KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bugün 5. Gün kuzum. Hani adet olacakken böyle doluluk olur ya kasik da ondan mütevellit yaptım lh testini
Ovulasyon dönemi geçince hamilelik olabiliyor hala pozitif çıkıyorsa kuzum ama çok silikse normal olabilir aslında lh her zaman bulunuyor kadın vücudunda ovu dönemi artıyor ya belki düşük seviye lh i görüyor olabilir test
Elinde varsa yarın filan da yap koyulaşma olacak mı hamilelik varsa bata doğru ovu gibi kıpkırmızı olması gerek

Anladım canım teşekkür ederim

Yarın da deneyeyim . Yani konuya yakın bir silik var normalde bekleme sürecinde geçen ay da almıştım test catlamadan sonra falan bildiğin silik çıkıyordu bu daha net daha pembe

Ya benım de ilk gebeliğimde fındık rahme düştü benim belim kopmaya başladı en büyük ilk belirtim o idi ve sonra doğurana kadar artarak devam ettı ölüm gibi bişeydiama kimse ölmedi diyim bende sizin gibi şimdi inşallah olmaz ikinci gebeliğimde diyorum ama kuyruk sokumum uyusuk gıbı agırmaya başladı bugün dıyorum Ayşe sacmala okadar da değildir daha bismillah

Yarın da deneyeyim . Yani konuya yakın bir silik var normalde bekleme sürecinde geçen ay da almıştım test catlamadan sonra falan bildiğin silik çıkıyordu bu daha net daha pembe
Asko o zaman sende bir şeyler olabilir
Bir iki gün daha yap bakalım koyulaşacak mı
Hatta topigimizin ilk gebisi LeucotheaThemis bir ovu testi patlatsin bize bakalim hamilelerin ovulasyonu pozitif çıkıyor mu her zaman teorimizi test edelim

Evet evet hemen bizi Bi bilgilendirsin şimdi keyif kahvesini içiyodur bizim ki ayy keşke şu an yanana falan olsak fjdjkdks

evet ya bende merak ediyorum bu ovu testleri hamilelerde çift cizgi mi veriyor topic in ilk hamişinden test bekliyoruz (Leucothea Themis )

yarın hemmen yaparım kan testi de çıksın da.
şu anda tırnaklarımı kemirdim kan sonucu beklerken parmaklara geçmem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…