- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Bugün 5. Gün kuzum. Hani adet olacakken böyle doluluk olur ya kasik da ondan mütevellit yaptım lh testiniCanım kaç gün geçti çatlama üzerinden?
Ovulasyon dönemi geçince hamilelik olabiliyor hala pozitif çıkıyorsa kuzum ama çok silikse normal olabilir aslında lh her zaman bulunuyor kadın vücudunda ovu dönemi artıyor ya belki düşük seviye lh i görüyor olabilir testBugün 5. Gün kuzum. Hani adet olacakken böyle doluluk olur ya kasik da ondan mütevellit yaptım lh testini
Anladım canım teşekkür ederimBen ovu testi yapıyorum canım en son silinince çatlamayı da değerlendiriyorum ve beklemeye geçiyorum dün itibariyle beklemeye başladım mesela. Bat 6 Kasım normalde ama geç yumurtladım 9 Kasım şu an çatlamaya göre, bu ayın bebiş çalışmaları bitti amakafamıza göre takılmaca artık
Seslı jçkahkaha attım hep ekım dıyorum dımıSeni Bi Kasım ayına sokamadik
Israrla Ekim de bıraktın kendini gel diyoruz gelmiyorsun ne bu inat gizSeslı jçkahkaha attım hep ekım dıyorum dımı
Hahahaha vallah bende bide hepsini okumam gerek konudan kopuyorum yoksa kaç saatimi aldı tüm mesajları okumam için ama okudum bitirdim sonundaKızlar yavaş yazın yetişemiyorum
Evet evet ben oyle düşünüyorum of çöl çalışmaktan mahvoldumZamanda geriye mi gidicen aşko Kasım olmasın o
Kasım kasım kasım içimden kasım dıyıp durcam hepIsrarla Ekim de bıraktın kendini gel diyoruz gelmiyorsun ne bu inat giz
Yarın da deneyeyim . Yani konuya yakın bir silik var normalde bekleme sürecinde geçen ay da almıştım test catlamadan sonra falan bildiğin silik çıkıyordu bu daha net daha pembeOvulasyon dönemi geçince hamilelik olabiliyor hala pozitif çıkıyorsa kuzum ama çok silikse normal olabilir aslında lh her zaman bulunuyor kadın vücudunda ovu dönemi artıyor ya belki düşük seviye lh i görüyor olabilir test
Elinde varsa yarın filan da yap koyulaşma olacak mı hamilelik varsa bata doğru ovu gibi kıpkırmızı olması gerek
Haha bende de sene sonunda oluyor şimdi 2023 gelince ben bir süre kabullenemem tarih yazılması gereken her yere inatla 2022 yazarımEvet evet ben oyle düşünüyorum of çöl çalışmaktan mahvoldum
Motora taktıkKızlar yavaş yazın yetişemiyorum
Motora taktıkKızlar yavaş yazın yetişemiyorum
Asko o zaman sende bir şeyler olabilirYarın da deneyeyim . Yani konuya yakın bir silik var normalde bekleme sürecinde geçen ay da almıştım test catlamadan sonra falan bildiğin silik çıkıyordu bu daha net daha pembe
Ahahahah ben de de oluyor gördüğünüz üzereHaha bende de sene sonunda oluyor şimdi 2023 gelince ben bir süre kabullenemem tarih yazılması gereken her yere inatla 2022 yazarım
Yaşlanmak istemiyorsam demek
Evet evet hemen bizi Bi bilgilendirsin şimdi keyif kahvesini içiyodur bizim kiAsko o zaman sende bir şeyler olabilir
Bir iki gün daha yap bakalım koyulaşacak mı
Hatta topigimizin ilk gebisiLeucotheaThemis bir ovu testi patlatsin bize bakalim hamilelerin ovulasyonu pozitif çıkıyor mu her zaman teorimizi test edelim
evet ya bende merak ediyorum bu ovu testleri hamilelerde çift cizgi mi veriyor topic in ilk hamişinden test bekliyoruz (Leucothea Themis )Asko o zaman sende bir şeyler olabilir
Hatta topigimizin ilk gebisiLeucotheaThemis bir ovu testi patlatsin bize bakalim hamilelerin ovulasyonu pozitif çıkıyor mu her zaman teorimizi test edelim
yarın hemmen yaparım kan testi de çıksın da.Asko o zaman sende bir şeyler olabilir
Ay keskeeeeee yaaaEvet evet hemen bizi Bi bilgilendirsin şimdi keyif kahvesini içiyodur bizim kiayy keşke şu an yanana falan olsak fjdjkdks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?