Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla anneli babalı büyütünGeçen sene Kasım ayında gebelik planlayan ben, şu an kollarımda bebeğimi tutuyorum
Topiği görünce selam vermek istedim kızlar
Her ay topik topik gezdim burada. İşe başladığım, yumurtlama haftasında sadece bir kez ilişki yaşadığım ayda hamile kaldım.
Ovulasyon testleri, kontroller, vitaminler, kimyasal gebelik..
2 yıl uğraştım neredeyse.
Takma derlerdi, takmamaya çalışırdım. Gerçekten işe girince (ağır bir işti) her şeyi unuttum. Yeni işe başlamıştım, umarım bu ay olmaz dediğimde geldi meleğim
Allah hepinizin gönlünüze göre versin
Çok da şey etmemek lazımmış
Dip not : hamilelik belirtim ne akıntı, ne kasık ağrısı, ne de göğüs ağrısıydı. Hiçbiri olmadı.
Basur oldum hayatımda ilk defa, evet basur
Bu ne, nasıl geçer derken adetim gecikti de öyle test yaptım.
İnşallah hayırlısı olur canımBekleme modu test yapıcam yine atarım size
Demir’den korksak trene bınmezdıkHayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla anneli babalı büyütündarısı başımıza
Annelik çok zor diyorlar genelde hatta bazıları öyle şeyler anlatıyor ki insan korkudan acaba vaz mı geçsem diyor, taze anne olarak size de soralım sizce nasıl bir şey ? Tavsiye ediyor musunuz
AYy güzel gidiyor vallapozitifbiri olmuşmu bı işş
Diğer grupta bı arkadaşım bu yumurtanın yeterlı boyuta gelmeden çatlamış olabılcegını daha güzel bı yumurta belkı hala gelebılecek olduğunu soyledı acaba mı dıyorum ovu ıle ateşte doğru orantılı çok ama bırebır yanı yorum yap benı rahatlattttAYy güzel gidiyor vallaBenim de düşmedi ama yükselmedi de, Ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi
20dk sonra olan pik gibiBugünkü testim kızlar yine aynı test biri hemen biri yirmi dakika sonra çekildi... ne dersiniz pike gider miyimümit var mı?
Sıkı takibe başlayacağım artık bakalım
Eki Görüntüle 3151375
Eki Görüntüle 3151377
Az kaldım canım sabret bende rüyamda neler görmüyordum ki adetine 4 gün kala yap testini canımgünaydın kızlar bu gece hep rüyamda test yapıyordum :) bide aşırı terleme oldu gece uyuyamadım
Sanki ilk gebelik haberini senden alacaz gibi hissettimAz kaldım canım sabret bende rüyamda neler görmüyordum ki adetine 4 gün kala yap testini canım
cuma günü 4 gün kalıyor o gün yaparım normal gebelik testi almıştım onda çıkarmıki yoksa erken gebelik testi mi alsamAz kaldım canım sabret bende rüyamda neler görmüyordum ki adetine 4 gün kala yap testini canım
cuma günü 4 gün kalıyor o gün yaparım normal gebelik testi almıştım onda çıkarmıki yoksa erken gebelik testi mi alsam
Şans seninle olsun PepeŞans yoncami ve yumuslarimi aldım gidiyorum o zaman
Erken gebelik testlerini ben sevmedim canım ben adetime 4 gün vardı normal olanlardan aldım varsa çıkıyor zaten olaki geç döllenme gibi bir durum olursa 1 hafta sonra çıkabilir canımcuma günü 4 gün kalıyor o gün yaparım normal gebelik testi almıştım onda çıkarmıki yoksa erken gebelik testi mi alsam
o zaman elimdekileri kullanacam seninde sanki adetim 2 kasım dedin benle aynı olmuyormuErken gebelik testlerini ben sevmedim canım ben adetime 4 gün vardı normal olanlardan aldım varsa çıkıyor zaten olaki geç döllenme gibi bir durum olursa 1 hafta sonra çıkabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?