Ya anlamadımMfk yı bılıyorum ama sadece gülmek için var sanıyordum
2aydir canım ,valla testleri salmak en iyisi bence bu şekilde stres hormunu salgilatiyoruz daha fazla o da ovulasyonu baskiliyorcanım ben sana daha önce söyledim ama düzenli adet gören kişinin illaki yumurtalıkları çalışıyordur sen boşuna stres yapıyorsun bende bu ay tutmazsa artık ovulasyan testleri kullanmam oluruna bırakacam sen kac aydır deniyordun
evet hamile kalsakta psikolojimiz düzelse biran önce bide benim eşimde süreklli sormaya başladı ne kadar kaldı adetine acaba tutmuşmudur bu ay oda benim psikolojımi etkiliyor benden daha meraklıBende normalde çok fazla rüya görmem kabuslardan kabuslara koştum resmen uyuduğum uykuyu anlamadım
Bi ara ben de rüyamda test yapıp duruyordum, psikolojik o kuzum o kadar çok düşünüyoruz ki
e canım bak ikimizde aynıyız bende 2 aydır deniyorum artık tutsada tutmasa da yapmam hep stres yaptı bende gecen daha rahattım2aydir canım ,valla testleri salmak en iyisi bence bu şekilde stres hormunu salgilatiyoruz daha fazla o da ovulasyonu baskiliyor
Öncelikle çok çok aminKızlar günaydın inşallah kasım başında hepiniz hamillelik müjdelri verirsiniz. Sizlere birşey sormak istiyorum canlarım beni normlade düşük günümden hesplarsak adetime 1 hafta var 2 kasımda olmam lazım yani. Sorum adet ile hamilelik belirtisi olan gögüs agrılarını nasıl ayırt edebiliyorsunuz bilen var mı kızlar
Ben Temmuz sonu covid oldum o zamandan beri saçlarım yarıya indi nerdeyse. Yani net eminim covidden olduğuna cilt doktoru da covid etkiliyor 9-10 hafta sürebilir dökülme demişti. 9. Haftada bitti. Canım kapanmak da etkiliyor olabilir saç havasız kalıyor bir de eşarbın altında sıkı sıkı topluyorsan saç kökleri zayıflıyor olabilir. Çünkü ben cilt doktoruna sorduğumda saçım tepeden topuzdu sürekli böyle topluyorsan bu da zarar verir açık bırakmaya ya da gevşek toplamaya çalış demiştiEvet canım Allah izin verirse öyle olacak :) Ne güzel Beraber ilerleriz inşallah
Kız benim eşim de Ağustos gibi covid oldu, bende bişey olmadı. Ama dikkatimi çekiyor benim de tomar tomar saçlarım dökülüyo. Ondan olabilir mi acaba geçirdim de haberim mi yok ki, hep kapalıyım ondan diyordum ama yeni değil ki ben kapanalı 3 yıl oldu
Benim yumurtlamadan sonra erken başladı kasık ağrıları bel ağrısı yoğun bi şekilde benimde o tuhafıma gitti acaba erken mi adet olucam diyorum göğüs ucu da çok erken başladı acımaya sanki adet olacakmış gibi 1 haftadır böyleyim …Felaket saç dökülmem vardı bi kaç gündür kesildi ama saç dökülmem koronaya bağlıydı o yüzden o bi anda kesiliyor zaten diyorlar. Onun dışında ney bir belirtim yok göğüslerim çok ağrıyor bi de klasik regl öncesi de olan kasık ağrısı.
Sizde var mı belirti??
Öncelikle çok çok amin
Benim göğüs ağrım her adet başlamadan bir hafta önce ağrımaya başlar ancak hamile belirtisi nasıl ayırt ettim göğüs ucum koyulaşmıştı çok hafif ve resmen o kahve olan yuvarlak kısıma dolgu yapılmış gibi şişmişti ilk kez göğüslerimi öyle gördüm şimdi düşük sonrası yine normal hale döndü ben oradan bile ben kesin hamileyim diye düşünmüştüm ki öyle çıktı❤
Teşekkür ederim ya çok tatlısınız hepinizP Pozitiflerceee Canım kafana çok takma, sen Yasmini takıyorsun hala ama bırakır bırakmaz hamile kalanlar var, bak asıl benim takmam lazım 5 yıl kullandım dile kolay. Ama umursamıyorum olursa olur modunda takılmak en güzeli. Stres yapma. İki üç güne bir ilişki ve bence yumurta akı akıntıyı her gördüğünüzde takılınTecrübelerime dayanarak söyledim nacizane
İnstagramda takıp edıyorum da kısa vıdeolarcekıyo ya gülüyorum geçiyorum feno mısalı ilacı fln oldugunu bilmiyordumYa anlamadım
bişey olmaz canım benim yumurtalama dönemi bir dolu bi boş şekilde gecti ben sperm kalitesi düşmesin diye öyle yaptım zaten sperm 3 gün canlı kalabiliyorYaa ben bugunude degerlendircektim ama kocaayıyla atıştık bıraz gecmıstır zaten dımı daha bısey olmaz yanıpozitifbiri beyons
e canım bak ikimizde aynıyız bende 2 aydır deniyorum artık tutsada tutmasa da yapmam hep stres yaptı bende gecen daha rahattım haklısın
Benimki de sürekli bebek videosu atıyor insan ister istemez geliriliyor ,atma bana iyi gelmiyor diycem artıkevet hamile kalsakta psikolojimiz düzelse biran önce bide benim eşimde süreklli sormaya başladı ne kadar kaldı adetine acaba tutmuşmudur bu ay oda benim psikolojımi etkiliyor benden daha meraklı
Hshshshshshshsh bence onların hepsi kocayıYaa ben bugunude degerlendircektim ama kocaayıyla atıştık bıraz gecmıstır zaten dımı daha bısey olmaz yanıpozitifbiri beyons
Evet ara sıra bazı bazı çok daahaaaHshshshshshshsh bence onların hepsi kocayı
Artık olursa olur napayım daha gururumu ayaklar altına alıp bugün sevısemem yanıbişey olmaz canım benim yumurtalama dönemi bir dolu bi boş şekilde gecti ben sperm kalitesi düşmesin diye öyle yaptım zaten sperm 3 gün canlı kalabiliyor
Evet canım benim De oyle ollduKızlar meme ucu hassasiyeti yumurtlama dönemi belirtisi mi?
İşte canım benimde buna aklım takıldı düşük sonrası benimde eski haline döndü en son betam 30 a kadar düştü sonrada yaptırmadım birdaha düşmüştür diye ama şimdi adetime bir hafta var yine gögüslerin hamile kaldıgım aydaki gibi şişmeye başladı acaba dedim heöen böyle birşey olabilir mi ki yada adet büyümesi mi çözemedimÖncelikle çok çok amin
Benim göğüs ağrım her adet başlamadan bir hafta önce ağrımaya başlar ancak hamile belirtisi nasıl ayırt ettim göğüs ucum koyulaşmıştı çok hafif ve resmen o kahve olan yuvarlak kısıma dolgu yapılmış gibi şişmişti ilk kez göğüslerimi öyle gördüm şimdi düşük sonrası yine normal hale döndü ben oradan bile ben kesin hamileyim diye düşünmüştüm ki öyle çıktı❤
Siz kullanıyormusunuz mfk ürünüYa anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?