşallah canım iki üç güne tam belli olur adet kanaması ise gelir iki üç günde olmazsa yerleşme kanamasıdır adetten bir kaç gün önce böyle olurmuş çünkü inşallah yerleşme kanamasıdıryok leke gibi bir akşam bide sabah oldu sonrasında bişey yok aslında sabahta test yaptım negatif cıkınca adet oluyorum sandım inşallah dediğiniz gibidir :)
İlk testimi 3 ekimde yapacağım
Seni Bi Kasım ayına sokamadikİlk testimi 3 ekimde yapacağım
Yaaa çok sevindim sağ salim ilerlesin inşallah tebrik ederimEvet kuzum gebelik testi
Canım kaç gün geçti çatlama üzerinden?Kızlar ya ben ovu testi yapım dedim meraktan pikten 1-2 gün önce ki gibi hafif köyü gibi olur ya öyle oldu :/
Zamanda geriye mi gidicen aşko Kasım olmasın oİlk testimi 3 ekimde yapacağım
Ben ovu testi yapıyorum canım en son silinince çatlamayı da değerlendiriyorum ve beklemeye geçiyorum dün itibariyle beklemeye başladım mesela. Bat 6 Kasım normalde ama geç yumurtladım 9 Kasım şu an çatlamaya göre, bu ayın bebiş çalışmaları bitti amaKızlar adete kaç gün kala beklemeye geçiyorsunuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?