- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
bende şu an birgebeningünlüğünün ovülasyonlarla birlikte gelen kaset testleri var bir de predictor hızlı sonuç var. bugün belki kaset sipariş ederim cumaya kadar gelir. ya da dışarda zaten işim var çıkınca alırım farklı marka.ben erken gebeliklere guvenmiyorum normal kaset test aldım
laboquick erken yaptım bugün onun kaset olanından alayım olmadı.laboguıck almıştım ovalasyon yanında gebelik için almıştım onu yaparım
burda bi bayan vardı fin 50 diye o hiç önermiyordu erken gebelikleri hatta markalarıda vermiştibende şu an birgebeningünlüğünün ovülasyonlarla birlikte gelen kaset testleri var bir de predictor hızlı sonuç var. bugün belki kaset sipariş ederim cumaya kadar gelir. ya da dışarda zaten işim var çıkınca alırım farklı marka.
burdan takip ettğim kadarıyla evet kasetler daha doğru şuana kadar kasette pozitif silik görenlerin coğu hamilelaboquick erken yaptım bugün onun kaset olanından alayım olmadı.
artimedde geçen ay ben yalancı gölge gördüm. ama tabi testi resmen analize vs sokunca. yine de iyi diyorlar. Bu konuda bi anket konusu açayım ben ya bi dk.KIzlar sağdan soldan duydugunuz bir test yok mu normal kasetlerde ? sipariş vereceğim miratech ile artımed arasındayım siz ne düşünüyorsunuz
Beklıyoruz heyecanla ben daha yumurta konusunda emın değilim@fnd_50 Fertilty uygulaması beklenen adetime 30 ekim diyorYani dpo 10 yani yumurtlamadan sonra geçen 10. gün ben adet oluyormuşum yani. Papatyamaviss bak senin dediğin olacak adet olmazsam pazartesi test yaparım :)
Maalesef öyle ama bazı şeylerde cok barız oluyo ben ılk hamılelgımde namaz kılarken kramp gırmıstı batma ve namazı bozmustum okde sıddetlıydı pesınede yerleşme kanaması yaşadımKızlar yumurtlamama birkaç gun kaldi diye tahmin ediyorum . Dün kasiklarimda batma fln oldu hafif bir sızı. Eğer ki bat a yakın olsaydım hamişim diyip gezerdimbat a yakın bu tarz şeyler yaşarsam umitlenmicem valla .biz belirti aradığımız için hamişliğe yoruyoruz her şeyi
Benim de adet donemlerim hep baş ağrılı geçiyor canim. Yumurta kalitesi düştükçe bu oluyor sanirimBu migren bana 30 larımdan sonra geldi. Üstüne de Yasmin beni migren konusunda darmaduman etti. YUmurtlamada migren adet öncesi migren kesinkes yaşar oldum. Çok ilginçtir ki Parol agrımı kesmez ama migreni kesti
Canım bat 4 Kasım sanırım en geç 3 de olabilir.
valla benim de bu ay tutmadı gibi geldi ya zaten tek ilişki oldu sayılırdı. Bakalım gerçi daha ateş hala yüksek çok bir düşme olmadı ama göreceyiz :)
ne zaman yapmıştınız testleri adete yakınmı yoksa adet gününüz gecince miCanım ben ilk gebeliğimde artimed ile ikinci gebeliğimde laboquick ile öğrendim
Benim de adet donemlerim hep baş ağrılı geçiyor canim. Yumurta kalitesi düştükçe bu oluyor sanirim
Kızlar kalbim duracak şimdi bak canım burada geçmiş konum 3 gün vardı adetime daha oğlumda.ne zaman yapmıştınız testleri adete yakınmı yoksa adet gününüz gecince mi
ne zaman yapmıştınız testleri adete yakınmı yoksa adet gününüz gecince mi
Kuzucum fotoya bakarsam hala ultra pik gördüğün teste göre silik önemli olan silik olması sen yine de devam et testlere takip et tabii daha iyi anlamak içinYa bak dünkü test benimde aklımı karıstırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?