- 13 Ekim 2022
- 4.628
- 6.279
- 88
Ay sorma günler geçmek bilmiyor sanki :)Senın heyecanlı bekleyiş başlamış en sevmedıgım kısım geçmek bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sorma günler geçmek bilmiyor sanki :)Senın heyecanlı bekleyiş başlamış en sevmedıgım kısım geçmek bilmiyor
Kotu düşünme olmazsa bir dolu bir boş şekilde değerlendirme yap allah nasip etmişse her türlü olurBende de yok bı kez çıkıp kayboluyor, böyle işin izdirabini
En güzeli canım kafamız rahat olur en azından. Bu ay yumurtlama goremezsem ben de giderim heralde doktora.Doktora gidip detaylı bir tetkik yaptırcam ya bu testle falan olmicak,sorun nerde biran önce saptamam lazım beklemek bana göre bir eylem değil
Bu ay geç yumurtluyorsundur belki belli mi olur bu da bi umutEn güzeli canım kafamız rahat olur en azından. Bu ay yumurtlama goremezsem ben de giderim heralde doktora.
Bugünkü testte sonunda silik de olsa azıcık çizgi gördüm ben bakalım koyulaşacak mı
Aynen kuzum bu zamana kadar geç yumurtlama pek yaşamadım hatta sanırım hiç panigim biraz o yüzdendi aslında ama yarın pozitif görsem bile çok geç olmuyor bir gün iki gün oynaması normal zaten inşallah yarın tamamen çift çizgiyi görürüm şu an bu silik çizgi bile umut oldu dediğin gibiBu ay geç yumurtluyorsundur belki belli mi olur bu da bi umut
Aynen canım ,o zaten var da ama bişeyler de yapmak lazım diye düşünüyorum,kaderciligi sevmiyorumKotu düşünme olmazsa bir dolu bir boş şekilde değerlendirme yap allah nasip etmişse her türlü olur
Silik bende de var ama koyulasmayacak adım gibi eminimEn güzeli canım kafamız rahat olur en azından. Bu ay yumurtlama goremezsem ben de giderim heralde doktora.
Bugünkü testte sonunda silik de olsa azıcık çizgi gördüm ben bakalım koyulaşacak mı
bence olucak canım sabretmelisin ve badem (çiğ) , avokado yiyerek destekle bu süreciSilik bende de var ama koyulasmayacak adım gibi eminim
Olcak canım olcak inşallah umudu kaybedip enseyi karartmak yokAynen kuzum bu zamana kadar geç yumurtlama pek yaşamadım hatta sanırım hiç panigim biraz o yüzdendi aslında ama yarın pozitif görsem bile çok geç olmuyor bir gün iki gün oynaması normal zaten inşallah yarın tamamen çift çizgiyi görürüm şu an bu silik çizgi bile umut oldu dediğin gibi
2 güne glecek gibi heHanımlar bende bı haraketlenme var günde ıkı kez yapıcam artık atesımın bugün düşmesi ıle doğru orantıda gıdıyor
Dimi gelişi üç aşagı beş yukarı bellide çatlama durumunu hıcbılmıyorum vücudumun tam olarak bu ay ilklez basından sonuna yapıyorum2 güne glecek gibi he
Olmayacak kanka bu ay geçti buna eminim.klomen kendimiz mi kullanalım diyorsun yaniBearhug P Pozitiflerceee dra danışın tabı ama klomen kullanıp takıp edın bırkerede eğer olmazsa bu ay
Tmm canım teşekkür ederimHersabah aynı saatte dıl altına koyup daha yataktan kalkmadan ölçüyorsun ve programa gırıyorsun bu kadarcıkk
Tmm canım teşekkür ederimAy hadi İnşallah düşse de yükselişler bizimdir
Dil altından en steril ve gerçekçi olanı kuzu geç kalmadın hemen bot etmeye başla, unutma her sabah aynı saatte
Yarın koyulaşır canim.Hanımlar bende bı haraketlenme var günde ıkı kez yapıcam artık atesımın bugün düşmesi ıle doğru orantıda gıdıyor
Yumurtalığımdan kasığıma doğru bi batma hissi var ki Umarım güzel sebeplerledir kızlar ya günler geçmiyor gibi
hadi bakalım sizden güzel haberler bekliyorum şenlendirin şuralarııDimi gelişi üç aşagı beş yukarı bellide çatlama durumunu hıcbılmıyorum vücudumun tam olarak bu ay ilklez basından sonuna yapıyorum