KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

o zaman elimdekileri kullanacam seninde sanki adetim 2 kasım dedin benle aynı olmuyorm
o zaman elimdekileri kullanacam seninde sanki adetim 2 kasım dedin benle aynı olmuyormu
Evet canım 2 kasım da olmam gerek ama düşük yaptıgım için ilk adette geçikme olabiliyormuş ondan belirsiz benimki bi belirtim olmazsa beklemem gerek. Senin gögüslerinde hassasiyet var mı şuan

Kesinlikle tavsiye ediyorum, kollarınızda bir mucize taşıyacaksınız
Ama evet zor Eşime “annelik çok güzel ama neden bu kadar zor” diyerek ağlıyordum.
İlk 20 gün lohusa depresyonu yaşadım.
Hayatım bitti, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, asla dışarı çıkamayacağım, sosyal hayatım bitti, bebeğe bir şey olacak ve ben anlamayacağım, herkes beni suçlayacak diyerek 20 gün gece gündüz ağladım.
Sonra geçti… Ama inanın o dönem zorlandığım kadar doğumda bile zorlanmadım
Asla vaz geçmeyin. İlk 2 ay insan bocalıyor. Sonra da “profesyonel anne” oluyorsunuz, başkalarının yaptıklarını beğenmiyorsunuz Neden ağlıyor, şimdi ne lazım vs her şeyi gözünden anlıyorsunuz.
Ki herkes lohusa depresyonu yaşayacak diye bir şey de yok.
Yaşayan olursa da tek söyleyebileceğim şey “GEÇİYOR, GEÇECEK”.
Ayrıca hamile kalmaya çalışmak daha yıpratıcı bir süreç
Lohusayken insanın derdi sadece kendiyle oluyor.
Hamile kalma süreci ise eşlerin arasında bir yük, bir görev gibi maalesef

Mesela bebeği kimse susturamıyor ama sizin kucağınıza gelince anında susuyor falan, çok havalı

Evet canım 2 kasım da olmam gerek ama düşük yaptıgım için ilk adette geçikme olabiliyormuş ondan belirsiz benimki bi belirtim olmazsa beklemem gerek. Senin gögüslerinde hassasiyet var mı şuan
malesef hiçbi belirtim yok sadece fazla akıntım var sarımtrak gibi ve yapışkan iç çamaşırı degiştiriyorum sürekli yapıştıgı için kaşıntı da yapıyor anlamadım bişey

Meme ucu hassasiyeti bende gebelik belirtisi olmuştu iki gebeliğimde de. Bir de kahveden tat alamama olmuştu. Şuaralar yok diye sanırım gol olmadı benim diye düşünüyorum , Adet öncesi gibi bir hafta onceden belirtilerim de basladı sanırım adeti beklemeliyim artık
Kızlar meme ucu hassasiyeti yumurtlama dönemi belirtisi mi?

malesef hiçbi belirtim yok sadece fazla akıntım var sarımtrak gibi ve yapışkan iç çamaşırı degiştiriyorum sürekli yapıştıgı için kaşıntı da yapıyor anlamadım bişey
Fazla akıntı bir belirti ama kaşıntı enfeksiyonda olabilir canım döllenmeden sonra yapışkan akıntı gelebilir canım

Bendede gebelik belirtisi idi canım gögüslerimin üzerine yatamamıştım

canım ben sana daha önce söyledim ama düzenli adet gören kişinin illaki yumurtalıkları çalışıyordur sen boşuna stres yapıyorsun bende bu ay tutmazsa artık ovulasyan testleri kullanmam oluruna bırakacam sen kac aydır deniyordun

P Pozitiflerceee Canım kafana çok takma, sen Yasmini takıyorsun hala ama bırakır bırakmaz hamile kalanlar var, bak asıl benim takmam lazım 5 yıl kullandım dile kolay. Ama umursamıyorum olursa olur modunda takılmak en güzeli. Stres yapma. İki üç güne bir ilişki ve bence yumurta akı akıntıyı her gördüğünüzde takılın Tecrübelerime dayanarak söyledim nacizane

Nerdeydi o geupppp

Felaket saç dökülmem vardı bi kaç gündür kesildi ama saç dökülmem koronaya bağlıydı o yüzden o bi anda kesiliyor zaten diyorlar. Onun dışında ney bir belirtim yok göğüslerim çok ağrıyor bi de klasik regl öncesi de olan kasık ağrısı.
Sizde var mı belirti??

günaydın kızlar bu gece hep rüyamda test yapıyordum :) bide aşırı terleme oldu gece uyuyamadım
Bende normalde çok fazla rüya görmem kabuslardan kabuslara koştum resmen uyuduğum uykuyu anlamadım
Bi ara ben de rüyamda test yapıp duruyordum, psikolojik o kuzum o kadar çok düşünüyoruz ki

Evet canım Allah izin verirse öyle olacak :) Ne güzel Beraber ilerleriz inşallah
Galiba seninde bu 3. Gebeligin olacak benime öyle olacka inşallah

Kız benim eşim de Ağustos gibi covid oldu, bende bişey olmadı. Ama dikkatimi çekiyor benim de tomar tomar saçlarım dökülüyo. Ondan olabilir mi acaba geçirdim de haberim mi yok ki, hep kapalıyım ondan diyordum ama yeni değil ki ben kapanalı 3 yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…