- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
kız gün ortası beklememiş idrarla çift çizgi görmek için 1000 üzeri beta gerek zaten herhaldeAy testlerim geldi napsam ki :) Kurumun wc sinde bir test mi patlatsamkoskoca kupkuru tek çizgiyi girsem g.tümün üstüne otursam mı ki
Şoktayım inanamıyorumBirgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor halainşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Kuzum görünüyor vallahi ayy hadi inşallahKızlarr görüyor musunuz???
Korkanın çocuğu olmazmış hadi git yap az neselenelim utanmasam ben de yapcam ahahhaahAy testlerim geldi napsam ki :) Kurumun wc sinde bir test mi patlatsamkoskoca kupkuru tek çizgiyi girsem g.tümün üstüne otursam mı ki
Allah Allah acaba yerleşmemi dicem ama 3 günü geçerse bir kan ver olmadıKızlar günaydın dün akşam bi ıslaklık hissettim alıntı sandım baktım hafif pembe kan peçete ile sildim hiç adet olacam belirtisi yok adetine daha 6 gün var az önce yine aynı şekilde oldu evde duran normal gebelik testi yaptım tertemiz bi negatif bu kadar erken adet mi oluyorum bi anlam veremedim sinirim bozuldu
İkisinde de net var hadi gözün aydın Allah'm sağlıkla ilerlemesini ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBirgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor halainşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Astroloji haklı çıktı galiba sayılar da ise yaradıvalla bu ay kendimden çok sana dua ettim ve şu an sanki ben gördüm o çizgiyi yol arkadaşım anneler topigine mi gidiyor şimdi yani?
Ağlıyorum galibaaaa ben
Aminnn inşallah sağlıkla ilerler kuzumİkisinde de net var hadi gözün aydın Allah'm sağlıkla ilerlemesini ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Takvimim diye bi uygulamabu uygulamanın adı nedir??
4 kasımda adet olucam 2 aydir 28-29 günde bir adet oluyorum iki aydir yumurtlamam erken oluo ilk defa atesimi ölçerek gideyim dedim de cok anladigim bi konus deilVallahi kuzumfena gitmiyor ateşlerin ama ben bu uygulamanın grafiğini ve bilgilendirmesini sevmiyorum , şu an için düşüş yok, fakat bişey demek için de çok erken kaç günde bir adet oluyorsun yani bat ne? fertility friend işin ustasi der geçerimçünkü o birçok konuda fikir veriyor
Bacım fertility kullan benden sana tavsiyebu uygulama baya vasat kalıyor istatistikte
poşet var işet gel bitaneAy testlerim geldi napsam ki :) Kurumun wc sinde bir test mi patlatsamkoskoca kupkuru tek çizgiyi girsem g.tümün üstüne otursam mı ki
Kız biliyorum işte nasıl olsa beyaz görecem ha sabah ha öğlen dedimdikız gün ortası beklememiş idrarla çift çizgi görmek için 1000 üzeri beta gerek zaten herhalde
yok kız karton bardakım varpoşet var işet gel bitane
Doktor sıfırlannana kadar beta ver dedi canım ondan verdim en son 30 zaten 10 gün önce sıfırlanmıştır diye umut ediyorum eger silik çizgim dogru ise düşükten sonra hiç adet olmadan hamile kalmış olurumÇabuk düşüyor diye biliyorum ama ben hiç düşük sonrası test verip düştümü diye bakmadım akışına bıraktım. En büyük düşmanımız stres bunu yensek patır patır döküleceğiz belki ama
Senin kutu nerede kızlarpoşet var işet gel bitane
Bi de yazabilsemSenin kutu nerede kızlar
Secme sansıda verıyorsun yenıKız biliyorum işte nasıl olsa beyaz görecem ha sabah ha öğlen dedimdi
yok kız karton bardakım varYapim mi ? Daha yeni geldim wc den ama :) Miratech mi Artımed mi
anlamadım bıdaha yazBi de yazabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?