KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Amin inşallah bütün dualarımız Dileklerimiz gerçek olur
Birazdan çıkacağım ofisten adliye bahanesiyle o arada gider kan da veririm. Ona söylemek konusunda çok kararsızım. Kötü ihtimaller geliyor aklıma iyice emin mi olsam diyorum yükselişi görüp öyle mi söylesem. Ya da diyorum baba sonuçta bilmek onun da hakkı değil miKan sonucuna göre belli olacak galiba durum. Sen ne yapardın kuzum??

Ah bu erkekler var yaa, ben de kendimi en hazır hissettiğim zamanlarda dışarı çıkıyordu tüm zevk ambians heves hepsi çöp gibi oluyordu seni çok iyi anlıyorum. Ne olduysa adama sihirli değnek mi deydi nedir şimdi çıkmıyor. Zamana bırakmak en güzeli sanırım, ısrar ettikçe daha da kaçıyordu çünkü bizimki... Ama ben senin durumunda değildim, benimki direkt tamamını dışarı çıkarıyordu. Senin şansın var , ki benim bile şansım vardı ona rağmen çünkü sonuçta bir korunma şekli değil.
Kızlar sıze bırsey soracam eşim 3. Çocukta pek istekli değil bu yüzden sırf ben istiyorum dıye kendini biraz çekip öyle bosalıyor (afedersiniz) sanki o sebepten olmuyor dıye aklıma geldi yoksa farketmez mi

Kanda da güzel haberi alalım hemencik inşallah aklına hiç kötü ihtimal getirme kuzummmm bak buraya kadar iyi düşünerek dua ederek evrene sayılarla totemlerle niyetini belli ederek geldin şimdi de asla ipleri bırakma, burası bir forum sitesi genelde buraya insanlar çoğunlukla sorunları olunca yazıyorlar çünkü zaten her şey normal gitse kimsenin aklına internette bir şey aramak gelmez o yüzden biz burada bu kadar çok görüyoruz sağlıklı ilerlemedi diyenleri aslında dışarıdaki dünyada genellikle çoğu gebelik sağlıkla başlayıp sağlıkla tamamlaniyor istatistikolarak sağlıklı gebelik ve çocuk yüzdesi daha yüksek yani sen de gayet mutlu huzurlu sağlıklı bir gebelik yaşayacak minnosunu sağlıkla alacaksın inşallah kucağına

Ben kanda da pozitifi görünce hemen söylerdim sanırım değer takibi falan yapmayı bekleyemezdim gibi geliyor kuzum kanda da ok alırsam o akşam eve geldiğinde hamilelik testiyle minik bir sürpriz yapardım sonra da artık süreç ne olacaksa beraber yaşardık dediğin gibi o da baba sonuçta yarısı sensen yarısı da o artık minnak bir ailesiniz

Evet aynı durumdayız canım netten arastırdım içine bosalması önemli olan spermler saglıklıysa yüzerek ilerliyorlarmış zaten zamana bıraktım bakalım neler olacak

olacak olanın zamanı var, bi düşün insanlar korunmadıkları tek tek gün gün ilişki hesapladıkları halde olmayacaksa olmuyor. gönlünü ferah tut duayı bırakma ben de sana dua ederim
Evet aynı durumdayız canım netten arastırdım içine bosalması önemli olan spermler saglıklıysa yüzerek ilerliyorlarmış zaten zamana bıraktım bakalım neler olacak

Dünkü ağrılar bugun yok ben de . Sadece sol kasıkta bir ağrı oluyor az belime vuran. O ayağımı uzatmak istiyorum o taraf pantolonum katlanmasın istiyorum rahatsız ediyor. Niye anlattım hani oluraaaa hamileysem falan sorarsanız belirti ne diye ahan da bu

Bende aynı senin usul çalışıyorum çift çizgide görmedim ama belki saat kaçıyordur diye çalışamaya devam
Ben ovulasyon testi yapmıyorum canım yumurtladığım zaman biliyorum geçen ay yumurtlamadım mesela farkındaydım, ve sadece 4-5sefer ilişki oldu olmayıncada üzüldüm yaza kalmak istemiyorum çok zor oluyor yazın hamilelik ilk hamileliğim son zamanları yaza geldi baya zoelanmıştım bu ay daha azimliyim 2 gğnde bir yapıyorum yumurtlamayı hissettiğim zamanda üst üste yapmayı düşünüyorum inşallah bu ay yumurtlarsam bakalım , bu ay ama ateşimi ölçüyorum merak ediyorum bi denim dedim inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız bugün vitaminlerimide aldım yine başladım bakalım hayırlısı artık Allahım doğru zamanı biliyor

canım kan ver sonucu gör öyle paylaş eşinle inşaallah güzel çıkar sonuçların :)

Yerleşme kanaması da olabilir canım

Kızlar selam. Herkes için dualarım. Umarım en güzel bebiş haberi olan topik olur :) bende Kasım ayında aşılama tedavisine başlıcam. Daha önce 2 gebelik geçirdim ama boş gebelik kesinleşti ve 9 haftalikken kürtaj oldum. Yoğun pcos var bende malesef. Eşimde sorun yok. Doğal tedavi yöntemini denedim ama malesef hiç bir işe yaramadı bende. Ay nolur bana da dua edin ya.

Kuzum dışardayım yazamıyorum fazla kan verdim 2 saate çıkarmış haber vericem

Hayırlı olsun Minnoş

Canım belki yerleşme kanamasıdır adetine daha var olsada çıkmayabilir arttı mı kanama çünkü adetten önce olurmuş yerleşme kanaması adete yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…