- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Onu Ekim topiginde ben de sormuştumFotolar haricinde de ilk çıkan yer orası oldu ama bilmem, çok sanmıyorum olduğunu. O değil de bu T1 T2 muhabbeti nedir acaba
Hala gizemini korumaya devam ediyor hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu Ekim topiginde ben de sormuştumFotolar haricinde de ilk çıkan yer orası oldu ama bilmem, çok sanmıyorum olduğunu. O değil de bu T1 T2 muhabbeti nedir acaba
Amin inşallah bütün dualarımız Dileklerimiz gerçek olurOyyyy yaaa seni ve içindeki o minik susam tanesini yiyeceğim şimdiii
Hepsi karşılıklı burada birbirmize çok şey kattık çok destek olduk diğer dostlarımızla da birlikte Allah'ım ay amin inşallah hepimiz ya hepimiz anne oluyorum ben de diyelim burada her birimizin sevinçlerini tek tek paylaşmak olsun öyle çok istiyorum ki
Sen kan verecek misin peki bugün? Eşine söyledin mi bir de söylediysen ne dedi? Ay birkaç ay önce söylersek nasıl söyleriz diye konuşuyorduk yaa
Çatlamaya göre 4 gün var sabah ilk idrarla yaptım canımcanım senin şuan kac gün var adetine sabah ilk idrarla yapmıştın testleri degilmi
Yanılmıyorsam ayın 17 sınde çatladı demiştin 10 günde sonuç cıkmıış valla tebrık ederim Allah analı babalı büyütsün canımÇatlamaya göre 4 gün var sabah ilk idrarla yaptım canım
Kızlar sıze bırsey soracam eşim 3. Çocukta pek istekli değil bu yüzden sırf ben istiyorum dıye kendini biraz çekip öyle bosalıyor (afedersiniz) sanki o sebepten olmuyor dıye aklıma geldi yoksa farketmez mi
Kanda da güzel haberi alalım hemencik inşallah aklına hiç kötü ihtimal getirme kuzummmm bak buraya kadar iyi düşünerek dua ederek evrene sayılarla totemlerle niyetini belli ederek geldin şimdi de asla ipleri bırakma, burası bir forum sitesi genelde buraya insanlar çoğunlukla sorunları olunca yazıyorlar çünkü zaten her şey normal gitse kimsenin aklına internette bir şey aramak gelmez o yüzden biz burada bu kadar çok görüyoruz sağlıklı ilerlemedi diyenleri aslında dışarıdaki dünyada genellikle çoğu gebelik sağlıkla başlayıp sağlıkla tamamlaniyor istatistikolarak sağlıklı gebelik ve çocuk yüzdesi daha yüksek yani sen de gayet mutlu huzurlu sağlıklı bir gebelik yaşayacak minnosunu sağlıkla alacaksın inşallah kucağınaAmin inşallah bütün dualarımız Dileklerimiz gerçek olur
Birazdan çıkacağım ofisten adliye bahanesiyle o arada gider kan da veririm. Ona söylemek konusunda çok kararsızım. Kötü ihtimaller geliyor aklıma iyice emin mi olsam diyorum yükselişi görüp öyle mi söylesem. Ya da diyorum baba sonuçta bilmek onun da hakkı değil miKan sonucuna göre belli olacak galiba durum. Sen ne yapardın kuzum??
Evet aynı durumdayız canım netten arastırdım içine bosalması önemli olan spermler saglıklıysa yüzerek ilerliyorlarmış zaten zamana bıraktım bakalım neler olacakAh bu erkekler var yaa, ben de kendimi en hazır hissettiğim zamanlarda dışarı çıkıyordu tüm zevk ambians heves hepsi çöp gibi oluyordu seni çok iyi anlıyorum. Ne olduysa adama sihirli değnek mi deydi nedir şimdi çıkmıyor. Zamana bırakmak en güzeli sanırım, ısrar ettikçe daha da kaçıyordu çünkü bizimki... Ama ben senin durumunda değildim, benimki direkt tamamını dışarı çıkarıyordu. Senin şansın var , ki benim bile şansım vardı ona rağmen çünkü sonuçta bir korunma şekli değil.
Evet aynı durumdayız canım netten arastırdım içine bosalması önemli olan spermler saglıklıysa yüzerek ilerliyorlarmış zaten zamana bıraktım bakalım neler olacak
Ben ovulasyon testi yapmıyorum canım yumurtladığım zaman biliyorum geçen ay yumurtlamadım mesela farkındaydım, ve sadece 4-5sefer ilişki oldu olmayıncada üzüldüm yaza kalmak istemiyorum çok zor oluyor yazın hamilelik ilk hamileliğim son zamanları yaza geldi baya zoelanmıştım bu ay daha azimliyim 2 gğnde bir yapıyorum yumurtlamayı hissettiğim zamanda üst üste yapmayı düşünüyorum inşallah bu ay yumurtlarsam bakalım , bu ay ama ateşimi ölçüyorum merak ediyorum bi denim dedim inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız bugün vitaminlerimide aldım yine başladım bakalım hayırlısı artık Allahım doğru zamanı biliyorBende aynı senin usul çalışıyorum çift çizgide görmedim ama belki saat kaçıyordur diye çalışamaya devam
canım kan ver sonucu gör öyle paylaş eşinle inşaallah güzel çıkar sonuçların :)Amin inşallah bütün dualarımız Dileklerimiz gerçek olur
Birazdan çıkacağım ofisten adliye bahanesiyle o arada gider kan da veririm. Ona söylemek konusunda çok kararsızım. Kötü ihtimaller geliyor aklıma iyice emin mi olsam diyorum yükselişi görüp öyle mi söylesem. Ya da diyorum baba sonuçta bilmek onun da hakkı değil miKan sonucuna göre belli olacak galiba durum. Sen ne yapardın kuzum??
Yerleşme kanaması da olabilir canımKızlar günaydın dün akşam bi ıslaklık hissettim alıntı sandım baktım hafif pembe kan peçete ile sildim hiç adet olacam belirtisi yok adetine daha 6 gün var az önce yine aynı şekilde oldu evde duran normal gebelik testi yaptım tertemiz bi negatif bu kadar erken adet mi oluyorum bi anlam veremedim sinirim bozuldu
inşaallah öyledir çünkü kesildi daha 6 günüm var yarın yine bi test yaparım bakalım ne cıkacakYerleşme kanaması da olabilir canım
Kuzum dışardayım yazamıyorum fazla kan verdim 2 saate çıkarmış haber vericemKanda da güzel haberi alalım hemencik inşallah aklına hiç kötü ihtimal getirme kuzummmm bak buraya kadar iyi düşünerek dua ederek evrene sayılarla totemlerle niyetini belli ederek geldin şimdi de asla ipleri bırakma, burası bir forum sitesi genelde buraya insanlar çoğunlukla sorunları olunca yazıyorlar çünkü zaten her şey normal gitse kimsenin aklına internette bir şey aramak gelmez o yüzden biz burada bu kadar çok görüyoruz sağlıklı ilerlemedi diyenleri aslında dışarıdaki dünyada genellikle çoğu gebelik sağlıkla başlayıp sağlıkla tamamlaniyor istatistikolarak sağlıklı gebelik ve çocuk yüzdesi daha yüksek yani sen de gayet mutlu huzurlu sağlıklı bir gebelik yaşayacak minnosunu sağlıkla alacaksın inşallah kucağına
Ben kanda da pozitifi görünce hemen söylerdim sanırım değer takibi falan yapmayı bekleyemezdim gibi geliyor kuzum kanda da ok alırsam o akşam eve geldiğinde hamilelik testiyle minik bir sürpriz yapardım sonra da artık süreç ne olacaksa beraber yaşardık dediğin gibi o da baba sonuçta yarısı sensen yarısı da o artık minnak bir ailesiniz
Ayy valla ben heyecanlandım inşallah + çıkarKuzum dışardayım yazamıyorum fazla kan verdim 2 saate çıkarmış haber vericem
Hayırlı olsun Minnoşkuzumm teşekkür ederim bir taraftan ağlıyorum bi taraftan içimde bi panik kötü ihtimalleri çağırmak yok ama bütün kötü ihtimaller zihnimde halay çekiyor şu an öyle diyeyim
Allah size de nasip etsin bu ay inşallah
Canım belki yerleşme kanamasıdır adetine daha var olsada çıkmayabilir arttı mı kanama çünkü adetten önce olurmuş yerleşme kanaması adete yakınKızlar günaydın dün akşam bi ıslaklık hissettim alıntı sandım baktım hafif pembe kan peçete ile sildim hiç adet olacam belirtisi yok adetine daha 6 gün var az önce yine aynı şekilde oldu evde duran normal gebelik testi yaptım tertemiz bi negatif bu kadar erken adet mi oluyorum bi anlam veremedim sinirim bozuldu
Ay yüreğim ağzımda bekliyorummmm kuşumKuzum dışardayım yazamıyorum fazla kan verdim 2 saate çıkarmış haber vericem