KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Şoktayım inanamıyorum
Astroloji haklı çıktı galiba sayılar da ise yaradı valla bu ay kendimden çok sana dua ettim ve şu an sanki ben gördüm o çizgiyi yol arkadaşım anneler topigine mi gidiyor şimdi yani?
Ağlıyorum galibaaaa ben

Allah Allah acaba yerleşmemi dicem ama 3 günü geçerse bir kan ver olmadı

Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
İkisinde de net var hadi gözün aydın Allah'm sağlıkla ilerlemesini ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Şoktayım inanamıyorum

Ayy ağlamaktan mesaj yazamadım o değil insanlara açıklayamıycam neden ağladığımı
Kknın bana kazandırdığı en büyük yol arkadaşısın sen Çok çok teşekkür ederim kuzum, iyi ki varsın gönlü güzel arkadaşım yol arkadaşlığımız başladığı gibi devam edecek eminim, ben yolu açtım gibi görünüyor bu da demektir ki anneler topiğinde buluşacağız aylardır topiklerde kol kola gezdik anneler topiğinde de sensiz bırakma beni nolur

İkisinde de net var hadi gözün aydın Allah'm sağlıkla ilerlemesini ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah sağlıkla ilerler kuzum Allah’ım en kısa sürede sizlere de nasip etsin. Hepimiz sağlıkla yetiştirelim inşallah yavrularımızı

4 kasımda adet olucam 2 aydir 28-29 günde bir adet oluyorum iki aydir yumurtlamam erken oluo ilk defa atesimi ölçerek gideyim dedim de cok anladigim bi konus deil

Doktor sıfırlannana kadar beta ver dedi canım ondan verdim en son 30 zaten 10 gün önce sıfırlanmıştır diye umut ediyorum eger silik çizgim dogru ise düşükten sonra hiç adet olmadan hamile kalmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…