- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Seni görünce yapasım geldiBuyrun kalbimden daha temiz testlere gelinnnn biri 5 dk da biri on dk da her ikisi de aceyle yıkandıavcumda olan son hali diğeri ilk hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni görünce yapasım geldiBuyrun kalbimden daha temiz testlere gelinnnn biri 5 dk da biri on dk da her ikisi de aceyle yıkandıavcumda olan son hali diğeri ilk hali
T1 yazan yerde bende görüyor gibiyimpozitifbiri ya ben bısey görüyorum gıbı
bekle kuzum hemmen yapıyorumLeucotheaThemis lülü kız testlerime bi filtre yap emin olak
Amin canım merhaba hoşgeldinMerhaba herkese umarım kasım ayı uğur getirir. sat 11 ekim bat 8 kasım
T2nın bir tık gerideBi şey çıkmadı amaa işte 2 gün önce benim de böyleydi, hatta şimdi WC’ye gitsem yapsam büyük ihtimalle ya çıkmaz ya çok silik çıkar o yüzden yarın sabah önemli
canım senin şuan kac gün var adetine sabah ilk idrarla yapmıştın testleri degilmiBi şey çıkmadı amaa işte 2 gün önce benim de böyleydi, hatta şimdi WC’ye gitsem yapsam büyük ihtimalle ya çıkmaz ya çok silik çıkar o yüzden yarın sabah önemli
pozitifbiri koz bı cıplak gözle bak şuna gostersıgım yereBi şey çıkmadı amaa işte 2 gün önce benim de böyleydi, hatta şimdi WC’ye gitsem yapsam büyük ihtimalle ya çıkmaz ya çok silik çıkar o yüzden yarın sabah önemli
pozitifbiri koz bı cıplak gözle bak şuna gostersıgım yere
He o tepeden başlayan yer sankı bı nefeste denemiş ama olmamış gibi ben de ay o yerı gördüm ve efektsızde gozukuyoKuzu o minnacık yeri ben de gördüm tepesinde , çizgi olacakmış da gücü yetmemiş gibi kalmıs İlk yaptıgımda çıplak gözle dikkatimi çekmişti. Yarın sabah kendimi tutarsam yapmam, yok tutamazsam yapar paylaşırım Eşime kalsa kesin gol oldu, ne sanıyorsun dedim yaa insanlar aylarca ugraşıyor, beyimizdeki özgüvene gel Kız LeucotheaThemis benden de sana pozitiflik bulaştı zannımca bu grupta herkesin herkese birşeyi bulaşıyor
Kız bırak tutsunda çenesi kalsınyalnız o değil de eğer tuttuysa da çenesi hiç durmaz, yok ben dedim sana da, yok 12 den vururum da erkek çenesi de hiç çekilmez
He o tepeden başlayan yer sankı bı nefeste denemiş ama olmamış gibi ben de ay o yerı gördüm ve efektsızde gozukuyo
Valla cokca bısıler farkettımde PC’ye 10 saat bakmaktan belkı gozlerım şaşı mıstır artık dıye çok bısey demıyorımSenin koydugun filtreli oklu fotoda T1 de biraz belirmiş farkettin mi
Bende de öyle ay ortası az bir kan gelmişti doktora gıttım polip çıktı sonra kendi kendine temizlendi doktora sormanda fayda var kuzumİşin garip tarafı hafif pembe kan geldi. Ama yumurtlamam olmadı ki çatlama olsun da ona yorayım bu kanı
Allah’ım ne şanslı bir insanmışım ben şükürler olsun
Amin teyzesi amin, inşallah sağlıkla büyüyor İnşallah merhametli, vicdanlı, hayırlı bir insan olacak
kuzumm senin sayende hep umutla bakmayı öğrendim her şeye, hoş öğrettiğin çok şey var ovü takibinden astroloji incelemesine kadar ama en kıymetlisi umutla bakmak oldu. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hep güzellikleri birlikte yaşayalım. Ben dudaklarımı yoldum ağlamamak için ıssırmaktan eve gidince bi kaç saat ağlayacağım herhalde şu hale bak. Benim olumlu ilerlememi takip ederken. Bi taraftan senin çift çizgi için salya sümük olacağımız güne de az kaldı. Çünkü oldu oldu oldu